enklawa o jaaaaaa 😜 przeoczyłam Korka chyba pierwszy raz w życiu 🤬 Oczywiście, że prosze o tuli tuli dla Koranka od cioci 😁 Chłopak jest po prostu zabójczy.
Sorry za 🚫 ale Bonita dostała łaskotek i za nic nie daje dotykać sie pod brzchem i w pachwinach... Momentalnie nogi podnosi, ogonem zamiata i odsuwa się. Chyba koń mi sie zepsuł 👿
Enklawa, naprawdę?? Bo my to się zawsze z jej imienia śmiejemy, a i tak większość, jak nie tytułuje ją Glutem (choć glutem już nie jest 😜 ), to woła: Żaglówka. Ale i tak nieźle, bo jej rok starsza siostra nazywa się Żenada 😂 Jest jeszcze Żółkiewka, Żola i Żurwina, no i Żeneta. Wkrótce skończą się imiona na Ż. Ja wymyśliłam, że klaczka od Gluta to będzie Żaglówka właśnie, chłopcy mogą być Żagiel i Żeglarz. Ale reszta 🤔wirek: ? Żadna Taka, Żaden Z Niego Ogier 😁
asds bo ty zła kobieta jesteś 😁 Ja wczoraj byłam w odwiedzinach u kopii Bandziora. Og. Elbi (Begis - Elita po Benefis) zdj narazie z neta z kwalifikacji. W najbliższym czasie będą obecne. Chłopak się nieźle rozrósł. I nie chciał mnie puścić, straszny pieszczoch, cały czas nastawiał się do drapkania.
To i ja się pochwalę moim dzieciakiem, chociaż to tylko pół ślązak bo mamusia jest wlkp to jednak jak dla mnie geny ojca zdecydowanie wzięły górę. Rio Grande- dwu i pół letni rozkapryszony, wiecznie głodny i cwany