hm, "Alchemik" moim zdaniem jest spoko, może u kogoś naprawdę zmienił podejście do życia. "Weronika" też nie jest najgorsza. "Pielgrzym" kijowy, za dużo Boga i jego wesołej gromadki. i chyba w reszcie książek Coelho jest tak samo. tak czy siak myślę, że "Alchemika" przeczytać można.
jeśli chodzi o Sapkowskiego, to zaczęłam "Narrenturm" wyczepiste, ocieka sapkowską zajebistością 😎
niemiłek widzę, że zmieniłaś, ale i tak jesteś w tyle za nightmare, bo ona ostatnio w przeciągu chyba półtora tygodnia zmieniła ze 3 razy 😎
a mnie ktoś przebije? odkąd tu siedzę mam ten sam avatar 😎
xxflygirlxx, ja kiedyś tak zmieniałam, teraz krótko na kompie siedzę 🤣
Happiowa ja też nie szaleję 😎
wcześniej miałam tylko skandynawskiego neandertala 😎
Ja pamiętam, że na początku miałam moje zdjęcie z Rudą, potem samą Rudą, potem mnie na koniu, źrebaka, a teraz tego. 😎
Dziękuję wszystkim za kciuki! :kwiatek:
Koń dużo leżał dzisiaj, nie bardzo mu chyba gips odpowiada, plus nie jest już na lekach przeciwbólowych, może to dlatego, ale apetyt ma, mokry nie jest, także (jeszcze) nie panikuję 😁
wcześniej miałam tylko skandynawskiego neandertala 😎
mam wrażenie że on prędzej czy później zaistnieje na mojej skórze, tylko po przeróbce, nie lubię różowego 😎 chciałam jakiegoś wikinga czy coś w ten deseń i chciałam muzykę. perfekcyjne połączenie 😎
niemiłek widzę, że zmieniłaś, ale i tak jesteś w tyle za nightmare, bo ona ostatnio w przeciągu chyba półtora tygodnia zmieniła ze 3 razy 😎
przynajmniej tym się wyróżniam 😎 zmieniam, bo wstawiam ulubione.na.tą.chwilę.zdjęcie 😉
boooskie 😍 ostatnie najlepsze 😎
no właśnie, ostatnie jest cudne.
w ogóle skąd jest ten koleś? z Dextera chyba, nie?
o! z Justice Friends! 😎
Mój pies ogólnie wygląda jak ped*ł... 😵 był dzisiaj pierwszy raz u fryzjera 😁
mam jutro sprawdzian z wosu, kartkówkę z historii i jakieś prace na technikę. pójdę spać o 12 a wstanę o 5. lajcik 😵
A co do psow to moj to Ped*l 😁 ale wykastrowany to juz tam nic nie robi 😀 A tu jego zdj.
Ema_6, o Boziu jaki słodziak 😍
dziewczyny, produkujcie, chcę oblać 500 😁
Właśnie właśnie. Dawać lejdis. 😎
Ok, ok, spaaaam 😁
spaaaam, spaaam xD
Mam jutro sprawdzian z matmy i poprawę. No ale stwierdziłam, że poprawy nie piszę, nie dam rady. 🤔
A ja idę jutro do kina ze względu na testy 6 klasy a w następnym tygodniu są gimnazjalne testy i 3 dni wolnego, jeszcze potem tydzień wolny bo moja klasa jedzie do Berlina a ja nie 😁, a potem majówka i spływ na który również nie jadę 😂. Kocham maj!!! 💘
ChingisChan, ja kocham kwiecień ze względu pięknej karej bestii 💘
ChingisChan, to Ty jesteś 5 klasa? 😲
Nein, IG tyle, że o rok wcześniej poszłam do szkoły. 🙂
ChingisChan, też bym tak chciała nie jeździć... 😉
Wystarczy zrobić słodkie oczka do mamusi i pretekst "a wiesz że moja klasa to bałwany?" 😁.
dziołszki, coś słabo ciągniecie 😎
Cicho! 🤣 Sączę kakao jako prawie jedyną postać nabiału jaką toleruję.