Kącik Małolata...:D

Zawaliłam matmę, dostałam piękne okrągłe zero. Pani powiedziała, żeby moja mama do niej zadzwoniła. No i nie zdaję po prostu na dzień dzisiejszy. Super.
Ja dzisiaj pisałam matmę-sprawdzian. Wczoraj 2h siedziałam na korkach. I myslę że będzie 3+ najlepiej.
Na dzień dzisiejszy nie jestem już zagrożona, ale to się zmieni po tym, jak zacznie się znowu geometria..
XXFLYGIRLXX - nie pisałaś ,że dostałaś zero, czy jak ?
Jutro sprawdzian z geografii. Ta babka nam ostatnio zrobiła niezapowiedzianą kartkówkę,która jka sprawdzian była trudna i długa... Nie wiem czego się spodziewać na sprawdzianie.
A tymczasem moja mam jest już 30 min na zebraniu, ja się booję !  🙁
Tam..ja był walła koniowi wielką pacyfkę na zadzie.  😎

Ja mam jutro zebranie ale jest lajt.
Moja wychowawczyni jest trochę nie teges..ale oceny są dobre.
Florcik sęk w tym, że go pisałam. To za duże słowo, starałam się napisać. No nic, jutro poprawiam.
xxflygirlxx u nas jest 0 za nie przystąpienie..ale nawet jakbyś nie dostała ani jednego punktu to masz 1. U ciebie jest 0 za napisanie?
U nas są procenty. Miałam 0 punktów, więc dostałam 0% czyli jedynkę.
AtlantykowaPanna   "Jeśli idziesz przez piekło- nie zatrzymuj się!"
06 kwietnia 2011 16:59
Pacia Przezcytałam, ze twój koń je czapraki?? to prawda? Podobno zjadł Ci wszystkie? 🤔
Hermes   Może i mam podły charakter, ale za to dobre serce.
06 kwietnia 2011 17:01
Zaraz dostanę fotki z poniedziałku 😜 Muszę się na jutro uczyć na ważną kartkówkę z wosu, ale nie mam za grosz motywacji...
Po zebraniu.. Nawet dobrze oprócz babki od polskiego..
Jest starą zrzędą, jej teksty"za głośno przewracacie kartki"
Wstawiła mi 1 za to,że na lekcji jak robiliśmy zadania zrobiłam źle ; o
i wstawiła mi uwagę,że powiedziałam jej "trzeba być pozytywnym "- jak mnie się spytała dlaczego się uśmiecham..
Jezu....nie chce mi się uczyć...
Wolałabym  ciekawsze zajęcie.  :/
06 kwietnia 2011 17:13
daliasta, mam dokładnie to samo...muszę wykuć plan Leszka Balcerowicza, co to jest podaż, piramidkę potrzeb, i coś tam jeszcze związane z tym podażem...
Ja dzisiaj pisałam kartkówkę z WOS-u a jutro sprawdzian z geografii.  😫
Właśnie pomagałam kuzynce zrobić zadania z biologii i ja powinnam to od razu wiedzieć, a nie się zastanawiać i szukać w podręczniku. 😵 Ja matury nie zdam. 🤔
xxflygirlxx a jaką masz zamiar pisać ? Podstawową czy rozszerzoną ?  😉
06 kwietnia 2011 17:41
Mam już jedną fotkę 😅

Chcecie więcej jak dostanę ? 😎
daliasta właśnie nad tym myślę, nie wiem czy na rozszerzeniu dam radę, bo ja nie przepadam za biologią. Ale z drugiej strony w przeliczeniu na studia korzystniej wychodzi gorzej napisane rozszerzenie niż lepiej podstawa. No i już nie wiem. 😵
Ema_6   Liberty *22.1.2011* <3
06 kwietnia 2011 17:46
Hermes dawaj  😎  🏇
06 kwietnia 2011 17:49
Ema_6, sama się doczekać nie mogę chociaż to zdjęcia tylko ze stępa :P Ale ok jakiś 6/7 miesięcy nie miałam zdjęć z treningu :P
Hermes fajne macie futerko pod siodło.  😉
06 kwietnia 2011 17:57
daliasta, to mattes z korektą tyłu bodajże 😉

Mam resztę fot, ale dodam jak zjem 😎

edit: proszę 🙂

żaczkowa   gone with the wind
06 kwietnia 2011 18:20
Ema_6, sama się doczekać nie mogę chociaż to zdjęcia tylko ze stępa :P Ale ok jakiś 6/7 miesięcy nie miałam zdjęć z treningu :P

Ja nie mam w ogóle zdjęć z treningów, a z zawodów... może 5 zdjęć.
Na zdjęciach Ikaria nie wygląda na taką grubą. Taka akurat.  😀
06 kwietnia 2011 18:37
daliasta, ma tego brzucha trochę, oj maa :p Ale to kwestia czasu, braku chorób moich i treningów 😉
Hermes dobry brzucho nie jest zły.  😎
Trochę mięśni sobie wyrobicie jeszcze...i schudnie się trochę koninie.  😉
06 kwietnia 2011 19:04
daliasta, i mi też się przyda zrzucić z brzucha 😎
Ła, jestem hepi, skoczyłam dziś na moim kucku 120 cm, a on sam ma niewiele więcej 🙂😉.
Sisisa gratulacje, ale was z Horsem dawno nie widziałam... 🙂
Hermes fajnie wyglądacie 🙂

a ja dziś u konia nie byłam bo dzień otwarty w mojej szkole gdzie musiałam łazić i opowiadać... eh...
06 kwietnia 2011 19:26
tajfunowaa, dzięki 😉
osobiście nie rozumiem 0 w ocenach...
Przecież skala ocen jest 1-6 zatwierdzona przez ministerstwo edukacji, więc jaki sens jest wstawiania zer mimo, że 1 to najgorszy stopień?  🙄
żaczkowa   gone with the wind
06 kwietnia 2011 19:43
pippi, dziewczyny pisały o 0-wej ilości punktów/procentów na sprawdzianie, za którą otrzymały ocenę 1.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się