😅 super, czekam na relację
Haloooo 😀
Przed chwilka weszlam do domku, padam na twarz. Mega zmeczona i mega zadowolona 😅
Już wczoraj Orkan mial operacje pod pełną narkozą. Spędziłam przy nim cały dzien w klinice. Najpierw robili RTG, tarnikowanie, pozniej tomografie.
Jakiś odłamek kości powodował przetoke, został usunięty operacyjnie. Wszystkie zęby pozostały na miejscu :kwiatek:
Orkan ma wracać najprawdopodobniej w piątek. Wszystko dokładnie opisze jak dostane wypis.
Mam troszke zdjęć, pozniej wrzuce.
DZIEKUJEMY za kciuki, ale prosze trzymac dalej. Ja w tym momencie wędruje do lozka 🙂
no to trzymamy dalej 🙂 super, że wszystko się udało!
madzik2626 super 😅. A pomyśleć że niektórzy proponowali Ci byś mu skróciła cierpienie. 🙇
Brawo! 😅
Ja wiedziałam,że dobra diagnoza to podstawa.
Hurrrraaa! Bardzo bardzo się cieszę i mocno trzymam kciuki!!!!! 🏇 🏇
Super, że wszystko już zmierza wprost do szczęśliwego zakończenia. Dołączam też moje kciuki za szybki powrót Orkana do zdrowia :-)
teraz oby szczescie wam dopisało 🙂 życze szybkiego powrotu do zdrowia🙂
Wiadomo ile zapłacisz? Dużo Ci jeszcze brakuje, żeby móc zapłacić za leczenie?
Odpoczywaj, należy Ci się 🙂
Orkan na pewno jest w dobrych rękach 🙂 Czekam na zdjęcia!!
Dla najbardziej zainteresowanych zdjęcia 🙂
1. Akuku 😉 przystanek przed granicą.
2. Rtg, tarnikowanie
3. Wygolone, oczyszczone
4. Oczekiwania na tomografie. Fotografowanie całej kliniki na zewnatrz 😉
cd🙂
5. Tomografia. Już w pełnej narkozie, konio tak głośno chrapał hihi
6. Po operacji... Wybudzanie (zdjecie przez dziurke 😉)
7. Głodóweczka, konio juz u siebie w boksiku 🙂
Mam nadzieje ze diagnoza dobra 🙇 Wszystko dokladnie napisze jak dostane wypis, nie chce w błąd wprowadzić/
Jezeli chodzi o zaplate dr mowila kolo 1000euro. Ja kase pozyczylam, nie wiem czy wystarczy mi.
Bede w czwartek dzwonila do kliniki to sie wszystkiego dokladnie dowiem i napisze. Powrot z kims mam juz zalatwiony 😅
Bardzo BARDZO dziekuje, moje podziekowania to mało... Orkan jest bardzo wdzieczny 🙇
Zdjęcia w narkozie i wybudzanie wyglądają dość drastycznie.
Daj znać jak stoisz z kasą, jeśli będziesz coś wiedziała o ostatecznych kosztach.
Ja postaram się jeszcze pomóc.
Super, że już po operacji! Jakie rokowania? I właśnie, jak finansowo to wszystko wygląda?
madzik2626- Śledzę wątek od początku. Ale fajnie, że już po 😅
Trzymam kciuki żeby wszystko się pięknie i szybko zagoiło.
A tak na marginesie- świetne to zdjęcie z tomografii 🙂
Madzik, super, że już po. trzymam kciuki za udany powrót Orkana do Polski i do zdrowia 😉
Tunrida--- Zdjecie wybudzenie. Nie widac pyska, a to dopiero drastycznie wygladalo :icon_rolleye:
Zen. Rokowania i wszystko napisze jak dostane wypis, zeskanuje papiery. Najprawdopodobniej w sobote.
Najwazniejsze jest to, ze jestem bardzo zadowolona.
właśnie też to zdjęcie z tomografii niesamowite 🙂
super niech Orkan wraca do zdrowia
coś tam jeszcze wyślę Wam 😉
trzymajcie się dzielnie :przytul:
madzik2626- super, że udało się zrealizować ten wyjazd!
Zuch dziewczyna! Dużo zdrowia dla Orkana - mam przeczucie, że wszystko będzie dobrze!
Moglam robic wszedzie zdjecia, a tomografia ciekawe ujęcie.
Moglam na operacje wejsc i zobaczyc, ale sie nie odwazylam... Widzialam przez okno jego pysk z 2rurami.
Postaram sie zalatwic jakies sub konto czy cos, moze jakas fundacja pomoze.
Szybkiego powrotu do zdrówka dla Orkana :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: 🏇
Gratulacje 😅 ja też dopinguję od początku.
Napisz jak to finansowo wyszło to może jeszcze coś się wyskrobie 🏇
Jedziemy po Orkana w niedziele wieczorem 😀
Pisalam z kliniką, konio ma sie dobrze, zadnych komplikacji po operacji nie bylo.
Dziekujemy Wam :kwiatek: Teraz to juz musi być dobrze... 👿
oczywiście, że będzie dobrze.
Dostałam meila z kliniki ze mam przygotować ok 1400euro.... 😕
Bede musiala jeszcze po pozyczac kase 😕 Brakuje ok 1500zł
Jedna z fundacji zaproponowala pomoc, ja zapraszam do siebie na aukcje:
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3606737Dziekuje za wplate
M S 50zł
Dzisiaj jedziemy po Oreczke:kwiatek: Dam znac jak wrocimy. Oczywiscie o kciuki prosimy 😀 🙇
madzik2626 - Bardzo się cieszę, że operacja się udała! Zobaczysz, będzie dobrze :kwiatek:
🙂 wreszcie 🙂 strasznie długo się to wam przeciagało... a teraz to już MUSI być najlepiej na świecie. W końcu to pierwszy dzień wiosny-czas zmian i nadziei
Witam wszystkich zainteresowanych.
O trzeciej w nocy konio zostal odstawiony do stajni. Transport super, wracal z kolezana, wszystko pozytywnie. O 8rano pancia juz u konika byla, podac antybiotyk i oczyscic rane. Ponownie padam na twarz, ide do lozka... Jak wstane wrzuce zdjecia rachunku (1400euro) i wszystko napisze. Dziekujemy WAM :kwiatek: