nędznie pod wzgl ilości wygląda lista ujeżdżeniowców.
oj, bardzo nędznie 🙁
mialam zamiar wybrać się na piątkowe ujeżdżenie, ale widząc liste zawodników zaczynam mieć wątpliwości czy to ma sens 🙄
Skoro jest tylko 10 zawodników ujeżdżeniowych, to w jaki sposób chcą w sobotę zrobić w I turze 10 przejazdów i w II turze 10... Specjalnie kupiłam karnet na sobotę, bo chciałam pójść na całe ujeżdżenie do muzyki...
Pokaźna liczba ujeżdżeniowców, pokaźna.. 🤔 Może jeszcze ulegnie to jakiejś zmianie, bo jak na razie to jestem podłamana..
Na pewno się zmieni, nie odnotowano jeszcze kilku zgłoszeń, to wiem na pewno. 😉
Ale ujeżdżeniowców ma być tylko 10. To finał naszej ligi, a w naszej lidze szału nie ma, więc i na szalowych zawodników chyba nie ma co liczyć..
A wracając do Lorenzo.. na jego stronie jest napisane, że w dniach 24, 26, 27 marca jest w Polsce na Warsaw Horse Days.. 😀 czyli jakby 3x daje pokaz..? 😀 i to oba ma zaplanowane: Action i Emotion 8 horses.. <lol>
szecherezada, serio ? Jej, a ja słyszałam od kilku osób, których nie ma na liście, że jadą, startują... 😁 no ładnie
ja już wiem, że będę od czw. do Niedzieli 🙂
szecherezada- dobre wieści 🙂 bardzo chciałabym go zobaczyć...
będę w sobotę - niestety tylko na drugiej części
My rezygnujemy z przyjazdu. Konie przymeczone po 2 tyg w Lesznie,a na poczatku kwietnia jada juz nastepne. No coz,do zobaczenia za rok 😉
Jak ja Was wszystkich poznam w tę niedzielę... 🙁
Mnie jakby co rozpoznasz 🤣
ja bede na porannym ujeżdżeniu. Poźniej sama pędzę na trening 😉)
Czy ktoś z okolic Szczecina lub Kołobrzegu wybiera się na Torwar?
Jeśli tak bardzo proszę o kontakt na pw lub phagel@wp.pl
Był ktoś na spotkaniu na wolontariat i wybiera się na 100%? 😀
Ja będę jako parkurowa :kwiatek:
Ja będę 😉 od noszenia kwatków na parkurze 😁
A u mnie sporo zmian i będę tylko w piątek od 17, ale dobre i to! 🤣
Kochani wygląda na to że Lorenzo będzie zarówno w sobotę jak i niedzielę
Zerknijcie tu , strona 7
pozdrawiam
http://warsawhorsedays.com/wp-content/uploads/2011/02/xwhd2011_pakiet_dla_sponsora_agn.pdf
Słyszałam plotki że mają odwołać 🤔 😵 🤔
Słyszałam plotki że mają odwołać 🤔 😵 🤔
A to w ogóle możliwe na tym etapie 🤔 😵
A dostał już ktoś potwierdzenie wolontariatu? Ponieważ niektórzy piszą tu, że będą na 100%, a na spotkaniu mówiona, że jest zbyt dużo osób i będzie selekcja. Podobno mają wysyłać potwierdzenia do tych, którzy się dostali.
Ja też zapisałam się na parkur.
Potwierdzenia narazie nie mam ,ale też słyszałam ze dadzą nam znać czy nas chcą czy nie .Jak coś ja sie zgłosiłam na kwiatki 🤣
Do zobaczenia na Torwarze mam nadzieje .
potwierdzenie doszlo wczoraj na maila- pelna lista osob przydzielonych do poszczegolnych sekcji 😉
ja też zgłosiłam się na wolontariat- chciałam biuro, bo to ładnie w cv wygląda, ale stwierdziłam, że prac biurowych mam dość i też zgłosiłam się na parkur. poćwiczę z drągami to może schudnę 😀
z tego co patrzyłam, to chyba będę jedną ze starszych osób przy przeszkodach 🤣 no ale trudno, studenci wolą przykutwić i nie płacić za bilet.
poza zmianami na płycie jestem wolna i w różnych godzinach będę we wszystkie dni, więc możemy się jakoś umówić, albo zaczepiajcie mnie na miejscu. może wplotę wielką różową kokardę we włosy, żeby wszyscy wiedzieli, że to ja 😁 bo niestety będę paradować w koszulce od organizatora.
do zobaczenia! 🙂
Ja tez byłam na spotkaniu z wolontariatu.
Pisałam się na stajnie, ale wsadzili mnie parkur/kwiatki. W sumie tez się ciesze🙂 Pobiega sie troche i może będzie wiecej czasu żeby cos podejżeć🙂
Jakby ktos poznał to zagadujcie. Będę sama wiec miło będzie jak ktos zagada.
A może ktoś wie, gdzie mozna nocleg jakiś znaleźć?
armara U nas to wszystko jest możliwe 🤔
Ja ogolnie wybieram sie na te zawody, chcialbym byc tam od czw do nd, dajcie mi jakies fajne adresy miejsc do nocowania bo jestem z krk i sie nie bardzo orientuje;p
Dostałam emaila przegapili mnie i jestem zapisana na kwiatki będe napewno jak coś zaczepiać .