Jeszcze z 2 pokolenia i będzie 2-ga gwiazdka 🏇
Ujeżdżenie 108.06
potrzebuje kogoś kto mógłby zając się jutro moim kontem 🙂 cały dzień jestem na stajni a potem mam 18-stkę przyjaciółki i mnie nie będzie 🙁 znalazłby się ktoś chętny ?
ja występuję o prośbę kupowania tiketów cały dzień jutro i w niedzielę 😀 jadę po konia i mnie nie będzie cały weekend 😉
Mam źrebaka hanowera z 1* 😅
Piszcie do dziewczyny która ma najlepszego ogiera hanowerskiego w rankingu ! 🏇 Za coś fajnego chciała mi dać krycie ! 🏇
czy ktoś uczciwy mógłby mi pokryć moje rożki andal dzisiaj 🙂?
Pokryje mi dziś, ktoś 4 rożki? :kwiatek:
2wie klacze trzeba przygotować i od razu później sprawdzić (ale mają objęcia)
podbijam. Proszę o pomoc 🙂 odwdzięczę się 2/3 piramidkami
Bitre, ja mogę pokryć, bo sama będę kryć jedną swoją 😉 Mam nadzieję, że się wyrobię. Tylko przygotuj je. ( a ile ich ? ) 😉
edit: potrzebuję 1 punktu dorastania 🙇 oddam z lewego :kwiatek:
Pacia ja ostatnio konia z 410gp widzialam na sprzedazach po 2tys equus 🤣
nie ma ktos na wymiane RO ? Dopadło mnie za. 90 -.-
ja też po tyle na aukcjach wystawiam to idą po 4000-5000 a [b]Pochodnia_kc[/b] wiadoma osoba która była w naszej hodowli kupiła takiego ogra za 10 000 😅 z resztą stąd mam 90 000 e 😵
dzięki za punkt dorastania :kwiatek: akurat pokryłam moją klacz więc bardzo mi się przyda :kwiatek:
jaaa brakuje mi na weterynarza 🙁
Libeerte ja mam ale tylko za coś ciekawego(na bezpiecznych wymieniałam na hery i objęcia 🤣 ) więc jak coś masz takiego to pisz 🙂 Jest florcik? Może ona mi pokryje rożki? :kwiatek:
Mam prośbę do was🙂 Jako, że bezmyślnie sprzedałam mojego jednorożca, a nie mam aż tyle funduszy by kupić nowego do zadania czy mógłby mi ktoś pożyczyć na czas jego wykonania? Oddam klacz wraz ze źrebakiem 😉
Edit. zapomniałam napisać, że potrzebuje ją na eng howrse
potrzebuje kogoś kto mógłby zając się jutro moim kontem 🙂 cały dzień jestem na stajni a potem mam 18-stkę przyjaciółki i mnie nie będzie 🙁 znalazłby się ktoś chętny ?
Moge się zająć jeżeli oczywiście się nadaję🙂
ej a jak myślicie opłaca się jeszcze hodować jednorogi andaluzyjskie czy zostać tylko przy adgielskich ?
Bay wysłałam Ci wczoraj 2 zaproszenia z lewych , zeby Ci oddam pkt dorastania , ale odrzuciłaś 🤔
Możecie mi powiedzieć jak wklejać tylko kawałek strony z gry, np: ze źrebakiem? chodzi mi o to żeby linkować całej strony
podbijam
mógby ktoś sprzedać mi objęcia za equus? :kwiatek: w ramach rozliczenia mogę dodać ogierka fryza PG416.04
paproc sorry, jak nie wiem od kogo to odrzucam a nie skojarzylam.
asiaa ja mam, a co ciekawego dajesz ? 😉
Watrusia, chodzi ci o screena ?
Bay wysłałam jeszcze raz zaproszenia
Na angielskim mam :
Eolus' Wind
x 2
Golden Spurs
x 2
Fertility Wand
x 1
Apollo's Lyre
x 1
Artemis' Arrow
x 1
Seahorse
x 1
Boreas's Lunge
x 1
Najlepiej za cos na polskim 😉
Kontakt PW.
mogę pomóc :kwiatek:
Libeerte chyba tak, nie wiem jak to sie nazywa 😡 po prostu wklejacie kawałek strony np: z urodzonym rożkiem, nie wiem jak to sie robi.
Watrusia, powinnać mieć na klawiaturze taki przycisk `prt scr` albo coś w tym stylu, naciskasz na niego, potem ctrl+c wchodzisz w painta, ctrl+v i pozniej w paincie robisz 😉
Dzisiaj wygrałam z RO Zestaw Hery i Kamień Filozoficzny 😅
Libeerte dzięki :kwiatek: mam nadzieje ze mi sie uda 🙂
Watrusia, spróbuj i napisz jak wyszło ; )
samego źrebaka możesz tak :
wchodzisz w drzewo genealogiczne źrebaka -> naciskasz prawy przycisk myszy na jego wyglądzie -> klikasz kopiuj -> możesz wklejać 😅