kącik skoków

Mam taką prośbę potrzebuję zdjęcie aby pomierzyć potrzebne mi do artykułu kąty i jak na złość w swoich nic nie mogę znaleźć sensownego. Więc jeśli ktoś z Was ma pod ręką zdjęcie osoby siedzącej (to ważne nie w półsiadzie a możliwie blisko siodła lub w pełnym siadzie najchętniej) w siodle skokowym i aby to zdjęcie było możliwie równolegle z boku robione nie pod kątem, byłabym baardzo wdzięczna, oczywiście bardzo porządane aby osoba na zdjęciu miała dosiad jak najbardziej zbliżony do książkowego. Potrzebuję zmierzyć kąty ugięcia nogi w stawie kolanowym i skokowym.
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
30 marca 2011 13:18
Magdzior, :

może być?
Ktoś dzięki wielkie pewnie, że mogą być jak najbardziej🙂
Ponia   Szefowa forever.
30 marca 2011 21:44
Magdzior :

i pozdrawiamy skokowo ze Złociszem 🙂
pieknie pieknie krzywo siedzę  😂

i tripel który nie był wcale starszny 😀  zawsze pasowało, raz trener mówi " Wow, it was perfect Justyna"  a ja zaczełam się wtedy śmiać, bo powiedział to z takim zdziwieniem 😉
a na koniec podsumował " Today is your tripellbare day " 😉
Ponia Jak ja bym chciała zeby moja tak była ustawiona w galopie (jak na fotce 1), co ja bym nie dała  🙇

Piekna malownicza jesień  😍
Ponia   Szefowa forever.
30 marca 2011 22:46
Dramka, on ma łatwośc takiego ustawienia, niestety też przepadania więc musze go bardzo pilnować.

a to zdjęcie było robione 2 tyg temu ;P hihihi

Złociaszek  😍
Lov   all my life is changin' every day.
30 marca 2011 23:28
Ponia, eeh, żeby mój tak kiedyś skakał 😍
Patrze na swoją fotke w podobnej fazie lotu i sie zastanawiam dlaczego ja tak się nie składam nad przeszkodą jak Ponia..  🤔

Ponia   Szefowa forever.
31 marca 2011 07:39
Patrze na swoją fotke w podobnej fazie lotu i sie zastanawiam dlaczego ja tak się nie składam nad przeszkodą jak Ponia..  🤔

ale wcale nie jest powiedziane,że tak jest dobrze ;-)
31 marca 2011 12:45
no to macie na pożarcie,nasz pierwszy start po ponad pół roku:
P z jokerem:
edit: zły link,zaraz umieszcze dobry  😉 edit 2:okazuje się,że nie mam filmu z P  🤣
N zwykła:

have fun  😉
christine   zawodnikowanie reaktywacja. on the go.
31 marca 2011 12:56
ile wygralas? bo widac, ze po kaske jechane 😁

a tak na powaznie to kiedy ZO?
31 marca 2011 13:01
nie po kaske,bo byłam piąta...po jedynce trochę mnie kusiło,żeby przyciąć,ale jak widac na filmie,zrezygnowałam,bo tam czekała podła fala,która najcżeściej spadała (prawda Zapnij się   :hihi🙂 - za N wygrałam 100 zł,za P gdzie byłam 3 -200 zł,także jakoś takoś,wazne,że płacili  😁

na ZO do Starogardu w majowy weekend  🏇
Ktoś miło Cię znów widzieć w akcji  😀 Mam nadzieje że w tym roku też odwiedzicie nasze rejony  😎
31 marca 2011 13:16
baffinka, Zagórów jest wpisany na sztywno w kalendarz  😎
domiwa   W poszukiwaniu prawdy, mojej prawdy...
31 marca 2011 20:05
Ktos na majowce jest tylko ZO? czy regionalne tez ale chodzi mi nie tylko, ze dodatkowo beda dwa konkursy. ?
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
31 marca 2011 20:25
Foty z konsultacji. Tylko pierwszy dzień, drugi właśnie obrabiam.
http://s237.photobucket.com/albums/ff209/zawodowo/sopot/konsultacje04/
Jestem zakochana w koniach Oli Lusiny. Ojroszport. A siwek w ogóle genialny jest:
Ponia, masz może filmiki z konsultacji ? Uwielbiam patrzeć na wasze skoki  :kwiatek:
Ponia   Szefowa forever.
31 marca 2011 21:35
huzarova, niestety nie, jak będę coś miała to wrzuce 😉
Ponia, będę czekać cierpliwie ; D
arivle   Rudy to nie kolor, to styl życia!
31 marca 2011 21:47
Zżera mnie zazdrość jak na was patrze, więc zakładam sobie bana na ten wątek. I już mnie nie ma!  🤬 Marzą mi się skoki, oj marzą. Ale jeszcze długo mamy zakaz, jeśli w ogóle jeszcze kiedyś dane nam będzie coś skoczyć.
Ponia, pięknie!  😜
Ktoś, milo cię znów widzieć w akcji. Siodełko dobrze się jeździ?  😁
Ponia   Szefowa forever.
31 marca 2011 22:04
arivle, dzieki :kwiatek:
mamy jeszcze kilka z dnia wczorajszego 😉

Ponia, Ktoś  😍 ja również uwielbiam Was oglądać🙂
arivle   Rudy to nie kolor, to styl życia!
31 marca 2011 22:14
Oj Ponia, Ponia, dlaczego ja tu weszłam  😍 Pięknie się prezentujecie!
Ponia   Szefowa forever.
31 marca 2011 22:17
Magdzior, arivle,  :kwiatek: 😡

Dziś też było fajnie, może troche gorzej technicznie ale fajnie skakaliśmy parkur 130-140 i Złocisz jak zwykle się dzielnie spisywał  😍

edit :
i jedno z dziś 😉
ps. miałam okazję skakać dziś w Equipie Losi, jakby sie ktoś dopatrzył,że mam inne siodło.

Mogę sobie zażartować? <kot ze szreka> mogę? <dużo mrugania rzęsami>
Bo są różne style skoku: Ponia skacze w stylu: gdy się przykleję do konia to nie dam na beret  😁 a Dramka w stylu: o q-wa, gdzie ta następna przeszkoda, bo nie trafię  🤣
Ponia, mogę spytać o przyczynę skakania w owijkach na przodach? Pytam z ciekawości 🙂
Ponia   Szefowa forever.
31 marca 2011 22:53
Ponia, mogę spytać o przyczynę skakania w owijkach na przodach? Pytam z ciekawości 🙂

a) ma lepsze nogi po owijkach, tzn nie puchną i td .
b ) ładnie to wygląda 😎
Ponia, a ochraniacze nie są bardziej profi? 😁 Dziękuję za wytłumaczenie :kwiatek:
Ponia   Szefowa forever.
01 kwietnia 2011 07:11
Ponia, a ochraniacze nie są bardziej profi? 😁 Dziękuję za wytłumaczenie :kwiatek:

Jestem  z tych mniej pro, bo zawsze  jeżdzę w kasku i nie posiadam tony szmat z najnowszych kolekcji 😎
01 kwietnia 2011 07:17
Ponia,wszystko super,Ty moja koleżanko w zakałowej niedoli,ale za tą fotę,to  🤬 i Ty wiesz dlaczego  😁
http://re-volta.pl/galeria/img/33430

fajne czapsy ma Ola  😜
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się