Wg tego co podają organizatorzy to ma byc tylko w czwartek, ale ktos już wczesniej pisał, że po pierwsze na jego stronie bodajże jest że występuję w Polsce w czwartek, sobotę i niedzielę, a po drugie w biuletynie dla sponsorów tez jest podane że będzie jeszcze w sobotę i niedzielę.
na facebooku są już zdjęcia i info, że podłoże na Torwarze zrobione 🙂
parking jest otwarty da publiczności, także można będzie się czaić na miejscówkę przy samej hali.
kto będzie w czwartek? ja mam zamiar zjawić się koło 17
[edit] cieciorka coś mi się we łbie przypomina, ale tylu ludzi wtedy poznałam, że Cię nie kojarzę 😡 obiecuję poprawę, łap mnie w tym roku 😎
pamiętam tylko jak poznałam Nirv 😁
Może się uda i będę w czwartek ok 18 💃
MsCarmen, ja będę. Najwcześniej o 17:30 🙂
Pytanie do tych co wiedza:
Gdzie mozna kupic bilet? Przez internet mozna to wiem i na torwarze w kasie ale przez internet nie ma wyboru sektorow losowo przypisywany jest,a moze ktos wie w jakims sklepie moznaq kupic?
Dzisiaj bylam w empiku i niestety nie ma nie dostali wogole do sprzedarzy wiec nie wiem o co chodzi... ;/
Dowiadywałam się w sobotę i podobno mają. Może zależy, który empik.
Np. na targówku mają zepsuty system
A oprocz empiku gdzies jeszcze mozna kupic bilety??
w punktach eventim chyba jeśli dobrze napisałam 👀
Koszt biletu na czwartkowe otwarcie zawodów wynosi 100 zł? Czy dobrze wyczytałam?
Czy na "eventim" ogólnie nie ma opcji w tej imprezie płatności zwykłym przelewem czy tylko ja nie mam? (Normalnie w opcjach płatności mają)
Bo kurcze nie mam jak kupić 🙄
Ja chyba przelewem płaciłam...
Czy na "eventim" ogólnie nie ma opcji w tej imprezie płatności zwykłym przelewem czy tylko ja nie mam? (Normalnie w opcjach płatności mają)
Bo kurcze nie mam jak kupić 🙄
właśnie też się zdziwiłam, bo w zeszłym roku płaciłam przelewem a przed chwilą chciałam kupić i d... w kwiatach :/
Ja płaciłam zwykłym przelewem przez internet...
To sobie chyba biletu nie kupię.
Planuje ktoś może kupno biletu jeszcze i miałby możliwość dokupienia jednego więcej ? :kwiatek:
Oczywiście mogłabym pieniążki przelać wcześniej.
Ja kupowałam jakieś 2 tyg. temu i też płaciłam przelewem, ale później chciałam kupić na eventim bilet na zupełnie inną imprezę i nie ma opcji przelewu, choć zawsze była 🤔
Dzisiaj bylam w empiku i niestety nie ma nie dostali wogole do sprzedarzy wiec nie wiem o co chodzi... ;/
jakis kosmos, jak mogli nie dostac skoro kilka osob normalnie kupilo, a do lapki oni nie dostaja tylko drukuja z systemu
Może tyle było chętnych na zawody że juz nie ma biletów i doświadczymy pełnych trybun przez 3 dni 😉
Albo zostawili resztę biletów na sprzedaz w kasach torwaru...
nie sądzę, bo kupowałam w sobotę i była wykupiona mniej niż 1/3 trybun
Kupilam normalnie przez neta i drukowalalm sobie sama 😉 nie biletow chyba jest jeszcze duzo bo dostalalm w "E" sektorze 😀
Ja z koleżanką mamy w G ? tak mi sie zdaje ;D i było ich do wyboru .Teraz tylko problem bo potrzebujemy jeszcze jednego biletu do tego sektoru 😉 i co teraz 🤔
To rozumiem, że cały sektor E będzie pełny, a cała reszta praktycznie pusta, patrząc po tym jak większość osób ma sektor E na bilecie 😉 Ja w każdym bądź razie nie zamierzam tam siedzieć 😉
hehe masz racje ja rowzniez nie zamierzam sie przeniesc do "S" 😉)
Tuptek a moze trzeba sprobowac dostac ten bilet w kasach torwaru we czwartek?;>
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] brak edycji postow
Ja w wolontariacie będe mam szkolenie w czwartek na 16.30 więc jak któras zauwazy podchodzić bo ja nie mam głowy do twarzy MsCarmen chetnie Cie poznam ale ja Cie nie rozpoznam jakies znaki szczególne ? Ja niska włosy w kucka ciemne i czapka pikeura różowa a na nogach buty jeżdzieckie ...bo prosto ze stajni będe .