A ja będę miała sesję za 2 tyg może 💃 mam kolegę fotografa i właśnie z nim piszę na fejsie, więc jak znadzie czas to da mi znać 💃
To dziwne, kompletnie nie pamiętam pisania testów 6-klasisty. Nawet nie wiem ile punktów miałam.😀
A ja jednak poszłam do szkoły i oblałam sprawdzian z matmy. Grejt.
EwuśCa idę z Tobą, bo ja mam w przyszłym tygodniu ostatni trening. 😕
zostań bohaterem w swojej klasie. 😎
zostań madmaddie 😎
madmaddie, haha 😂 a tobie co znów odbija?
Brać różowy czy zielony?
http://dobry-kon.pl/opis/1634361/kantar-chess.html
Właściwie to nie wiem. Pani tak stwierdziła. Chyba po odejściu 3 klas będzie nas po prostu za mało.
Hermes zielony 😎
zostałam bohaterem według nauczycielki angielskiego, 'pogratulujcie Magdzie, ona została bohaterem klasy'
Listening& reading skills 100%
celujący 😎
Hermes pewnie, że różowiasty, jest słitaśśniejszy. 😎
madmaddie zdolniacha ! 🤣
ankers a o czym jest ,,Alchemik" ? Bo właśnie mam czytać ale nigdzie nie ma. :/
chyba o jakimś młodym pasterzu, który udał się w jakąś podróż i spotykał różnych ludzi. ale po co, gdzie i kogo już nie pamiętam.
Wezmę różowy, albo zapytam się czy można sprowadzić niebieski 😎
taką mam ochotę wsiąść a nie wzięłam bryczesów! na lonżę konia nie wezmę, bo jak mnie przeciągnie to mi znów kolano zacznie nawalać. zamawiam podkładkę i zaczynamy jeździć!
hm, bez bryczesów się nie da?
Jeśli ma jeansy to słabo- obetrą się nogi 🙁.
ja to jakaś dziwna jestem, w życiu mnie dżinsy nie obrarły
Ja słyszałam historię, że dziewczyna w jeansach wsiadła na konia w nowym siodle. Po godzinie zeszła a tu całe siodło przetarte i białe 😵.
pewnie miała dobre dżinsy albo słabe siodło 😎
Happiowa, no właśnie nie dam rady, bo pod spodniami mam opaskę i kolanem nie mogę ruszać 🙁
Hermes niebieski będzie dobry. 😉
Chyba będę musiała kupić ,,Alchemika"... trudno.
Co wcale nie oznacza, że nie lubię czytać książek..ale akurat nie lektur.
Ja do lektur staram się podchodzić pozytywnie 😎... zwykle jednak mój pozytywizm gaśnie po przeczytaniu tytułu 😁.
EwuśCa fajnie, fajnie. 😉
Idę się uczyć fizyki...
A ja fizykę odkładam na wieczór.
A teraz idę się poszlajać po mieście 😉
Mam do przerobienia cały dział o cieple (?) + kartkówka z WOS-u :/
daliasta, ja jutro idę na chwilę do szkoły dowiedzieć się z czego mam napisać kartkówkę z WOSu
Nie chce mi się tego uczyć...ale mam nadzieję, że do końca maja jakoś podołam. Oby.
A w przyszłym tygodniu mam znów testy próbne, a jestem dopiero w 2 klasie. Co za geniusz to wymyślił ? Nie dostałam nawet wszystkich wyników z pierwszego próbnego...a tu już następny. 😵
daliasta, Ty w drugiej klasie? jej, myślałam, że jesteś starsza ode mnie!
jeśli chodzi o lektury, to ja mam "Pamiętnik narkomanki" Rosiek. nie znosze takich książek. nieważne, że są realistyczne czy coś w tym stylu. wkurza mnie w nich prostota i wulgarność. nie dałam rady dokończyć "My dzieci z dworca ZOO". bida z nyndzą, moim zdaniem.
ale klasa się cieszy, bo są narkotyki, przekleństwa, seks i dziwki. świeeeetny sposób na zachęcenie młodzieży do czytania.
ankers, ja tam baardzo lubię książkę :Pamiętnik narkomanki", ale to chyba z pewnych względów.