kącik skoków

Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
18 marca 2011 21:52
Ponia, Ty to 5 razy dziennie czyścisz xP
Ponia   Szefowa forever.
18 marca 2011 22:07
Ponia, Ty to 5 razy dziennie czyścisz xP

pffff, nie prawda!
Gillian   four letter word
18 marca 2011 22:17
bo Ponia ma zawsze czyste, ot co!
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
18 marca 2011 22:18
od Poni brud ucieka 😀
kermit   Horses horses everywhere ..
19 marca 2011 07:23
Magdzior trzymam kciuki - zdaj koniecznie relacje!
No to zdaję relację i mówię od razu, że szału ni ma i dumna z wyników nie jestem, jako, że to początek sezonu to dzisiaj jechałyśmy L i L1 oba zwykłe.

L jechało mi się w sumie dobrze, ale zrzutka na trójce.. To była pojedyncza stacjonata ustawiona na krótszej przekątnej kilka fouli od ściany i sprawiała wrażenie przyjaznej, a bardzo dużo koni tam zrzucało. Mimo to miałyśmy trzecie miejsce.

W L1 zaś przekombinowałam z tempem i zdecydowanie za wolno i za słabo jechałam, Reszka jednak ze względu na wzrost i masę musi iść stosunkowo dobrym tempem, tak więc jak za słabo weszłyśmy w linię z szeregiem to ciężko jej się było wybić bez zrzutek i 8pkt.

Tak jak mówiłam bez szału, ale chociaż tyle, że skakała chętnie, a jutro może uda się poprawić to co dzisiaj nie poszło. Też oczywiście prosimy o kciuki bo jedziemy już L,P.
caroline   siwek złotogrzywek :)
19 marca 2011 17:04
[quote author=Ktoś link=topic=18.msg939028#msg939028 date=1300304484]
dobra,dobra...ciągnie wilka do lasu...Caroline tez nieśmiało,tylko przyznać się nie chce 🤣
[/quote]
i nadal podtrzymuję swoją wersję zdarzeń 😉

ale jeśli kiedyś zbiorę się na odwagę, to na pewno skorzystam z zaproszenia. bo są zaproszenia, z których grzechem byłoby nie skorzystać 🙂
noen   A story of a fighter of our human race
19 marca 2011 18:12
Magdzior, gratuluję !! I powodzenia jutro ! :kwiatek:
Ponia   Szefowa forever.
19 marca 2011 19:09
Magdzior, oj tam oj tam, może jak mówisz szału ni ma, ale tragedii też nie ;-)
Nie spadłaś,ukończyłaś 😉

My z Lawirantem dziś w N 0 pkt, w C 8pkt, ale jestem zadowolona z przejazdów a błędy no cóż zdarzają się ;-)
domiwa   W poszukiwaniu prawdy, mojej prawdy...
19 marca 2011 19:24
Ponka gratki,fotki to gdzie? 🏇
Ponia gratulacje!

To fakt tragedii też nie było bo jechało mi się naprawdę fajnie wiec tym bardziej szkoda zrzutek🙂
19 marca 2011 19:34
Magdzior wlasnie gratki, czasem lepsze parkury ze zrzutkami niz na czysto. Najwazniejsze, ze czulas ze bylo dobrze. 😉

Ponku gadu uruchom;p
Ponia   Szefowa forever.
19 marca 2011 19:39
Ponka gratki,fotki to gdzie? 🏇

Nie ma , mamy jedną pucharową 😉

Ponia gratulacje!

To fakt tragedii też nie było bo jechało mi się naprawdę fajnie wiec tym bardziej szkoda zrzutek🙂

Oj tam oj tam , Beerbaum miał w Doha eliminacje ;]
19 marca 2011 19:47
Ponka niech bedzie i pucharowa ale skapisz ciagle nam tego Zlocisza🙂
Ponia   Szefowa forever.
20 marca 2011 19:23
Magdzior,  i jak tam dzisiaj?

U nas było super, 3 miejsce w Mistrzostwach Sopotu i  wygraliśmy C ;-)

Ponia, gratulacje! Złotego masz konia.  😍
noen   A story of a fighter of our human race
20 marca 2011 19:35
Ponia, Gratki !! I na dodatek masz przepiękne zdjęcia ! 😀 :kwiatek:
Ponia - wielkie gratulacje dla was  :kwiatek: 😅
Ponia brawo brawo!  😅
Ponia no cóż... w końcu jesteście jedną z lepszych par  😎 Gratki  :kwiatek: i wór marchewek dla dzielnego Złocisza  😅
20 marca 2011 20:53
Ponka moj mistrzu 😉
Ponia gratulacje!

Ja czuję niedysyt, że już po zawodach, bo 3 zrzutki w P to nie jest mój szczyt marzeń, ale cieszę się bo bardzo dobrze mi się jechało, skoki były naprawdę fajne i Reszka szła super, tylko nie wyszło nam w jednej linii po stacjonacie dla nas były dość długie 3 foule do szeregu na jedną i musiałam ją mocno rozjechać do przodu żeby te 3 foule nam wyszły przez co w szeregu się ciasno zrobiło i zrzutki na obu członach... a po tym pewnie już mobilizacja spadła i do kompletu zrzutka na ostatniej stacjonacie bo nie dopilnowałam, ale to już typowo moja. Szkoda bo mogło być dużo lepiej, ale to dopiero początek sezonu i mam nadzieję, że zdołamy się poprawic, a tymczasem przykładamy się do ujeżdżenia bo za 3 tygodnie wkkw🙂
Ponia, Magdzior - gratulacje  😅
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
21 marca 2011 10:24
Ponia, gratulacje again! 😅
Magdzior, pierwsze koty za płoty,ważne,że dobrze ci się jechało i wiesz nad czym pracować :kwiatek:

ja tylko nieskromnie powiem,że nasza juniorka też wczoraj wygrała swój konkurs -dość dzielnie,bo jechała rozgrywkę bez jednego strzemienia... 😁

ja skakałam w sobotę,wreszcie jakiś tam parkur,i było super,poza tym,że pierwszym razem koń był w szoku,że ma skakać coś więcej niż 4 przeszkody pod rząd 😂
Ponia gratuluję!  😅
duunia   zawiści nożyczki i dosrywam z doskoku :)
21 marca 2011 13:55

kurczę Ponia - na tym banerze za Tobą to Lawirant? 😉 (oczywiście wiem ze nie, ale podobny, ogólnie fajnie to się komponuje  :emoty327🙂

nie cytuj zdjęć 🤦
ja mam takie jedno z wczoraj:

i w tym tygodniu powinnam dostać filmiki, których w sumie jestem bardzo ciekawa bo teraz to już sama nie wiem co w tej nieszczęsnej linii zwojowałam i oczywiście jak tylko je dostanę to chętnie też posłucham jeśli ktoś będzie miał ochotę pokomentować🙂
kermit   Horses horses everywhere ..
22 marca 2011 08:01
Gratuluję zawodów dziewczyny  🏇

Ktoś - kiedy jakieś starty ?  😎
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
22 marca 2011 08:44
kermit, w ten weekend  😎
Moon   #kulistyzajebisty
22 marca 2011 08:59
duunia, nie to nie Lawirant. Lawirant i Ponia debiutowali tu: ;-)
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się