Howrse gra :)

Już nie można oszukiwać pisząc imię RÓG  😂 Przy prawdziwych jednorożcach jest rożek  😁
Kilka nowych ugododnień dla posiadaczy Kont Pegaza...
Darmowe Koniki Morskie dla Twoich koni 🙂

Florcik idę dać WSZYSTKIM !
ja też daję wszystkim. 😁 Jeszcze jakieś 70 mi zostało 😵
Nowy wygląd jest okropny  🙄
🏇  Proszę o plan treningu dla koni pełnej krwi angielskiej ! Pilne : )  🏇  Notarialna  ? 👀
Postarzyłam klacz od której nie spodziewałam się rożka i jest  🏇 🏇
czy gto nie jest prawie 3 pod rząad ? 😲 😉
Ja przed chwilą sprawdziłam rożki z pokrycia rannego 😀 I mam 3 piekne rożki  😀 Pierwszy raz taki strzał 🙂
2 pod rząd (u Bay i Alabamki) potem bezróg u mnie i rożek  🏇

Wystawiłam tego roga za 500 i 4 kupony do negocjacji na PW.
I dostałam taką odpowiedź :"1500 Equus bez kuponów"  😁
florcik wysyłam Ci plan na PW na howrse 😉 możesz stosować o każdej porze roku tylko w wieku 6 miesięcy musisz zostawić wszystkie morale itp w jak najlepszym stanie 😉
wabankowa- plan zabaw to ja znam i robię go jakieś 20x dziennie więc prawie na pamięć. Chodzi mi o treningi, blupowanie tej rasy. Od jakiego treninfu zacząć itd. Bo dotąd tylko hanowery i connemarki robiłam 🙂
Slejpnir na aukcjach  😲

Co tak cicho?
aha  😂
a to ja najpierw robię dwie podstawowe umiejętności na przemian z przejażdżkami a potem zawody i na sam koniec trzecią umiejętność 🙂
ale to moja metoda i nie wiem czy zawsze działa bo dopiero 2 konie tak robiłam 🙂
a podstawowe u anglikow to ? 😁
cicho bo kazdy je obiad 😁
Chyba raczej każdy w stajni.. Ja też już lece  😁
prędkość i galop 🙂

ja też bym się już na stajnie zbierała ale nie muszę być chora 👿
Genialny wygląd... :/
Mam na sprzedaz 2x  Złote Jabko i 3x Krew Meduzy 🙂 PW od razu z propozycja ceny 🙂
konik a ty mi chyba jeszcze coś wisisz za jednoroga no nie ? 😉
a Ty florcik wszystko mi dałaś ? miało być 2x kamień + 2x objęcia+ro bo i ile pamiętam dostałam kamień i objęcia a co do reszty pewna nie jestem bo RO na pewno nie dostałam😉
Czy coś jest nie tak? Weszłam na stronę swojej klaczy i dostałam punkt dorastania a tego punktu wcale nie ma.
konik a ty mi chyba jeszcze coś wisisz za jednoroga no nie ? 😉
a Ty florcik wszystko mi dałaś ? miało być 2x kamień + 2x objęcia+ro bo i ile pamiętam dostałam kamień i objęcia a co do reszty pewna nie jestem bo RO na pewno nie dostałam😉

tak a co konkretnie bo nie pamiętam ?  😡
ktoś pomoże kupić tanio kupon?  :kwiatek:
dostałam kamień i objęcia więc jeszcze po jednym 😉
dałam ci już 2x objęcia i 1x kamień. Jak mi na Ciebie zszedł limit to zaraz wyslę ro
oki 😉
cholera, a mi padł koń 🙁 sama nie wiem czemu, jak zajmowałam się nim wczoraj to miał prawie wszystko 100% a dziś rano wchodzę, zmiana wizerunku strony, ale też padł mi koń 🙁((((((((((

Florcik - jak zdobędziesz plan treningu dla pełnej krwi to też mi wyślij 🙂
wyslałam zaproszenie z konta o śmiesznej nazwie (koleżanka wymyśliła 😉 )
miau66  😀
zaakceptowane 😉
Cierp1enie- jeśli masz to użyj puszki pandory 🙂
nie mam 🙁 dopiero zaczęłam grać jakiś czas temu i ogarniam powoli tą grę 🙁

a ja mogę dostać coś?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się