Efka Piękny smok ! Uwielbiam taką maść <3 Frania Wygląda na fajne konisko ; ) Lov Gratuluję ! ; D grando_ Na papierku nie jest mój. Jak pewnie sama wiesz, jest mojego wujka ; )
lenka1z piękny rudziak !! polonez Oriii <3 Kocham go ! więcej zdjęć z jazd 😜 huzarova twój wujek? a nie jakiś daleki krewny? myślałam,że tylko rekreacyjnie tam jeździsz 😁
Wczoraj dostałam zdjęcia Matadora z soboty. Poczuł wiosnę i latał jak szalony i nawet tego dnia jego trzeszczkowa noga nie dawała o sobie znać. i tu fotograf obciąg głowę dla konia ale mimo to zdjęcie bardzo mi się podoba
Z trzeciego może i nie podobny ale z drugiego za to tak. Skutkiem takiego zachowania Mewy była pęknięta i rozszczepiona kość ramieniowa...u mnie. Ale to było bardzo dawno.
Meise fotki Mahmeda już wrzucałam na d=forum również w cz.III i tam też znalazł sie "szerszy" opis tego pana 😉 jak i różne zdjęcia 😲 a wiec zeby sie nie powtarzać wrzucę (pewnie ciut za dużo 😡 ) fotek z zawodów w Solcu Kujawskim w KJ Classic. Startowaliśmy w P i N co do wyników szału ni było, ale były to moje 1 zawody na nim więc niom 🏇 było adzia 🙂
dzięki laski :kwiatek: - trzeba przyznać Belce, że bestia fotogeniczna jest... obojętne co robi zawsze dobrze wyglada jak na prawdziwą damę przystało 😁
lapyzusia: Ależ Ty masz długie nogi! Tak z ciekawości - ile masz wzrostu, a ile w kłębie Twój koń? Super zdjęcia, przedostatnie najlepsze 😀 Bardzo Ci do twarzy w stroju pingwina. Startuj dalej! Powodzenia.
<edit> O kurcze! To ja, Julie jakby co! Nie zauważyłam, że piszę z laptopa mojego mężczyzny 😵 Żeby nie było, że mój chłop Ci tu komplementy prawi! 😉