Kącik Rekreanta cz. IV (rok 2011)

Klami cudo!  💘

Burza
super super, działajcie zatem 😉
wątek zamknięty
Burza super! Powodzenia w powrocie do pracy 🙂
wątek zamknięty
caroline   siwek złotogrzywek :)
30 marca 2011 21:40
Klami, piekny koń!

Burza, brawo 🙂
no i ciesze się, ze wreszcie konia umyłaś i jest CZYSTY 😁
wątek zamknięty
kujka   new better life mode: on
30 marca 2011 21:40
caroline, widze ze nie tylko ja rechotalam przed fb 😁
wątek zamknięty
Forta, Blondek, dzięki 😀

caroline, ojtamojtam 😁
wątek zamknięty
caroline   siwek złotogrzywek :)
30 marca 2011 21:42
caroline, widze ze nie tylko ja rechotalam przed fb 😁

no ba 😁
wątek zamknięty
A ja dziś znów jeździłam tirarira. I nawet nie musiałam lonżować przedtem hehehe Cóż za niesamowity sukces! 😉 Ale aparatu zapomniałam, żeby zrobić te obiecane zdjęcia, ale to nawet dobrze, bo wymyśliłam sobie założyć pad czarny i owijki czerwone, ale zapomniałam jakie one są oczojebne... Tak więc jak wymyślę, co by tu ładniejszego założyć, to go obfocę  🤣
wątek zamknięty
Forta, merci.

caro, merci.

To skoro Dzidzia sie podoba to wrzucę cos tam jeszcze.

wątek zamknięty
kujka   new better life mode: on
30 marca 2011 21:54
Klami, specjalnie bez strzemion jezdzilas? co robilscie? jak sie trenerowi podobal ogr? fajnie ze znow skaczesz 🙂
wątek zamknięty
Burza nareszcie Piorek zdrów! Super, że zaczynacie z powrotem treningi. Może jakieś zdjęcia będą...? 😀
wątek zamknięty
Lov   all my life is changin' every day.
30 marca 2011 21:56
Klami, fajnie razem wyglądacie! szybko się chyba zgraliście, co? 😉
wątek zamknięty
kujka, tak, specjalnie. . Bez strzemion rzeźbiliśmy w trzech chodach + przejścia + wsteczny itp. Że skaczę to za dużo powiedziane, pomalutku zaczynam. Trenerowi łogr sie bardzo podoba.

lov, merci. Hmm... Cóż, dobrze się na nim czuję..... to były moje eee.... 4 albo 5 skoki na nim.
wątek zamknięty
Klami - piękny!

Burza - suuper, jak już go "wyczyściłaś" to teraz jakieś zdjęcia poprosimy  😁 To Piorkowi się skończyły wakacje 😉

Lov - powodzenia jutro!  :kwiatek:

_kate - ale Barkas cudownie wygląda na tym portreciku. I to OKO  😍
wątek zamknięty
xxmalinaxx,Cordkowa,amnestia dziękujemy  :kwiatek:

Klami Cudne to twoje zwierze  😍

quanta Skwareczek piękny  😉

Burza Mi sie to ogłowie podoba 'luzem' na Witku traci , zdecydowanie siwy podoba mi sie w stubbenie z płaskim nachrapnikiem  😉
fajnie ze wracacie do roboty  😉

D+A To sie widzimy w Podkowie  🏇

Dzisiaj wyszliśmy z siwym na plac na zewnątrz na robotę na lonży oczywiście zamiast pracy z okazji wiosny siwy 40 min brykał.
Generalnie mój koń ma zajebiaszcze pomysły na wiosnę,tydzień temu trenowaliśmy wyskoki pod sam dach albo oddawanie na łydkę z krzyża było bardzo wesoło  😉
wątek zamknięty
Lov, czekam na wieści 😉 trzymam kciuki za sprawny transport!
wątek zamknięty
Lov   all my life is changin' every day.
31 marca 2011 07:39
Dziękujemy dziewczyny! :kwiatek:

No więc jadę do stajni, i o 9.30 wyruszamy 🏇 😅 Nie mogłam spać 😁 wieczorem relacja 😎
wątek zamknięty
lockmittel   Co nie zabije to dobrze zrobi mi.
31 marca 2011 07:41
Powodzenia Lov :kwiatek:
wątek zamknięty
milusia   czas na POZYTYWNE zmiany!!!
31 marca 2011 07:50
Lov-ja tez trzymam kciuki  😅 i czekam na obszerna relacje  🙂
Klami-no nie moge sie powstrzymać  😜 Im wiecej go wstawiasz tym bardziej mi sie podoba  😍 Absolutnie cudowny  I to zadna przesada  😉
Burza-na bosaka smigacie? Fajnie, ze wychodzicie na prostą  🙂
wątek zamknięty
Klami koń-ideał  😜 , gdybyś nie trzymała konia tak daleko, to z Milusią pojechałybyśmy w nocy, zapakowały w przyczepkę i odjechały  😉 joke
Burza extra wiadomość!!!  😅  cieszę się razem z Tobą
Lov czekam na fotorelację  😀
xxmalinaxx ja tak mam że nie odpuszczę, nie poddam się
wątek zamknięty
Lov super! Szybko mija ten czas - pocieszenie, że dwa miesiące też mi zlecą 😉 Dawaj fotosy! Zabierzesz mnie do Niego nim się rozpakuję?
wątek zamknięty
Obiecanej fotorelacji jednak nie będzie, bo stres był za duży żeby pamiętać o zdjęciach 🙂 Dziś o 7 rano Dzionek zmienił stajnię 🙂 Teraz ma boks angielski i czeka na niego piękna trawka (jak tylko urośnie 😉 ). Wszedł pięknie do przyczepy, jechał grzecznie i, co najważniejsze po wakacyjnych przygodach, spokojnie wyszedł bez wyrywania sobie podkowy, łamania trapu i innych atrakcji. UFFF!!! Pewnie za chwilę dołączy do niego Gilek a po południu Duszek i będzie team w komplecie. Cieszę się, że wszystko tak gładko poszło, nie spodziewałam się, że będę o 10 w domu 🙂
Parę dziwnych min z nowego domku 😉

Poza tym Dzionek został dzisiaj oficjalnie rozderkowany, hurrraaa!!

Lov, czekam na relację i mam nadzieję, że pójdzie wam tak sprawnie jak dzisiaj nam 🙂

wątek zamknięty
szafirowa   inaczej- może być równie dobrze
31 marca 2011 10:00
Dzionka, a gdzie ta zbiorowa migracja? 😉
wątek zamknięty
szafirowa, do Zielonek, koło Starych Babic 🙂
wątek zamknięty
31 marca 2011 10:06
Dzionka, ooo prosze 🙂 a zdradzisz powody przeprowadzki? Kawalek dalej bedziecie obie mialy jednak, choc kujka obiektywnie lepszy dojazd 😉
wątek zamknięty
klami, ale ciacho  😍
Burza, super że już wszystko wychodzi na prostą 🙂 również czekam na fotki mojego ulubieńca 😀
Dzionka, fajny pysio😉
Lov, trzymam kciuki i zazdroszczę Ci tej adrenalinki i szczęścia które teraz przeżywasz 🙂 czekam na fotki i spokojnej podróży życzę 😉
wątek zamknięty
Właśnie dojazd był głównym kryterium. Dojeżdża tam autobus miejski pod samiutką stajnię, więc dziewczynom odejdzie drałowanie na piechotę, a mi miliony na benzynę 🙂 Z Bielan jadę tam sporo krócej niż do Łomianek zresztą, jeśli już samochodem 🙂 Żal było opuszczać Lidera... Dałyśmy smaczne prezenciki pożegnalne właścicielowi i stajennemu, bo naprawdę złoci z nich ludzie i ze świecą takich szukać w pensjonatach!

aniaagre, dzięki 😀
wątek zamknięty
ash   Sukces jest koloru blond....
31 marca 2011 10:10
ooo Dzionka nowy domek! Nie doczytałam wcześniej chyba!
Fajnie, że przenosicie się całą grupą! Zawsze raźniej i przyjemniej!
wątek zamknięty
ash, bo nic nie pisałyśmy, nie chciałyśmy zapeszyć 🙂 Też się cieszę, że całą grupą! akurat się 3 boksy jednocześnie zwolniły, bo facet wybudował swoją własną stajnie i zabrał 3 konie do niej. Fart więc!
wątek zamknięty
31 marca 2011 10:18
Dzionka, to jak bedziesz to popacaj tam Sambe ode mnie 😉 no tak- dojazd bez 2,5km spacerkow to faktycznie luksus teraz- a z petli na Gorczewskiej to rzut beretem 🙂

a jak infrastruktura?
wątek zamknięty
maleństwo   I'll love you till the end of time...
31 marca 2011 10:19
I tylko Łoś został i zapewne trochę się zdziwi, że mu stajnia opustoszała. Mam nadzieję, że się nie będzie darł :P
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.