Howrse gra :)

[quote author=konik66 link=topic=49169.msg936513#msg936513 date=1300132583]
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=406374
moja nowa prezentacja 🙂 Ładna?  🙂

Fajna ale ja bym lepiej wycięła konika, zostało trochę tła 😉
[/quote]
rzeczywiście 🙂 dzięki 😉
Sprzedam Złote Jabłko 🙂 Pw z propozycja ceny , interesuje mnie tylko eq 🙂
ja też strzeliłam sobie nju prezentację, wszystko oczywiście z wielkim udziałem husarii :kwiatek: http://www.howrse.com/joueur/fiche/?id=29774525
KLIK moja nowa klacz hodowlana  😜 i to jeszcze z nie najlepszej mojej klaczy(do tej pory najlepsza nie ma jeszcze 2,5 roku :P )
ja też strzeliłam sobie nju prezentację, wszystko oczywiście z wielkim udziałem husarii :kwiatek: http://www.howrse.com/joueur/fiche/?id=29774525

b.ładna 🙂 A dostałas dziś ode mnie wiadomość z odpowiedzią dotyczącą prezentacji czy nie doszła?
konik nic nie dostałam. 🤔
oł je sprzedana za 500 i 2 kupony  😂  😎  KLIK
Próbuję zmienic avatara w grze, ale coś mi nie wychodzi. Pisze, że zdjęcie zostało wstawione, gdy wchodzę na moją stronę widac te stare co miałam.
Może pomożecie?  😵
czasem trochę to trwa zanim się załaduje 😉
źrebak z klaczy której nie postarzałam bo byłam pewna że nie będzie roga  😁 🏇
Robię wyprzedaż koni !
zapraszam KLIK
hermes- kto ci rano krył klacz ?  🤔 bo chciałam ja pokryć a ona pokryta była.. ?
kupię strzalę artemidy za 4 tyś.
florcik to co chcesz tego ogierka i zwrot zestawu Hery ?
bo jednak już nie wyczuję kiedy będzie jednorożec 🙁
Jakoś też zeszła na złą drogę nazywania bezrogów rogami  😂 KLIK

Ktoś może mi dać objęcia , a ja dam mu zestaw atlanty + złote jabłko + 4000 eq  🏇

na raz bo z konisp97 i Shaver
wabankowa- jak nie dasz rady to ok. 🙂 może być ogierek, btw. mogę maść sobie wybrać  👀 😜 :kwiatek:
możesz 😉 a zestaw odeślę jak tylko zdobędę 🙂
Ok, to poproszę tego j.siwego co się urodził. :kwiatek:
Howrse mi się psuje 👿 RAz mam stary raz mam nowy wygląd i się przy okazji tnie 👿
Mi w ogole nie działa teraz howrse..  😫 bez sensu ta aktualizacja... dla mnie ten nowy wygląd jest brzydszy i trudniej jest się połapać co gdzie jest, jest strasznie namieszane. Po 8 stron w 1 zakładce..
Ja się w ogole nie moge zalogować ;/ Ciekawe ile to jeszcze potrwa  🤔
No teraz to już kompletnie nie działa  😵 Zdążyłam przeczytać co się zmienia, najgorsze jest że jak nie masz konta Pegaza to nie da się sprzedać konia za kupony  🤦
np to jest najbardziej porąbane !
Działa mi już 🤔 Wolałam stare umiejscowienie i wygląd  🙄
ja też

ps. florcik masz wystawionego konia bo na howrse nie mogę skrzynki otworzyć  😤
[quote author=Jakoś link=topic=49169.msg937016#msg937016 date=1300187174]
No teraz to już kompletnie nie działa  😵 Zdążyłam przeczytać co się zmienia, najgorsze jest że jak nie masz konta Pegaza to nie da się sprzedać konia za kupony  🤦
[/quote]
coo ! 🤔 to teraz dowalili... 🤔 sprzedamy konia za kupony i  zamiast je wydać na cos do hodowli to będziemy kupować konta pegaza... 👿
Stary wygląd :

nowyy:

edit: GDZIE SĄ TERAZ SPRZEDAŻE, BO NIE MOGĘ ZNALEŹĆ ?  🤔
w hodowli
Florcik W hodowli  😵 Po co oni to pozmieniali  👿
Beznadziejny wygląd  😵

Chciałby ktoś jednorożkę PINTO za rozsądną cenę ????

Tak offtopowo :
Proszę o klikanie ( nie chodzi o howrse  🙄 ) KLIK
i klikaniem w lubię to pod moim wierszykiem ( Patrycja Met***a  😂 )
Pacia- kliknięte(idź z tym do Małolatów, będą klikać 🙂 )
Ma ktoś plan trenowania anglików ? Noti  ?Libeerte ? 👀
Będzie można sprzedawać konie za kupony! Konto Pegaza pozwala sprzedawać konie za kupony na aukcjach (nowość). Sprzedaże bezpośrednie zostają po staremu.

Mnie się najbardziej nie podoba gorszy dostęp do maili i forum oraz oczojebny niebieski kolor u góry.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się