Mi się taki podoba ;P Co prawda nie Jeep ale :
U nas na geografi ludzie dostają zera, jeśli mają poniżej 30%. W dzienniku elektronicznym to jedynka z wykrzyknikiem.
Dziennik elektroniczny ? Zmora ! Niczego nie da się ukryć ! 🙄
Zawsze ciekawiło mnie jak działają dzienniki elektroniczne, czy ktoś mógłby mnie oświecić i wytłumaczyć na jakiej zasadzie się to opiera? :kwiatek:
pippi, Twój rodzic dostaje stronkę internetową i login i hasło, a tam są oceny, które są (chyba) codziennie aktualizowane...jednym słowem maaasakra. A i jeszcze chyba uwagi, itp jest. Miałam to w podstawówce, jak dobrze, że w gim tego nie ma.
o Boże! 😲
Tym, którzy mają takie coś - współczuję...
Hermes, co jak co, ale w podstawówce miało się dobre oceny, a później - chyba im człowiek starszy tym głupszy, bo w miarę upływu lat oceny spadają... 😁
Oczywiście to był mój przykład na podstawie mojej osoby 😁
Ten pierwszy super. Mogłabym nim pojechać w podróż dookoła świata 😀
ze sztangą fajek, facetami w długich włosach i tych okrągłych okularach przeciwsłonecznych, w rytm rock'n'roll'a aż do horyzontu.
to jest moje marzenie, kupić taki samochód i jechać przed siebie
Małolaty przyznawać się kto nie jest w szkole? 😎
I trzymajcie za mnie kciuki o 12, bo idę do lekarza i się okaże czy mam zapalenie płuc i czy mogę już zacząć jeździć do stajni 😉
Ja do konca tyg. nie chodze i pewnie w następnym tez..🙁 A do konia się chce... 🏇 🏇
Wróciłam od lekarza i ze szkoły 😅
Już jest lepiej i w poniedziałek już jadę do Grubej 😅
A tymczasem kłócę się z mojej mamy drugim mężem, bo mnie idiota ostro wkurzył...i dodatkowo trochę z mamą...bosko
Ludzie, ratunku. 😵
Wszystko mi się wali.
xxflygirlxx, wal na PW 😉
Dlaczego faceci to taki świnie?! 🤔
Hermes wyślę potem, bo teraz już muszę iść. :kwiatek:
Dlaczego faceci to taki świnie?! 🤔
odwieczny problem społeczny, a tak naprawdę brak zrozumienia i komunikacji
Małolaty, przyznawać się! kto pisze egzamin gimnazjalny za już niestety tylko 5 dni? 😵
Egzamin gimnazjalny ? Hmm. To jeszcze nie nadeszło. Nie miałam jeszcze szóstoklasisty ;P.
Ja mam kolejne próbne zaraz po waszych.
ja 👀 zupełnie nie ogarniam tych punktów i w ogóle tego wszystkiego co jest związane z liceum... 😜
cóż... dziś zdałam sobie sprawę, że polegnę na matmie. mówi się trudno 😁
pozamiatam na polskim 😎
i dlaczego, och dlaczego! nie liczy się angielski? 🙁 bo się nie liczy, prawda? a mógłby 🙁
a faceci są fajni. ja lubię 😎.
a faceci są fajni. ja lubię . trzeba sprawić zeby oni lubili nas 😁
cóż... dziś zdałam sobie sprawę, że polegnę na matmie. mówi się trudno och, no co ty, a w podstawówce miałaś 39/40 😜
małolaty! Nauczyłam się L-2!!! 💃 💃 💃
ankers, to cudownie, że angielski się nie liczy!! ja bym wtedy nie miała szansy na dostanie się gdziekolwiek... -.-
olciiik podoba mi się Twój avatar 😜
Małolaty, przyznawać się! kto pisze egzamin gimnazjalny za już niestety tylko 5 dni? 😵
Ja, właśnie będę powtarzać lektury 🙄
Happiowa, mi też 😁
idziosława, ja postanowiłam przeczytać wszystkie streszczenia w poniedziałek. teraz przeglądam chemię/biologię/geografię/fizykę.. 🤔
Happiowa, mi też 😁
idziosława, ja postanowiłam przeczytać wszystkie streszczenia w poniedziałek. teraz przeglądam chemię/biologię/geografię/fizykę.. 🤔
Radzę Ci dobrze, w poniedziałek wrzuć na luz. Okaże się, że nie umiesz 7465726473 rzeczy, będziesz się stresować i gorzej napiszesz test.
idziosława, ja się stresuję tak na maxa od dwóch dni i nie czuję już dla siebie żadnej szansy na luz... byle do środy... 😵