Filmy czterokopytne na You Tube :) (wlasne i znalezione)

CzarownicaSa   Prosiak statysta, który właściwie nie jest ważny.
03 kwietnia 2011 01:32
Masakra... niemniej ja bym żadnego, absolutnie żadnego dziecka nie wsadziła na nie ujeżdżonego kucyka... co nie zmienia faktu, że ludzie mocno przesadzają... oO
darolga   L'amore è cieco
03 kwietnia 2011 22:38
O masakra ta zajazdka   😲

Eeeeeee?  🤔 🤔 🤔

Boże, jakie biedactwo... :-(

CzarownicaSa   Prosiak statysta, który właściwie nie jest ważny.
04 kwietnia 2011 11:11
I jak tu takich nie zastrzelić...

CO to jest?!?!?!?  😲
CzarownicaSa nie ma to jak ciekawa, czegoś warta gra komputerowa  😵 Jeszcze mają ubaw, że se w konie postrzelają  😵
Coś mało krwi w tej grze. W tych, w których strzela się do ludzi, zwykle monitor bywa dobrze opryskany krwią 
Spokojnie dziewczyny. To normalna gra osadzona w klimacie i czasach westernu. Swoją drogą, bardzo fajna. I od razu piszę ona nie polega na strzelaniu do koni. Jednak jest bardzo dopracowana, realistyczna, brutalna i dlatego od 18 lat. A to, że jacyś paranormalni się do niej dorwali i urządzili rzeź, nie znaczy, że gra jest zła.

🙂
noen   A story of a fighter of our human race
04 kwietnia 2011 15:38
asia540, że tego psiaka nie bolało to gryzienie 😁
hahaha źrebol se zabawkę znalazł  😁 A pies jaki cierpliwy i opanowany  👍
cieszył się że wkońcu mu ktoś wszy powygryzał  🤣
<odfrunęłam>
Mamoo - nie miałam pojęcia, że jest taki klip  😜
Miłego oglądania! (słuchanie przy okazji)  😁

asia, film o konikach, jest świetny. 😎
bawarka koń cudo  😍
bawarka  😵 😵 😵.....

....niepotrafie tego skomentować. Zajebiste  😍
Wzruszyłam się pod koniec jak koń położył się na ziemi demonstrując fantastyczne zaufanie  🙇
ekspertem nie jestem....ale nie dość ze przeszkody nie są małe...to jeszcze chyba bierze je...z takim zapasem  🤔

Nigna   Warto mieć marzenia...
05 kwietnia 2011 20:11
Hm z zapasem ale technicznie mi sie jego skoki nie podobają . Wyglada jakby bał sie tych przeszkód dotknąć.
Swoą drogą wygląda jak szczur kuląc sie non stop ; d
ja się może nie znam 😉 ale jak dla mnie ten koń "dziwnie" skacze tylko nad przeszkodami "drągowymi"... nad płotkami skacze normalnie - czy to nie może znaczyć, że był barowany?
no właśnie dziwnie...ale z zapasem....ale jak mówie nie znam sie i ciekawa jestem zdania innych 🙂
Ten koń przez skulone uszy cały czas wygląda jakby go coś bolało i za żadne skarby nie chciał dotknąć drągów  🤔 to mi czymś śmierdzi  😤 Bo skacze z beznadziejną techniką, wykrzywiając się cały czas... 
Dynamiciak no właśnie o tym samym mówiłam, i to TYLKO nad przeszkodami "drągowymi" - nad przeszkodami bez drągów idzie nawet fajną techniką i nie wygląda jakby się panicznie przeszkody bał...
Nigna   Warto mieć marzenia...
06 kwietnia 2011 05:17
Zygzak w sumie to może być przypadek akurat ale oczywiście nie musi...
Tak jak pisałam moim zdaniem to nie jest jego naturalna technika. Tym bardziej że bardzo dziwnie składa przód
A mnie to wygląda, jakby matka natura poskąpiła mu baardzo techniki i nogi przednie wiszą okropnie i dlatego musi tak ładować do góry. Mało ekonomicznie, bardzo siłowo, ale przy tak beznadziejnej pracy przodu nie ma szans żeby to wyglądało lepiej.

Znam osobiście takiego konia, co prawda chodzi tylko C na razie, ale skacze podobnie. Bardzo chce, bardzo się stara, ale skacze w taki właśnie sposób. Nie wygląda to aż tak jak na filmiku, bo przeszkody mniejsze, ale podobnie - do góry, a nogi wiszą. Gdyby skakał normalnie technicznie, to - 😍
zgadzam sie z Gosic ,tez znam podobnego konia,tez chodzi wysokie konkursy i tez ma fatalna technike.Ma duze serce do skokow i zeby nie zrzucic to własnie bardzo podobnie skacze...tylko uszu nie tuli 😀
to dla starszych adeptów skoków widzę filmik 🙂
tylko zobaczyłam, że to Tomboy od razu wiedziałam o czym będzie 😉
ten koń miał od zawsze taką fatalną technikę, sadził taaakie susy, że Rodrigo aż wywalało z siodła, ale cóż poradzić, jak tak nogi wiszą to trzeba lecieć pół metra nad przeszkodą.
Kiedyś (już nie pamiętam gdzie) Rodrigo miał kosmiczną przewagę w rozgrywce, mógł zrobić 3 zrzutki i wygrać i niestety, przez te jego giga susy musiał jeszcze wsadzić woltę i dupa, wygrała wtedy bodajze moja ulubiona para - E.T. i Hugo Simon
cieciorka   kocioł bałkański
06 kwietnia 2011 20:08
mnie też się wydaje, mimo nikłym pojęciu o skokach, że jemu po prostu giry wiszą. w mniejszej skali częściej się zdarza, niż takie wyraźne przypadki. nawet na volcie taki mieliśmy- koń ładny, jezdny, skaczący- ale pół metra w górę bo nogi wiszą.
nie wygląda to ładnie i nie jest ekonomiczne, ale skoro koń jest skuteczny, to chyba gra...
Mam wrażenie, że mój Junge może na to 'cierpieć'. Wybija się zwykle wysoko, a to tylko dlatego, ze nie składa podwozia i inaczej wszystko by leciało. Osobiście myślę, że mógł być w przeszłości barowany, bo drągów nie tyka.
Filmik w mniejszym lub większym stopniu pokazuje jak to u nas wyglada. Wysokość niewielka, ale myślę, że widać.

nicka`   nie masz żadnej szansy ale ją wykorzystaj
07 kwietnia 2011 13:31
Vukofajny ten Twój konik !
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się