Dziękuję w imieniu Eleara 😡 armara on nie zarasta, stoi 8h na dworze na otwartym terenie, w przeciągu, nie ma się gdzie schować - ani drzewka ani jakiejś ściany - i nie zarasta 🙄
tajnaa, Raija, neśka :kwiatek: dziękujemy bardzo! espana 😁 jak wyrżnął i potłukł tyłek to mu się znudziło brykanie 😁 co do Twojego konia - mój nr 1 na forum, zdecydowanie 😍 armara widzę, że Twoja gniada również wiosnę poczuła 😉
Haha to tak jak i nasza, dzisiaj brykała jak głupia po podwórku, razem ze źrebięciem 😁 przy czym warto wspomnieć, że ciężko zobaczyć ją nawet kłusującą - zwykle łazi od boksu do boksu i wyżera resztki (odkurzacz :hihi🙂
Dziękujemy za zachwyty 🙇 Raija niezły z niego kucyk ze swoimi 169 centymetrami 😉 Aquarius stoi w derce, bo nie zarasta. Derkowany jest od 2 lat, wcześniej latał na golasa i też był łysy 🙂
espana kosmos!! jeden z najpiękniejszych koni, jakie w życiu widziałam 😍 co za szyja, co za prezencja, wrzucaj go jak najczęściej, bo strasznie cieszy oko! 🙂
Witajcie!!! Jako nowa na tym forum zacznę od przedstawienia się i mojego osiołka Pedro ma 9 lat, odkupiłam, a raczej uratowałam go ze stajni Pepeland. Zacznijmy od początku 🙂 Pierwsze zdjęcie porównawcze tuż po kupnie, a drugie jest teraźniejsze 🙂 Czekam na odpowiedzi i Wasze opinnię 🙂
espana, ten Twój ogiero to chyba jeden z koni o najpiękniejszej głowie i szyi, jakie widziałam - baaardzo w moim typie 🙂 Opowiedz coś o tym, jak on do Ciebie trafił, bo po suwaczku wnioskując to jesteście razem już długo. :kwiatek:
szuwar, świetna maść, i tak jak nie lubię długich grzyw, to przyznam, że temu dereszkowi fantastycznie pasuje 🙂