aaa! sklepy jakich sieci mogą sprzedawać Martensy? latam jak głupia i nigdzie nie mogę ich znaleźć, a takich butów nie chcę kupować przez internet, bo mają być idealne i służyć mi dość długo. ratunku 🙁
aaa! sklepy jakich sieci mogą sprzedawać Martensy? latam jak głupia i nigdzie nie mogę ich znaleźć, a takich butów nie chcę kupować przez internet, bo mają być idealne i służyć mi dość długo. ratunku 🙁
nie orientuje się ktoś kiedy wchodzi do sklepów nowa, wiosenna kolekcja butów nike? 😉 (albo już weszła?) bo wpadły mi w oko dwie pary damskich i się zastanawiam (podobają mi się kwiatowe motywy 😀).
Czy któraś z was miała może do czynienia z butami ze Stradivariusa? upatrzyłam sobie zwyczajne czarne szpilki, ale nie mam pojęcia jak z wygodą jeśli chodzi o ich buty...
ash Masz może jakieś zdjęcie? Te, które mam na oku też mają koło 9 cm i ja też nie chodzę na szpilkach, ale wypadałoby mieć choć jedną parę w zanadrzu 😉
Ja bym kupiła maści kasztan . Boots designed in the style of horse hooves are to be sold at the Cheltenham festival to raise money for charity.
The equine-inspired hoof boots. The limited edition boots are made from up to 5000 individual horse hairs which have been hand-stitched on, and the hoof is made from imitation carbon fibre. They will sell for £1300 a pair.
Ktos sie mnie pytał o butki, które miałam na fotce, znalazłam na allegro, są jeszcze 🙂. Są dostepne w róznych kolorach 🙂. Nie są tandetne, moje juz maja grubo ponad rok i sa okej 🙂.
od użytkownika którego wrzuciła Gagulec strasznie mi się podobają te szpile: nawet bym przebolała peep toe, tylko czemu ta dziura jest tak wielka że paluchy wychodzą poza krawędź buta?? 😵 😤
Doszły moje piękne szpilki 😍 Jestem zakochana i mogłabym w nich spać 😁 Ciekawa jestem jak będzie mi się chodziło, rozmiar pasuje (to spora niespodzianka 😀 ), przynajmniej tak mi się wydaje 😁
wer, Te drugie całkiem pocieszne, chociaż zupełnie nie w moim stylu 😉
ja pindolę... wchodziłam do biura i mi obcas odpadł... w butach niby starych (3 lata mają) ale moich ulubionych... obcas tak z 5-6 cm nie zadna szpilka...
zawsze w aucie wiże zapasowe buty, ale ostatnio sprzątałam i wywaliłam - bo nigdy nie były potrzebne... 👀 👀 wysłałąm sms'a koleżance - coś mi przywiezie - buty znaczy...