Wrocławianie :))

JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
14 lutego 2011 16:01
CuLuLa, jakie jedzenie by Ci pasowało?
dobre  😀iabeł:

Na pewno żadne sushi, bary mleczne też nie. Myślałam o Mexico Barze (bardziej na Sępa, bo tam nie ma problemu z miejscami, ale nie potańczymy, La Lunie (tam pycha jedzenie i można potańczyć)....nie wiem gdzie dalej...
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
14 lutego 2011 21:06
hmmm nalesnikarnia? na ruskiej👀
Zairka a gdzie Ty za modelke włosową robisz? :> Zaciekawiła mnie taka opcja...  😀
dziewczyny więcej osób tu zagląda dlatego napiszę w tym wątku.
Szukam osoby, która posiada damskie siodło jest z Wrocławia lub okolic i udzieli kilku lekcji oczywiście odpłatnie :kwiatek:. Koleżanka dostała rolę w filmie gdzie musi swobodnie wsiadać i poruszać się w damskim siodle. Dodam, że nigdy nie siedziała na koniu 😀
Czy ktoś pamięta może ramowy program HPP który to właśnie się odbywa na Partynicach?
myślę o tym:
http://www.akuthomson.pl/?p=1321
a dokładniej o:
[[a]]http://www.akuthomson.pl/wp-content/uploads/2011/03/Ramowy-Program-zawod%C3%B3w-PGNiG-Halowego-Pucharu-Polski-w-skokach-przez-przeszkody.pdf[[a]]

Tylko że to "dziadostwo" nie chce mi się otworzyć :/
adoba nie masz? mi się otwiera
wkleje:
Sobota (19.03.2011) –
godz. 8😲0
 Konkurs nr 5 - „C” (130) zwykły – Mała Runda
 Konkurs nr 6 – „C1” (135) dwufazowy – Runda Juniorska
ok. 12.oo
 Konkurs nr 7 – „CC” (140) dwufazowy – Duża Runda
ok. 14.3o
 Konkurs nr 8 – „N” (120) – z rozgrywką –V kwalif. HPPO N
 Konkurs nr 9 –„C” (130) – z rozgrywką – V kwalif. HPPO C
 Konkurs nr II – Grand Prix Business – V kwalif. HPP O Business
 Konkurs 8B – “N” (120) zwykły
Zakooczenie dnia około 21.oo
Niedziela (20.03.2011)
godz. 7:30
 Konkurs nr 10 – ,,N1” (125) z jokerem
 Konkurs nr III – klasy Business – z jokerem
Godz. 11.oo
 Konkurs nr 11–„C1”(135) – V kwalifikacja PGNiG HPP w kategorii Juniorów
 Konkurs nr 12 – „CC” (140) – V kwalifikacja PGNiG HPP w kategorii Młodych Jeźdźców
Godz. 14.00
Konkurs nr 13 – „CC1”(145) - Grand Prix Wrocławia – V kwalifikacja PGNiG HPP w kategorii seniorów
Ok. godz. 16.30
 Konkurs nr 14 – „C1” (135) dwufazowy - Finał Małej Rundy
Adoba mam, wcześniej otwierało się.
Ogromne dzięki  🙇 :kwiatek:
Wiecie, gdzie we Wrocławiu można dostać poziomki?
17 czerwca 2011 16:36
Zapewne w hali targowej.
rtk, albo w EPI
darolga   L'amore è cieco
07 lipca 2011 12:51
Wrocławianie,

[glow=red,2,300]wczoraj, tj. 6 lipca, w dzielnicy Pawłowice ( okolice: Zakrzów-Psie Pole-Długołęka-Ramiszów) zaginął mój pies.[/glow]

Skipper, 4 lata, pies średni, wzrost około 45 cm, maść szaro-biała, szata krótka, szorstka, ogon długi. Miał na sobie czarną skórzaną obrożę i adresatkę, którą mógł jednak zgubić.

PIES MA PADACZKĘ, WYMAGA PODAWANIA LEKÓW. MOŻE MIEĆ ZABURZENIA ŚWIADOMOŚCI, PROBLEMY Z KOORDYNACJĄ RUCHOWĄ, PRZEJAWY AGRESJI, STANY LĘKOWE CZY ATAKI CHOROBY.

Jeżeli ktokolwiek widział Skipa - który może być obecnie wszędzie, lubił podróżować autem, mógł wsiąść do autobusu.. - proszę o natychmiastowy kontakt pod numerami telefonów:

[glow=red,2,300]695874530 Ola
607999430 Janusz

Dla znalazcy nagroda, bardzo proszę o pomoc i wszelkie informacje.
[/glow]

Olu trzymaj się, jak zobacze w okolicach Mirkowa lub na trasie z domu do stajni to dam znać. pójdę nawet na spacer na obwodnicę dziś.
up!
darolga, wlasnie, sa jakies wiesci?
Od teraz będę się przyglądać po drodze uważnie
Brat mieszka w tej okolicy, wysyłam mu zdjęcie pieska, niech się rozglada.
.
mowisz jako wolonariusz to od razu szczerze z całego serca Ci odradzam! potracili klubowiczów to teraz wolontariuszy szukają nalezy zastanowic sie dlaczego ;]
przyjezdzam!!! na NH jak co roku 😉
Jak to jest teraz z szynobusami Wrocław Gł - Trzebnica? Na trasie Trzebnica-Psie Pole jest komunikacja zastępcza? Jak to jest?  😡
Atutowa, dlaczego komunikacja zastepcza? normalnie jezdzi pociag z trzebnicy, przez zakrzow, soltysowice na glowny. nawet czesto.
jechałam nim nawet kilka dni temu od katiji - szybko jedzie, jest tani i są ładne widoczki 😍
branka, następnym razem jadę z Tobą - muszę się karnąć tym pociągiem w końcu 😉
epk, dawaj do mnie! 😀
zobaczysz moja stajnie, o ktorej jedna pani odwiedzajac mnie zimowa pora wyrazila sie:
"dlaczego ty je (konie) trzymasz na dworze!  😲 zaloz im derki chociaz jakies!"
"nie bo sie przeziebia"
"bez derek sie przeziebia!"
"to by musialy od listopada do marca non-stop w derkach chodzic"  😂
i moj "prawie paddock paradise"  😎
katija, mozliwe,ze juz nie ma, faktycznie. Na początku lipca robili coś na Psim Polu chyba i nie wyobrażałam sobie jak ta komunikacja zastępcza działa niby  🙂
Czy jest tutaj może ktoś, kto idzie do Wrocławia na studia i szuka współlokatora do mieszkania ? 😀
20 lipca 2011 12:41
Czy ktoś z was korzysta z usług przychodni Vita?
Interesuje mnie jak tam jest z receptami? Czy muszę umawiać się na wizytę żeby lekarz wypisał mi receptę?
bajaderka-zorro   But who to fuck am I to dare to accept?
20 lipca 2011 13:05
Czy ktoś z was korzysta z usług przychodni Vita?
Interesuje mnie jak tam jest z receptami? Czy muszę umawiać się na wizytę żeby lekarz wypisał mi receptę?

jeżeli chodzi Ci o tą na Oławskiej to jeszcze rok temu siostra musiała sie rejestrować żeby dostać receptę, ale nie wiem czy coś się zmieniło czy nie, na pewno to tam same konowały pracuję ^^
wybiera się ktoś na ogłaszaną na facebooku imprezę integracyjną ? Ja z Dolnośląskiej krainy średnio, ale chętnie bym sięwybrała
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się