Zdjęcia Naszych Koni cz.IV (sezon 2011)

Ponia   Szefowa forever.
24 marca 2011 20:09
No to witamy na forum 😉
dużą gniadą kulkę  😉

wątek zamknięty
Ponia, jaka szyja! mrr
wątek zamknięty
Ponia, co to za jeden? Twój czy jakiś inny układ? Rozumiem, że skaczący 🙂?
wątek zamknięty
Ponia   Szefowa forever.
24 marca 2011 20:17
Ponia, co to za jeden? Twój czy jakiś inny układ? Rozumiem, że skaczący 🙂?

Trenerki, ale będę jeździć ja 😉 of course skaczący 😉
7 latek 😉
wątek zamknięty
Strucelka nowa stajnia i trening bardzo go ucywilizowały  😁 super, uwielbiam takie szport kuce  😍
wątek zamknięty
cieciorka   kocioł bałkański
24 marca 2011 20:19
Ponia, faaajny 😀
wątek zamknięty
Ponia, no naprawdę fajny 🙂 Będę śledzić wasze poczynania 🙂
wątek zamknięty
Ponia   Szefowa forever.
24 marca 2011 20:26
Dziewczyny :kwiatek:

Dzionka, zanim wyjedziemy na parkury jeszcze troche czasu minie, dziś siedziałam 3 raz  na nim, musi sie troche ujeździć i pogimnastykowac 😉
wątek zamknięty
Strucelka   Nigdy nie przestawaj kochać...
24 marca 2011 20:30
Ponia nie za dobrze Ci? 😀iabeł: gniadoszek mniam! 💘 do kolekcji brakuje Ci jeszcze siwka i srokacza 😁

ashtray dziękujemy :kwiatek:
wątek zamknięty
Ponia, faktycznie duża ta kulka, fajny🙂
wątek zamknięty
deborah   koń by się uśmiał...
25 marca 2011 07:47
Ponia, zjawiskowy jest,. i ten galop!!
wątek zamknięty
lostak   raagaguję tylko na Domi
25 marca 2011 08:49
az ciezko uwierzyc, ze to juz dwa miesiace minęły...  konie wracają do Polski w niedzielę.

wątek zamknięty
Lostak i jak było? Opowiedz troche i więcej fotek dawaj  😀 Super wyglądacie!  💘

Ponia oooo jaka ładna Kulka  🤣 Bierz go w obroty i na parkury- do bojuuu!!!  🏇
wątek zamknięty
Moon   #kulistyzajebisty
25 marca 2011 09:35
Lostak, jak patrzę na trzecie foto i przypomnę sobie zdjęcie w stój Otello, z Waszych początków, które kiedyś wstawiłaś... To normalnie nie mam słów, mowę zabiera i gapi się człowiek z rozdziawioną gębą  😜  👍

Poniek, trza będzie obfocić Kulkę!  😀iabeł: 
Galop!  😍
wątek zamknięty
lostak, wstaw jakieś stare zdjęcia Otello bo już kolejna osoba wspomina o waszej zmianie, a ja kompletnie nie pamiętam jak wyglądał  😡
wątek zamknięty
Moon   #kulistyzajebisty
25 marca 2011 09:42
Mam nadzieję, że Lostak się nie obrazi, wstawiała o takie foto: to wpływu treningu na wygląd. ;-)
wątek zamknięty
Lostak przez tez zdjęcia nie mogę pracować, niesamowicie wyglądacie 😍
wątek zamknięty
deborah   koń by się uśmiał...
25 marca 2011 09:49
lostak, no to pojechałaś z tymi fotami. konisko urosło niesamowicie piękne słoneczko i krótki rękawek

a szyja to kosmos jakiś!!!
wątek zamknięty
Ponia co za cudo masz  😜

lostak ale maszyna się zrobiła  😜  ta szyja ,to ciałko ,normalnie zmiana kolosalna  😜 
wątek zamknięty
lostak  😜 jaki koń ❗
wątek zamknięty
Otello obłędny!  😍
żałuję, że nie mogłam go zobaczyć, jak byłam w Centurionie..  🙂
wątek zamknięty
lostak, teraz już rozumiem, gratulacje! 😀
wątek zamknięty
ash   Sukces jest koloru blond....
25 marca 2011 14:56
lostak, wyglądacie obłędnie. Otello jest cudowny 😍

Czekam na relację "jak było"
wątek zamknięty
lostak   raagaguję tylko na Domi
25 marca 2011 19:26
dziekuje Wam bardzo, jutro ostatni trening.  dzis bylo ciekawie, Kyra pokazala mi tyle cwiczen, ze az zaczelam je potem zapisywac, zeby nie zapomniec.  Moon, nie ma problemu, Otello rzeczywiscie jest innym koniem, raaguje na inne pomoce, nareszcie jest zbalansowany, a przy okazji strzela 16 zmian co tempo. 
Wiecie co jest najbardziej niesamowite? Jak to wszystko oparte jest na prostocie, jak wiele zalezy od tego gdzie mamy lokiec i jak on jest polaczony z zadnimi nogami konia.  jak bardzo reka dziala do przodu, jak bardzo jazda polega na polparadach zew wodza, ktore prostuja konia i jezdzie na wew wodzy.  jak bardzo dosiad idzie w dol, jak duza jest zaleznosc pomiedzy podniesieniem konia w klebie i jakosci jazdy.  jak proste sa cwiczenia, ktore sie robi, a jak trudne jednoczesnie.  jak bardzo powoli sie jezdzi, a kon stawia szybkie kroki.  i to co jest magiczne... to jest dopiero poczatek drogi.

najwazniesze, ze Kyra powiedziala, ze Otello bedzie koniem GP.  Richard jest mistrzem dosiadu, ale tak do rozebrania dzialania kazdej kosci i kazdego miesnia, wykonal ogromna robote nad tym abym zrozumiala sowje cialo.  nie zmienia to faktu, ze nadal jestem w lesie.

jest tu spokoj, ogladanie jak Kyra z usmiechem jezdzi Maxa, tak po prostu, dla przyjemnosci, ogladanie codziennie ich wszystkich treningow, pracy na lonzy, to jest niesamowita lekcja, teraz nalezy ja wdrażac w zycie... do przyszlego roku. 😍
wątek zamknięty
dziekuje Wam bardzo, jutro ostatni trening.  dzis bylo ciekawie, Kyra pokazala mi tyle cwiczen, ze az zaczelam je potem zapisywac, zeby nie zapomniec. 

Ciesze sie, ze ktos jeszcze tak robi, bo juz myslalam, ze jestem jakas dziwna 🙂

Ogolnie to na prawde gratulacje, kon super wyglada, mam nadzieje sledzic wasze wyniki na polskich czworobokach i nie tylko.

To uczucie przygladania sie jezdzie takich gwiazd jezdziectwa u nich w domu, na codzien, jest niesamowitym przezyciem. Czlowiek duzo sie uczy. Do dzis zaluje, ze bedac u Rehbein przez miesiac przed laty jeszcze za glupia bylam, aby czerpac nowa wiedze z samego przygladania sie...
wątek zamknięty
Ponia no nie powiem, wielka zmiana 😉  Koń nie do poznania już. Jestem bardzo ciekawa jak wam się współpraca ułoży.
wątek zamknięty
lostak zapieracie dech w piersiach  😍 No i jesteście najlepszym przykładem, że jednak gdzieś tam na tej długiej drodze, którą jest jeździectwo można w końcu dojść do momentu, kiedy wiemy, że to wszystko ma sens, a efekt przerasta nasze oczekiwania 😉
wątek zamknięty
Ponia   Szefowa forever.
26 marca 2011 14:06
lostak, Otello jest obłedny  😍   
monia,
7 letni wałach Concorde,wcześniej nie startował ;-)

xxagaxx, w sumie, to żadnej zmiany oprócz miejsca zamieszkania  i jeźdzca to jeszcze nie zanotował😉
Mam go od zeszłego piątku, a zdjęcia to była nasza 2 wspólna jazda, taka "pełnowymiarowa" bo jak pierwszy raz siedziałam to tylko 20 min.
ale dzięki  :kwiatek:  i równiez jestem ciekawa co z tej naszej współpracy wyniknie 😉
[quote author=lostak link=topic=41894.msg950617#msg950617 date=1301081207]
dziekuje Wam bardzo, jutro ostatni trening.  dzis bylo ciekawie, Kyra pokazala mi tyle cwiczen, ze az zaczelam je potem zapisywac, zeby nie zapomniec. 

To uczucie przygladania sie jezdzie takich gwiazd jezdziectwa u nich w domu, na codzien, jest niesamowitym przezyciem. Czlowiek duzo sie uczy. Do dzis zaluje, ze bedac u Rehbein przez miesiac przed laty jeszcze za glupia bylam, aby czerpac nowa wiedze z samego przygladania sie...
[/quote]
Anka, amen!
coprawda nie mam możliwości poglądania  na codzień wielkich sław jeździectwa.
ale czasem na konsultajach gdy przyjeżdzają do nas kadrowicze, i mamy możliwość oglądania ich jazdy  i pracy, a przedewszytkim zadawania różnych dziwnych pytań, to tyle można z tego wynieść,że czasem pamięci brakuje 😉
wątek zamknięty
Ponia, jak to nie ma zmiany?? Już na zdjęciach widać ze jest. Pierwsze i najważniejsze to fakt że się podniósł 🙂 i zad nie jest w innym mieście.

[qoute] monia,
7 letni wałach Concorde,wcześniej nie startował ;-)[/quote]
On chyba jakieś mini i LLki chodził nie?
wątek zamknięty
mtl   I M Equestrian
26 marca 2011 20:53
taki portrecik
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.