Młode Konie

ash   Sukces jest koloru blond....
07 kwietnia 2011 12:33
AleksandraAlicja dziękuję.
milusia, bardzo dobrze,Młody zachowywał się tak jakby od zawsze jeździł na zawody, mieliśmy jeden czysty przejazd,a resztę na 4 pkt.
[quote author=galopada_ link=topic=1199.msg966416#msg966416 date=1302115035]
armara fajnie miec takie zdjecia od pierwszego dnia zycia  😀 młoda jest super!
[/quote]
Dzięki  :kwiatek:
Ciekawy materiał do porównań, teraz jeszcze obowiązkowo wszystkie mierzę. łatwiej coś pzrewidzieć.

Hrabinka
Przepięknego masz młodziaka, jak poszło ?

zabeczka17
Trzymaj się, na pewno będzie dobrze :przytul:

zabeczka17   Lead with Ur Heart and Ur Horse will follow
07 kwietnia 2011 20:00
dziękuję za wsparcie  :kwiatek:- w szczególności AleksandrzeAlicji którą maltretuję pytaniami na feacebooku.
Byłam u tego mojego maleństwa... zmizerniała mi przez ten tydzien...ma gulę między ganaszami wielkości piłki do tenisa 🙁 dopiero od niedawna normalnie je.
Bardzo to przezywam bo to pierwsza poważna sprawa u baby  ze zdrowiem. mam nadzieje ze i ostatnia. 🙁
Tym razem już pomniejszone zdjęcia zimowe jeszcze bo świeżych nie mam

i zeszłe lato

Samba Bati, jest to dwulatek po Concert od Bajka po laufer, konik ma odmiany, 10 włosków na czole i biała koronka ( kopia mamusi, czasami nawet ja mylę te dwa zwłaszcza jak mam zdjęcie tylko głowy )

slojma   I was born with a silver spoon!
07 kwietnia 2011 20:40
zabeczka17- bardzo mocno trzymam kciuki za młodą, będzie dobrze zobaczysz.
zabeczka17   Lead with Ur Heart and Ur Horse will follow
07 kwietnia 2011 20:48
dziękuję... przed młodą jeszcze dwa zastrzyki. Mam nadzieję , że nie będzie powikłań...
kujka   new better life mode: on
07 kwietnia 2011 22:35
gacek 🙂, jaaaakie fajne to Twoje mlode? co to, jakies mlp?
Przypadkiem znalazłam w internecie zdjęcie mojego konia 😉
1 kwietnia skończył 4 lata 😅
anetakajper   Dolata i spółka
08 kwietnia 2011 06:24
amazonka89 Jak ja kocham siwe konie 🙂 cudo
kujka, moje, moje 🙂 http://www.bazakoni.pl/horse_115697.html trafiło sie ślepej kurze ziarno 🙂 kupiłam jego zaźrebioną matkę i on mi sie taki śliczny urodził. Klacz miała przykazane że jedyne co od niej wymagam to źrebak ma mieć jej głowę ( po tym ogierze większość miała garbonose ) no i kobyła sie postarała. Do tego charakter ma prawie że idealny.
gacek 🙂 - piękne konisko! 🙂 wygląda na takiego grzecznego konika 🙂
amazona89 - piękną ma maść! Taki siwek to moje niespełnione marzenie! No ale... Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma!  😁

U nas mieli do zrobienia projekt uczniowie z technikum hodowli koni i mi konia dokładnie zmierzyli. Okazało się, że Gargamel przez rok poszedł 10 cm w górę 🙂 Chociaż wielkiego wzrostu mu nie wróżę, to jakby dobił jeszcze te 4 do 160 to byłabym wniebowzięta 🙂

Dzięki dziewczyny, przekażę siwemu, że się podoba 😎

Gacek:
Bardzo fajny ten Twój młody, gratuluję 😉
znalazłam ogloszenie o sprzedazy konia Paci i jest w nam napisane ze to wałach  🤔wirek:

http://www.bazakoni.pl/anonse,a-6604.html
galopada_ jesteś pewna, że to ten sam koń? Bo jeżeli tak, to faktycznie gruba przesada, bo to, że koń po krótkim czasie będzie na sprzedaż było do przewidzenia, ale wciskanie wnętra jako wałacha to zwyczajne oszustwo.
to na pewno ten sam kon. imie sie zgadza, a nawet to zdjecie Pacia wrzucala tutaj. Mysle ze to nie Pacia go sprzedaje tylko ogloszenie jest sprzed jego kupna przez Pacię. Chodzi mi tylko o to czy została wkręcona w kupienie wnętra czy po prostu nam tu nazmyślała ze to ogier z jednym jajkiem  😂
cieciorka   kocioł bałkański
09 kwietnia 2011 12:37
ona sama podawała to ogłoszenie tutaj i mówiła że są w nim błędy
jesli tak to przepraszam  :kwiatek:
galopada_ jesteś pewna, że to ten sam koń? Bo jeżeli tak, to faktycznie gruba przesada, bo to, że koń po krótkim czasie będzie na sprzedaż było do przewidzenia, ale wciskanie wnętra jako wałacha to zwyczajne oszustwo.

To jest ogłoszenie jeszcze z tamtąd  🤔wirek: Błagam nie dobijajcie mnie że bym go sprzedawała  🙇  Poza tym mogę was pocieszyć że koń przytył , nie wsiadam na gumach ani żadnych patentach , chodzi w ochraniaczach nawet na pastwisko , bo skorzystałam z paru rad .
Dawno nas tu nie bylo, wiec odświeżamy się wraz z kilkoma fotami z dzisiejszego arbeitu 😉

Pozdrawiamy młodziaki! :kwiatek:
Lov   all my life is changin' every day.
09 kwietnia 2011 16:52
Pacia, przytył po 2 tygodniach? Nie żartuj sobie. Tuczenie konia, zwłaszcza tak chudego, trwa MIESIĄCAMI!

A tu za to macie Gadzinę 😁
dzisiaj miał robione zdjęcia więc zaraz jak je dostanę od koleżanki to wstawię i zobaczycie
Lov, cuuuuudo 😍
piękne, germańskie cudo 😁
09 kwietnia 2011 16:56
ankers, :kwiatek: dojczowskie pełną parą 😁
Lov ulala jaki ładny rudzielec  😉
amazonka89
Najlepszego ! Co tam u Was słychać ?

Shantowa
Twoja dziewczynka jest absolutnie fantastyczna  😜

Lov
Jaki macie patriotyczny kantarek  🤬
Wrzuć coś więcej, strasznie nam młodego dawkujesz  🤬.

Nam, w związku z wiatrem, trochę się plany pozmieniały.
Juniorowi przymierzyłam ogłowie, kiedy dostał chrupka, to zupełnie sprawę olał  😁
Nie mogę się doczekać bezwietrznej pogody.

Dwa rodzinne portreciki:

Arsene
[img][[a]]http://i560.photobucket.com/albums/ss42/armara/Wiosna%202011/arsene-1.jpg?t=1302372255[[a]][/img]

i Arcona z moją siostrą
[img][[a]]http://i560.photobucket.com/albums/ss42/armara/Wiosna%202011/arcona.jpg?t=1302372255[[a]][/img]

09 kwietnia 2011 19:30
armara, no bo zdjęc nie ma kto robić 😁
armara :kwiatek: dziękujemy! a co za cacuszko ma na głowie Arsene? 😉

Lov właśnie, kantarek patriotyczny! Ja mam lonże. Będzie komplet! 8)

Shantowa
To składak, o ile pamiętam HKM anatomic z wymienionym naczólkiem (również HKM).
09 kwietnia 2011 20:03
Shantowa, oo, no widzisz 😁

A wspominałam już, że mam najleszpego konia na świecie? Dzisiaj lonża bez zastawiania hali stojakami, nic nie wyciągał, chodził grzecznie, na hali był jeszcze jeden koń a Gadzina nic, stęp, kłus, galop, co dusza zapragnie 😅

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się