końmi. = będzie to na polskim. falabele też. nie wiem dokładnie co dają, ale na 99% będą w rogach i powinna być taka promocja jak rok temu na angielskim, nie pamiętam o co dokładnie chodziło, ale hoduje się jakieś jajko itd.
Ze względu na dużo wolnego czasu ( chora siedzę w domu) oferuję: 😅 -blupowanie koni, -podwyższanie PG o 1,20 -zajmowaniem się końmi 😉 Jak coś opisać na PW 😉
Ze względu na dużo wolnego czasu ( chora siedzę w domu) oferuję: 😅 -blupowanie koni, -podwyższanie PG o 1,20 -zajmowaniem się końmi 😉 Jak coś opisać na PW 😉
Pliss! jak doblupować konia? jest to arabek, prędkość i ujeżdżenie pogrubione, reszta nie, ponad 20 zawodów wygranych. Zatrzymało mi sie na 91.85 i za diabła nie rusza dalej 🤔 daje go na zawody, robie przejażdżki, lekcje i nic, jak stoi tak stoi 😵 może coś źle robię. Chce sama wiedzieć jak to robić wiec może ni ktoś konkretnie poradzi :kwiatek:
Hawana, powodzenia za śmieci? xD i tak wiem że będą śmieci, nawet nie marzę o Baliosie bo tak samo było ze Sleipnirem , Mgłą i Snowem ;] YEASAD ja chcęęęę!