Kącik Małolata...:D

ChingisChan o ile zrozumiałam to chodzi o przyrodzenie  🤣

zamówiłam pizze! Mama nie chciała jeść, a ja sama zjadłam 6  kawałków  😵 No i przytyłam 3 kg, choć tego nie widzę.
Trzeba teraz się ogarnąć i zrzucić to paskudstwo.
Hermes   Może i mam podły charakter, ale za to dobre serce.
08 kwietnia 2011 21:06
A ja schudłam 😅 w końcu!
W jaki to sposób?
ja nadrobiłam 2 kilo, ale...
spodnie wciąż mi spadają, więc chyba nie jest źle 😂
widać mi prawie wszystkie żebra, a nogi to mam jak dwa wielkie drągi! Są tak umięśnione i nie wiem co z tym robić..  🙁 to samo ręce  🙁 Wiecie co na to poradzić? xD
lubię swoje ciało, na prawdę. oprócz nóg. górna część ud tak się zaokrągla.. a najlepsze że to nie jest tłuszcz... ( no wiadomo zapewne trochę sie znajdzie ;P )
no nic, trzeba się ogarnąć i wziąć do roboty, choć z nóg nie schudnę xD ale może chociaż waga mnie usatysfakcjonuje.
ja tam lubię swoje ciałko, za brzuchem przepadam najmniej, toteż go zakrywam 😉.

podrywam na intelekt 😎
08 kwietnia 2011 21:28
Alabamka, a w taki to sposób, że zaczęłam się zdrowiej odżywiać i jem kilka posiłków dziennie w mniejszej dawce, a nie opycham się np na obiedzie 😉 też staram się nie jeść po 18 i ograniczam słodkości i tłuszcze 😉
ankers, co do religii, to masakra, ksiądz u mnie w szkole ma wzrok pedofila. Ja się go boję.
Hermes, Wbijasz do mnie na wakacje i mnie pilnujesz bo ja mam baaardzo słabą wolę  🙄  😁
u mnie też jest jeden psychol, reszta jest super. a w liceum, do którego się wybieram, uczą ci zakonnicy z takimi śmiesznymi kapturkami (nie KKK :hihi🙂 ... kapucyni? chyba nie... też śmieszni goście i uczą chyba nie tylko religii. a liceum niekatolickie.

Alabamka, byłam na konnej pielgrzymce w sierpniu...straciłam 5 kilo 😎
My mieliśmy księdza pedofila w gimnazjum. Puszczał nam filmy, w których księża nie trzymali celibatu, a wpatrywał się w to jak sto pięćdziesiąt.
Dzięki temu, że teraz na religię nie chodzę mam aż 3 razy lekcje na 8.15. 😎
Ankers, Ja konno już nie jeżdżę niestety + do kościoła nie uczęszczam  😉
ja też nie, wybrałam się, bo nie miałam co robić 😁. czasem czułam się trochę nieswojo, ale klimat fajny.
kurcze, nikt nie chce iść ze mną jutro na drzwi otwarte do LO do którego chce iść  🙄
08 kwietnia 2011 21:46
Alabamka, a gdzie ty mieszkasz? 😎

Aaaa, właśnie pogodziłam się z byłym 😅 uwielbiam go mimo, że stał się strasznym chamem, ale ja to naprawię 😎
ja się czuję dziwnie, bo nigdy nie miałam nikogo, więc nie mam jak mieć relacji z byłym xD  😉
nopebow nie tylko ty 😀
no właśnie 🤣 ja tez 🙄
Fajnie jest mieć kogoś.  😀  Chociaż na chwilę obecną zupełnie nie ogarniam jednego osobnika  🤔
madmaddie   Życie to jednak strata jest
08 kwietnia 2011 23:05
to ja się zapisuję do klubu tych bez doświadczenia
Kawecan   Jeździec bez konia...
08 kwietnia 2011 23:37
madmaddie ja również.  😉
A ja schudłam 😅 w końcu!

ja też. moja dieta: w szkole batonik + po południu coś niekoniecznie zdrowego + kolacja o 22  😁

za chwilę Flash! no dobra, pośpię jeszcze 2 godzinki  😎
żaczkowa   gone with the wind
09 kwietnia 2011 08:30
Kawecan, ja też! 😀
ja tam lubię moje doświadczenie, bo teraz umiem cieszyć się wolnością 😎

z drugiej strony tęskno...
a trzeciej - brak zobowiązań rlz!  😎
A ja myślałam, że takie dziwaki jak ja to mniejszość jest. 😁

Ale piękne słońce! Zaraz pojadę do stajni i w teren. 😜
09 kwietnia 2011 10:10
Ja może pojadę we wtorek 😎 i do do rzeczki może 😀
ChingisChan   Always a step ahead! :)
09 kwietnia 2011 10:17
Ja jutro mam jechać w pierwszy teren od złamania nogi 💃 (czyt. dnia nauczyciela) i podobno mamy jeszcze oglądać nowego konia.
Nie cierpię sprzątać. Jak już będę bogata zatrudnię sprzątaczkę. 🤔
09 kwietnia 2011 12:26
A do mnie zaraz przychodzą już 2 koleżanki, a o 20 reszta załogi i będziemy balować 😅
ja dziś siedzę z bratem, o 11.30 już byłam po zakupach żywieniowych+ z posprzątanym domem 😀
jaka u was pogoda Małolaty ? u mnie jeszcze przed chwilą grad padał  🤔!
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się