Z uwagi na to, że od mojego poprzedniego posta minęło prawie 1,5 tygodnia (halooo jest tu kto???) 🙂 Dlatego post pod postem... Kolejne egzaminy na odznaki, tym razem w Leśnej Woli, 9 kwietnia i... jadę brąz - 3mać kciuki 🏇
oni to się chyba nigdy nie ogarną i nie dogadają. Teraz zawodów tyle,że ho ho nie da rady jednym koniem wszystkiego objechać. Kiedyś było po 6 na sezon. Teraz się stykają terminami, a pod koniec sezonu będą góra jedne na miesiąc... ehh Trzeba jechać tam gdzie większe nagrody? czyli, że ładniejsze flo? 😀iabeł: 😂
Hej, DagenMarek :P nie wiem- wyjdzie w praniu 😉 mam nadzieję,że wyjdzie 💃 Ania :kwiatek:, mój Fiorduszek jest w ogóle jakoś dziwnie kochany😀 i okrzyknięty już stajennym prezydentem :p a to tylko moja mała Żółta kulka 😍ale nam miło,że się H podoba 😀iabeł: 😎
Z wielkim żalem informujemy o śmierci naszego Kolegi, długoletniego i zasłużonego członka naszego Klubu Tadeusza Jaźwy Uroczystości pogrzebowe odbędą się 14 kwietnia (czwartek) o godz 12:30 w kaplicy na cmentarzu Wilkowyja w Rzeszowie.
Koniara, gdzie jedziesz focić? Koziorowskiego w akcji, czy bliżej Zabajka i Wajdówna na andaluzach? ciekawiej zapowiada się Glinik, ale drożej i dalej, ale Wajdówna i andaluzy na żywo hmmm pasowało by w sobotę Glinik a w niedzielę Zabajka ech
no wlasnie jeszcze nie wiem, do Zabajki będę chciała pojechać, bo koleżanki z Kielnarowej jadę zawody właśnie w Zabajce, a andaluzy też bym z chęcią oglądnęła jeszcze raz 🙂 co do Glinika, to jeszcze nie wiem.
Może znacie Aleksandę Polczewską z okolic Malawy (aleksandruska)? 😉 Potrzebuję pilnie się z nią skontaktować, kupiłam od tej Pani siodełko (wpłaciłam kaskę i kontakt się urwał) Bardzo proszę o pomoc w rozwiązaniu tej sprawy 😉
Madzislaw oj nie chciałabym cie straszyc ale... znasz ta osobe? bo ja zostalam w kwietni oszukana i stracilam 2 tys bo kupilam siodlo i kontakt sie urwał 🤔
Witam, mam pytanie, czy w tym roku w Wierzawicach znowu odbędzie się międzynarodowy konkurs skoków? Ośrodek Equistro , jakoś tak się nazywał, w tamtym roku trafiłam na końcówkę i było imponująco, a teraz nie mogę znaleźć żadnych informacji o tym. 😉