Końska rewia mody cz. V (2011)

sei, nadal - za bawełnianą szmatę ja nie dam więcej niż 150 - 170 pln 😉 No dobra - brillanta mam jednego...
No i kusi mnie beżowy szokmol w przekręcone "gwiazdki" ale nie na tyle jeszcze, żeby go kupić 😉))
A HV nie mam, nie miałam, nikt znajomy nie ma i tak w ciemno to drogooo :P
wątek zamknięty
Strucelka   Nigdy nie przestawaj kochać...
09 kwietnia 2011 21:15
Widziałam wczoraj przepiękną polarową derkę HKMu 💘
kosztuje 150zł i ma bardzo dobry jakościowo polar oraz cudną elegancką lamówkę. Widziałam akurat brązową i jest obłędna!

wątek zamknięty
strucelko tez jak ja zobaczylam w ofercie HKM to bylam zdziwiona pozytywnie Bo jest piekna! Ten herb jest cudny. Wcale nie wyglada gozej od eskadronow 😉. Moze sie na taka skusze ...😉. A możesz mi powiedzieć gdzie bylas ze ja widzialas? 😀
wątek zamknięty
09 kwietnia 2011 22:57
w krakowskim Karino, niestety ich oferta w sklepie internetowym nijak nie pokrywa się z tą w stacjonarnym 🙄
wątek zamknięty
Derka jak derka, ale koń.  😍  Piękny.  🙂
Tak offtopując, mój spaczony rozszerzonym polskim łeb wymyślił, skąd się wzięła nazwa Pikeur.  😁
Miałyście na pewno w szkole epikureizm - filozofię szczęścia, prawda? Ktoś kiedyś doszedł do wniosku, że największe szczęście dają ZAKUPY, zwłaszcza, jeśli kupowane rzeczy są ładne i drogie.  😜  Łącząc to wszystko w całość producenci doszli do wniosku, że przerobią Epikura na Pikeura w celu ukrycia podprogowego przekazu filozoficznego i voila, od tamtej pory szmaciany epikureizm krąży po świecie!  🏇
Chyba muszę sobie kupić jakąś nową szmatę, bo odwyk mi nie służy.  😵  😁
wątek zamknięty
Tak offtopując, mój spaczony rozszerzonym polskim łeb wymyślił, skąd się wzięła nazwa Pikeur.  😁

heh, zazdroszczę takiego  😁

Derka piękna!  😍
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
10 kwietnia 2011 08:44
Sierra, faktycznie, na letniej sierści będzie fajniej wyglądał ten czaprak 🙂

Maddie, kodusiowata, ja wiem że to taka szmatka chwytajaca za serce 😉

Strucelka, ta derka jest super 🙂
wątek zamknięty
Sierra ten czaprak na każdej sierści wygląda blado 😉 Ja jestem jego zdecydowana antyfanką :P

Strucelka no w brązie faktycznie dera może wyglądać pięknie 😀
wątek zamknięty
Dynamiciak co to za koń w łezce ? Śliczny !  😍
ej, kupiłam właśnie czaprak royal blue i nie wiem czy będzie pasował na mojego siwka . A może lepiej kupić mu inny kolor ? Jak myślicie jaki mu będzie pasował ?
Oto i moje cudo :

prosze edytowac posty!
wątek zamknięty
Nigna   Warto mieć marzenia...
10 kwietnia 2011 09:03
Ja nie przepadam za siwkami z błękicie ;d
Jak już to ciemniejszy kolor niebieskiego :  )
Ale to tylko moje zdanie : P
wątek zamknięty
Livia- Ślicznie mu w tym fiolecie, jak w każdym zresztą  😍

xxagaxx- A ja się właśnie modliłam o Dl, bo ostatnio wszystko kupowałam VS dla Al Pari a o Machu zapomniałam  😁
wątek zamknięty
Nigna dziękuje a masz może pomysł na jakiś inny kolor ? Chciałam mu kupić neavy blue myślisz, że byłoby mu lepiej ?
wątek zamknięty
darolga   L'amore è cieco
10 kwietnia 2011 10:01
http://allegro.pl/eskadron-polderka-treningowa-i1554402071.html

No chyba żart??? Nowa, a ze starą naszywką, na metkach brak loga,  no i ta kolorystyka?
wątek zamknięty
darolga, nowa w sensie, że nie używana...
wątek zamknięty
darolga faktycznie chyba ich coś boli  🙂 ona ma być nowa ?
wątek zamknięty
10 kwietnia 2011 10:13
epk - tak, tak, ale te metki przestały być produkowane kilka lat temu, kto trzyma tyle czasu nieużywane derki? Zwłaszcza, że metka jest trochę zeszmacona w stosunku do całej derki :-)

Czekoladowaa - noo :P wydaje mi się z resztą,że widziałam taką derkę w Lidlu, tylko inna kolorystyka B-)
wątek zamknięty
darolga a może to ta z Lidla tylko z doszytą zaszmaconą metką ?  🤣
wątek zamknięty
kujka   new better life mode: on
10 kwietnia 2011 10:16
darolga, glupie pytanie zadalas, wiesz? kto trzyma tyle czasu nieuzywane derki? a wez przelec sobie ten i inne szmaciane kaciki. 😉 jak widac to zaden problem.

kiedy w lidlu (polskim?) byly treningowki?  😜
wątek zamknięty
kujka ja wiem ! od teraz będą !!  😁
wątek zamknięty
darolga, hihi, ja tam co najmniej parę osób znam, co to ich szmaty nie widziały nigdy konia 😉, metki mają zazwyczaj też... 🙂
wątek zamknięty
10 kwietnia 2011 10:26
kujka -  😁  fakt  😁  no to kto trzyma takie nierarytasowe i zupełnie zwyczajne derki nieużywane od tyyyylu lat?  I trzyma je nie jako relikwię schowaną na dnie szafy i czekającą na swoje czasy,  tylko po prostu je potem sprzedaje za normalne pieniądze?  😎  W Polskim chyba nie było (ale na kartonikach w opakowaniach normalnych derek był nawet rysunek takiej treningówki), w Niemieckim były na pewno.

Czekoladowa - zapewne, zapewne  😎

epk - tak, tak, już mnie kujka wyprowadziła z błędu, ale tłumaczenie powyżej - do tego sama widzisz, z metkami  😁 a tu metek nie ma  😁
wątek zamknięty
mój czapraczek royal blue zobaczy siwego dopiero za miesiąc na zawodach ; D
wątek zamknięty
ma ktoś do sprzedania czaprak nougat ??
wątek zamknięty
Czekoladowaa: 1. edytuj posty, 2. zapoznaj się z regulaminem 3. zapoznaj się ze zwyczajami tu panującymi, bo zostaniesz zaraz, całkiem słusznie , pożarta!
wątek zamknięty
Czekoladowaa koń na zdjęciu to Dynamit. Jak w moim nicku  😉
wątek zamknięty
10 kwietnia 2011 14:13
to nowa kolekcja HKMu 🙂
do kompletu czaprak:

i owijki:
wątek zamknięty
Strucelka, masz może ten komplet HKMu ??

bo ja właśnie przykładam się do zakupu :P
a chciałam zasięgnąć opinii 🙂

oczywiści problem: najbardziej podoba mi się kolor czerwony
ale do konia ten kolor mi nie pasuje 🙁

wątek zamknięty
kujka   new better life mode: on
10 kwietnia 2011 14:26
a ja oszalalam:

no ktory jak ktory ale MOJ kon musi miec kantar w pantere!!
wątek zamknięty
10 kwietnia 2011 14:30
cudna_11 nie, nie mam 😉

kujka zobaczyłam całą tą kolekcję i pomyślałam sobie - ocho, klimaty kujki! 😁
wątek zamknięty
kujka ale na siwku ten kantar wygląda obłędnie  😁 😁
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.