megi007 a jesteście już umówieni z Panem Markiem na konkretny dzień?bo jak tak to ja bym się z nim umówiła na ten sam dzień,po co ma jeżdzić kilka razy w nasze strony.Ile koni u was robi?u mnie 4
Tercet pozwole sobie odpowiedziec za silver, ogolnie jest okej ale wkurza ja bardzo obsluga ;d Mi osobiscie tez sie podoba, a obsluga wkurza mnie mniej, ale mi nie robia takich akcji jak niektorym ;p Duzo by opowiadac ;d
Tercet w kortowie trzymam konia 1,5 roku i bedac tam praktycznie codziennie miewam gorsze i lepsze dni 😉 ale od pewnego czasu bardzo, bardzo przeginaja... Przyjezdzając w tygodniu w godzinach, w ktorych mozna spotkac wszystkich pracownikow trzeba uzbroic sie w cierpliwosc, a tego ostatnimi czasy mi brakuje 😉 Poza tym idzie przezyć ale mam przeogromna nadzieje, ze w czerwcu czeka nas przeprowadzka🙂😉))
Tercet w kortowie trzymam konia 1,5 roku i bedac tam praktycznie codziennie miewam gorsze i lepsze dni 😉 ale od pewnego czasu bardzo, bardzo przeginaja... Przyjezdzając w tygodniu w godzinach, w ktorych mozna spotkac wszystkich pracownikow trzeba uzbroic sie w cierpliwosc, a tego ostatnimi czasy mi brakuje 😉 Poza tym idzie przezyć ale mam przeogromna nadzieje, ze w czerwcu czeka nas przeprowadzka🙂😉) Pewnie jedz, warto spróbowac potem mozna tylko zalowac ze sie nie spróbowalo, ja zaluje ze nie wykorzystalem w pelni swojego wyjazdu, do dzis o tym mysle... 😉
megi007 a jesteście już umówieni z Panem Markiem na konkretny dzień?bo jak tak to ja bym się z nim umówiła na ten sam dzień,po co ma jeżdzić kilka razy w nasze strony.Ile koni u was robi?u mnie 4
Nie jestem umówiona na żaden konkretny termin. Na początku kwietnia mija nam 6 tygodni i wtedy będziemy się umawiać konkretnie. Ale jak coś to ja się dopasuje do was 🙂 Tylko Megi jest robiona (może teraz dojdzie drugi koń).
silver - mozesz przyblizyc co konkretnie mozna zarzucic obsludze w kortowie ? 🙂 jako "potencjalny klient" jestem ciekawa-moze byc na pw. do Kwidzyna sie wyprowadzasz ? Praca ? U kogo ? 😀
jak to? chcesz sie wyprowadzic stad? przeciez dopiero co szkole zaczelas!!!!
Zamierzam tylko konia w trening tam oddac, a ja spadam nach dojczland na ten czas😉 wiec szkola jak najbardziej nadal aktualna hehe
jascus199 ... a tak z ciekawości to gdzie pracowałeś? 🙂
silver - mozesz przyblizyc co konkretnie mozna zarzucic obsludze w kortowie ? bezczelność, spoufalanie sie z pensjonariuszami, brak profesjonalizmu, lenistwo, nieprzestrzeganie harmonogramu korzystania z hali, rozsiewanie rozmaitych plotek np. na temat zdrowia konia 😉 , absurdalne zachowanie w sytuacjach rozmaitych, to tak na szybko co przyszło mi akurat do glowy, konkretnych sytuacji nie bede przytaczac, bo niewiadomo czy smiac sie czy płakac aczkolwiek taka atmosfere buduja zaledwie 3 czy 4 ossoby wiec mimo tego nie jest najgorzej i na swój sposob lubie ta stajnie😉
Tak tutaj wpadalam i czytam o Kwidzynie. Harmonogram hali? Tu czegos takiego nie ma- wsiadasz jezdzisz. O gadaniu i plotkowaniu sadze tak jak karolina_.
a ja mysle ze jezeli chodzi o srodowisko jezdzieckie to wszedzie tak jest ze ludzie gadaja i rosiewaja ploty 😉 lepiej jak w kwidzynie nei ma czego stakiego jak harmonogram heh- bo w kortowie niby jest a np nie zapisuja ze studenci maja zajecia w danej godzinie, przyjezdzasz zeby pojezdzic a tu lipa...cala hala zajeta i nie ma opcji ani pozwolenia nawet zeby na nia wejsc 😎
niestety ale to nie tylko w środowisku jeździeckim są ploty, ploteczki i obgadywanie człowieka za plecami, śmietanki i kefiry... A co do harmonogramu to się zgodzę z przedmówcą - w tym wypadku lepiej jakby go nie było 🙂
[quote author=karolina_ link=topic=216.msg941807#msg941807 date=1300494621] nieprzestrzeganie harmonogramu korzystania z hali, rozsiewanie rozmaitych plotek, absurdalne zachowanie w sytuacjach rozmaitych,
Widac ze jeszcze w Kwidzynie Cie nie bylo... lol. Wszedzie ludzie gadaja, a potem przestaja gadac i ida na piwo.
PS. Komu konia w trening? Dominice? czy do skoczka? [/quote]
Jasne, zgadzam się, ze ludzie wszedzie gadaja i niech sobie gadaja jesli jest o czym, u nas tylko pracownicy maja z tym problem, bo takich pensjonariuszy jak w kortowie to zycze kazdemu 😀 😀 😉 W Kwidzynie Siwusa zostawiam samego więc myslę, ze nie bedzie mi to tak bardzo przeszkadzac ...Tak, Dominice 😉
to pewnie mowisz o silver star ktory byl wlasnoscia Natali .A 😉 a kun Agnieszki nazywa sie Shrek - aczkolwiek staly teraz w tej samej stajni i byli sasiadami heh 🙂
nie widze zdjęć ale Malwina Moba Lach Fanny to są moje czasy w Kortowie to ja wstawie siebie na mojej ulubionej Wąskiej ............to były czasy piękni i młodzi
i kiedyś dawno dawno temu ja w Klewkach z Arabeską to były tereny z Szeryfem ....... może ktoś pamięta
[quote author=Frytkens link=topic=216.msg943802#msg943802 date=1300649650] Pozwolę sobie odnowic dawny temat starych czasów Kortowie, ponieważ znalazłam kilka perełek i postanowiłam się nimi podzielic.
Frytkens 🙂
Lach miał gilgotki ubaw był przy czyszczeniu na Dolinie jeździłam heheh, kto wredote wyprowadził z boksu miał fajnego konia na Plichu często w kulbace nawet ją potem polubiłam i Karta wielkie konisko pan Janusz mi ją dawał bo to "jego"klacz była
czerwony toczek to skarb był hehehe i uratował mi głowę przy jednym upadku sam pękając na dwie części
Frytkens ostatnie foto wymiata 😁 ...a kortowo praktycznie nic się nie zmieniło na przestrzeni tylu lat. Miło zobaczyć stare championy, teraz juz tylko Moba została 😉 Pamiętacie jak się wszyscy tłoczyli przy siodlarni zeby ulubionego konia dostac na jazde 😁