Kuce - wszystko o

dawno mnie nie było tu znowu 🙂 pokażę moich chłopców, bo znowu mam zdjęcia 🙂

og. Mielno kf (vel. Siwy 🙂 )

og. Graham kf

oczywiście fot. Ascaia 🙂
subaru2009   Specjalizacja: Od lady do szuflady.
27 marca 2011 08:08
Zygzak świetnych masz chłopców. One są licencjonowane czy nie ?
Zygzak przepiękni 💘
że się wtrącę

z kf mogą być super konie do kucowego sportu, ale biorąc pod uwagę zainteresowanie stanówką np. Gracjanem, co by nie mówić sprawdzonym w sporcie, które jest zerowe, to jakoś trudno wierzyć w sportową selekcję

chociaż na oo i xx zostawił super konie do grupy C i D
subaru tak, oba z licencją 🙂

xXkarolkaXx  :kwiatek:
Kuc mojej hodowli
DemonDel
konie-legnica pysk ma piękny, ale pokaż jakieś zdjęcie na którym całego go widać.  😉
Rexiu niestety nie mam jego zdjęcia w postawie hodowlanej -  może w przyszłości
edzia69   Kolorowe jest piękne!
28 marca 2011 20:19
że się wtrącę

z kf mogą być super konie do kucowego sportu, ale biorąc pod uwagę zainteresowanie stanówką np. Gracjanem, co by nie mówić sprawdzonym w sporcie, które jest zerowe, to jakoś trudno wierzyć w sportową selekcję

chociaż na oo i xx zostawił super konie do grupy C i D

Ja tam bym chętnie Gracjana na stanówkę wzięła, tylko biorąc pod uwagę odległości i aktualna opłacalność hodowli to w zasadzie niewykonalne dla mnie.
wstawiam moje brzdące w oczekiwaniu na taką pogodę i nowego członka rodziny  💃

ratatuj   Moje rude szczęście
29 marca 2011 19:11
Maleństwo przecudowne 🙂
Szumka94   This opportunity comes once in a lifetime yo ! ♥
29 marca 2011 20:03
ale cudowne te wasze kuce!  😜 😜 😜 😍 😍 😍 😍 😍
dziękujemy  🙂

szkoda, że moje nie mają tak +20 cm, żebym mogła na nich jeździć, ale i tak są cudowne i kochane  💘
To i my się pokażemy:
wałach Delfin ak

fot. Ascaia

Pracujemy ze sobą od 18 września 2010r. i jak narazie, zadowolona ze współpracy jestem. 🙂
03 kwietnia 2011 13:47
Ile Wasze cudeńka mają cm ?
moje dwa mają coś koło 140 🙂 mam ochotę zresztą zmierzyć ich jakoś niedługo, tylko muszę wyprosić, żeby mi miarkę dali :P to będę wiedziała dokładnie ile 🙂
Delfin ma coś około 135cm? Też muszę pomierzyć 😉 Ale jak się Zygzak doprosi miarki to i ja zmierzę przy okazji 😉
Ja obecnie jeżdżę na ( nie ) moim ukochanym kucyku szetlandzkim mieszanym z konikiem polskim <3 . Ma na imie Gratis i będzie miał w tym roku ( 5 czerwca ;d ) 14 lat  💘
Zygzak- a Ty ile masz wzrostu? Bo wyglądasz bardzo proporcjonalnie na swoich kucykach.
Hija ok 166 cm 🙂 też już mi to mówiono 🙂 ale i tak każdy mówi, że lepiej na Siwym, bo masywniejszy 🙂
nightmare   Dobra Lama nie jest zła <3
03 kwietnia 2011 18:49
Ja z kucykiem wiosennie  😍

03 kwietnia 2011 20:45
Ja mam 159 a mój bąk coś ok 120, ale to jeszcze dzieciuch, ojciec był 130 - 135 , matka 126, mam nadzieję, że kucyk podbije do 130 ;P
ale czas jeszcze mamy.
Jak będzie miarka to się zmierzymy ;P
Freecopy, prześmieszny miks, masz może zdjęcia w 'letniej wersji'? :kwiatek:

nightmare, fajne wiosenne fotki - bez człowieka na/obok w ogóle nie widać, że to maluch 😉

Dawno niczego nie wstawiałam, więc się przypomnimy - Kulka 115 cm, mama 156 cm 😉 - wracamy do roboty, dieta + ruch i do lata brzucha nie będzie 😎

marzec:

i kwiecień (albo mam omamy, albo już jest brzuszek bardziej podkasany):

i jeszcze w nowej derce - oczywiście znowu lekko nietrafiona rozmiarem, ale przynajmniej nie przemaka 😉

edzia69   Kolorowe jest piękne!
09 kwietnia 2011 09:45
Nasze kuce po zimie spędzonej pod wiatą na małym wybiegu po wypuszczeniu na wielkie pastwisko wpadły w amok. Niby wielka wiata, dookoła dużo miejsca do swobodnego ruchu a i tak upajały się przestrzenią!
edzia69, u nas to samo! Kulka wczoraj przy podskokach w powiewającej derce wyglądała jak Superman 😁
Orzeszkowa  raczej będzie ciężko ;dd .
Ewentualnie takie stare, jeszcze z 2008 roku ;]. A to dlatego, że w 2008 r. uczyłam się dopiero na nim jeździć, potem przez 1,5 roku wcale na nim nie jeździłam i dopiero w grudniu 2010 znowu zaczęłam na niego wsiadać  🏇  .

1 zdjęcie z 2008 roku ;dd .
2, 3 i 4 z dzisiaj 🙂
Freecopy, cudak, ale bardzo mi się podoba 🙂 Strasznie młodziutko wygląda, ale ten błysk w oku  💘

A gdzie jest Hipka z Dropsikiem? Dawno ich nie widziałam  🤬
Freecopy, niezły agent z niego ;D, taki kn miniaturka.
😉.
Sisisa  no cóż ;d . W końcu to jest szetland mieszany z konikiem polski xd
To może i ja pochwalę się moim Dzieckiem  😀
Całe 120 cm szczęścia ! 😍
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się