Słuchajcie , ZNOWU dobrze wyliczyłam i dałam rózdzkę i ROOOGI SĄ ! I mają PG większe dużo niż wczesniejsze bezrogi ! mianowicie : 358.18 po matce 357.06 i ojcu 356.50 😅 😅 😅
Znalazłam to na profilu Kasiul: "UWAGA NA GRACZA milena682!!! Gracz ten wykorzystuje innych mówiąc, ze posiada upominek hery i chce wypożyczyć jednorożca, w zamian oddaje ci klacz i jednego z narodzonych jendnorogow po podaniu takze rózdżki płodności. Oszukała już w ten sposób mati 300 oraz gracza wabankowa , olisianna i gardenia!!! Jeżeli chcesz mi pomóc w ostrzeżeniu innych przed taką sytuacją, wklej to na swoją prezentację."
A to taka zbrodnia? 🙄 Możecie grać tylko dzięki temu, że inni (w tym ja) czasem za to płacą. Jak im się nie będzie opłacać, to skasują naszą wersję i po zawodach.
Hello paciaworo, You have joined the last Lottery draw with 4 tickets. You have won... 2 x Aging point 2 x Energy Mash 2 x Caloric Mash congratulations and happy gaming! The Howrse Team
😵 deidre też ponad 100 czy 200 wydałam , ale przy 5 dniu aż tyle 🙄
Kochani błagam was bardzo pomóżcie mi umarła mi klacz 😕 proszę was wyślijcie mi puszkę pandory aby wskrzesić moja piękną nick to gajara18 odwdzięczę się!
no mój koń też zdechł i też czekam na puszkę od dobrej duszy 🙂 tylko nie wiem czemu mi zdechł, bo wszystko miał na 100% normalnie się nim zajmowałam, położyłam spać. Rano wstaję, a on nie żyje 🙁( do tego widzę, że zmieniali wystrój strony... czy to możliwe, że to od tego? bo nie mam pojęcia od czego mógł paść 🙁