Zawody Hipodrom Sopot i okolice.....

widziałam Cie, agaleon, chyba 😉 wydaje mi się że widziałam Ktoś i widziałam przejazd Poni 😉
Bay tak, zapewne widziałaś nas 😀
Ja dzisiaj nie startowałam, jako cywil przyszłam 😀
Ponia   Szefowa forever.
06 marca 2011 21:06
widziałam Cie, agaleon, chyba 😉 wydaje mi się że widziałam Ktoś i widziałam przejazd Poni 😉

No dziś bylo zdecydowanie  lepiej niz wczoraj,  troszeczkę szkoda tego spóźniena w 1 fazie ale i tak jestem zadowolona.

a po pięknym lądowaniu z pącza dziś w N z jokerem, bo moj kon nie zauwazyl deski u góry mam zwolnionko do końca tygodnia  😎

edit: i bardzo chciałam podziękować Ktośce za pomoc  :kwiatek: :kwiatek:
Ponia  :kwiatek:
Dzisiaj gratulujemy kuzynowi  😀 z całego serca  🏇

zdjęcie Moon
Ponia- gratuluje w takim razie 🙂

Szkoda ze nie widzialam dzisiejszej transmisji, wyniki ciekawe.
Wczoraj tylko komentarze na tej ostatniej L-ce byly nie do przyjecia - jak ktos postanawia swoje ciezko zarobione pienadze wydawac na konie, to nie mozna sie z niego nabijac przez mikrofon ze "wysoka stawka i przeszkody tez" , bo tak bedzie wygladac 95% polskiego jezdziectwa za pare lat, i raczej nie ma sie z czego smiac jesli te wielce profesjonalne pozostale 5% chce miec z czego zyc.
Bogdan oj tak, podpisuję się pod gratulacjami, super przejazd, jako jedyny na czysto-w pełni zasłużona wygrana 🙂
Bay szkoda,że nie widzieliśmy, dostaliśmy tylko relację..bardzo się cieszymy  😀
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
07 marca 2011 09:09
Ponia, przestań,nie ma za co  🥂
wiecie,że Ponia dostała wczoraj nagrodę specjalną od swojego klubu?pewnie nie wiecie,więc niech się tu pani Justyna szybko pochwali  🤬

Bogdan, jeszcze raz gratulacje... 😅

Bay, no mogłaś mnie widzieć,ja cię nie zauważyłam 😉 a co do GP - to Jeszcze Ola Lusina była czysta i wolniejsza niespełna 0,19 sekundy 😉

karolina_, pewnie piszesz o konkursie BCC,więc nie ma co się bulwersować,ten konkurs jest prowadzony w takiej żartobliwej atmosferze.to konkurs głównie dla sponsorów,właścicieli koni czy "tatusiów" dzieci startujących w HPP 😉
Ponia   Szefowa forever.
09 marca 2011 17:01
[quote author=Ktoś link=topic=129.msg927080#msg927080 date=1299488977]
Ponia, przestań,nie ma za co  🥂
wiecie,że Ponia dostała wczoraj nagrodę specjalną od swojego klubu?pewnie nie wiecie,więc niech się tu pani Justyna szybko pochwali  🤬
[/quote]

jest jest :kwiatek:

a nagrodę dostałam dostałam, za wyniki za 2010 rok 😉
Nie tylko ja  dostałam, było kilkoro zawodników SKJ 😉
[quote author=Ktoś link=topic=129.msg927080#msg927080 date=1299488977]
karolina_, pewnie piszesz o konkursie BCC,więc nie ma co się bulwersować,ten konkurs jest prowadzony w takiej żartobliwej atmosferze.to konkurs głównie dla sponsorów,właścicieli koni czy "tatusiów" dzieci startujących w HPP 😉[/quote]

Acha, no to ok, jesli ogolnie maja taki styl prowadzenia tego konkursu, bo zabrzmialo dosyc ostro.
Gillian   four letter word
09 marca 2011 22:04
czym jest konkurs BCC?
buisnes class cup
dla amatorow po 30 roku zycia
Gillian   four letter word
09 marca 2011 22:13
:kwiatek: fajny pomysł! 🙂
domiwa   W poszukiwaniu prawdy, mojej prawdy...
11 marca 2011 13:44
Potrzebuje pomocy. Okazalo sie ze pensjonat Mikolaj, ktory jest rzut beretem od Stadniny w Bialogorze jest remontowany i musze poszukac jakiegos innego noclegu na zawody 26-27.03. Wolalabym zaoszczedzic niz wydawac za nocleg na miejscu. Macie jakies sprawdzone i tanie noclegi im blizej miejsca zawodow tym lepiej.?W internecie troche tego jest ale wiekszosc albo droga albo nieczynna.
Ponia   Szefowa forever.
11 marca 2011 15:11
widział ktoś kalendarz imprez na 2011 w naszym regionie? 😉
http://www.voltahorse.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=3748:kalendarz-pomzj-na-2011&catid=47:kalendarze&Itemid=74
Ponia   Szefowa forever.
12 marca 2011 18:54
Dzięki CI ! tam nie sprawdziłam 🙂
Zuziasta   Zakupoholik na odwyku...
20 marca 2011 15:38
Ma ktoś zdjęcia z LL... lub wie gdzie są?  🤣
20 marca 2011 17:37
Ponka Ponka gratulacje 🏇 🏇 🏇 Jak zwykle pocisnelas 😉
ja mam sprawdzone noclegi w Białogorze 🙂 na PW podam numer w razie czego 🙂
Doma, wiesz już czy jedziesz? 🙂
20 marca 2011 18:19
No jak to bywa z ludzmi. Jeszcze nie wiem czy mam w ogole czym jechac. Ale staram sie czegos dowiedziec dzisiaj.
są wgl jakieś propozycje  ?
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
22 marca 2011 15:25
są od dość dawna:
http://www.stadninabialogora.pl/index.php?id=79

co do spania,po zeszłorocznych doświadczeniach,śpimy na miejscu  👀
Czy są w ten weekend zawody na Hipodromie ? 🙂 
Bo słyszałam że tak, no ale już dawno propozycje by się  pokazały. . .
Obiło mi sie o uszy, że zawodów nie ma, ale nie jest to sprawdzone info.
"W związku z tym, iż przed samymi zawodami odbywać się będą konsultacje z R. Wassibauerem zastanawaimy się czy warto w ogóle zabierać się za organizację zawodów. Nie chcielibyśmy odwoływać imprezy na ostatnią chwilę.
Będę wdzięczna za informację czy planują państwo start w tych zawodach."

właśnie meila odczytałam. . .
czyli pewnie nie będzie. . . no szkoda
A jaki mają związek konsultacje z tymi zawodami?? Wiadomo, że konie biorące w nich udział zawodów nie pójdą, ale przecież tych koni będzie max kilkanaście.
Nie mam pojęcia. . . jak narazie to 5 koni  by odpadło przez te konsultacje. . .
Powinni dać propozycje, i dopiero potem zdecydować czy się odbędą czy nie. . . ;/
kurcze no :P
No dokładnie. Po zgłoszeniach chyba najprościej określić czy jest sens.
Na stronie fsio lista jest nieaktualna, ale tych koni będzie ze 12 może.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się