żaczkowa trudne pytania zadajesz. 😁 Po prostu frustracja mnie bierze. 👿 Jakbyście żyli z perspektywą słuchania po 16 razy każdej piosenki (np. "Wszystkie drogi prowadzą do Mrągowa"😉, to też musielibyście coś z tym zrobić. 😉
nightmare o, wiosna! Kurczę, ale macie dzikie galopy. 😀 żaczkowa no tak, rozumiem. U nas na zawodach puszczają soundtracki z Gwiezdnych wojen, Vangelisa i jakieś tam stare, i nowe hity, czyli np. I've got my mind set on you czy Firework. 🙂
Oooo matko, ale mnie dawno tutaj nie było ! A ja dzisiaj miałam cuudowną jazdę na moim siwym rumaku 🙂 Pojechaliśmy na łąkę i odbyły się pierwsze podskoki w tym roku 😅 Nieduże bo tak ok. 50/60 cm ale kucyk tak ambitnie podchodził do sprawy i dawał kontrolować tempo...No obłęd w ciapki ! A lotne ! Jak się prosi żeby na ujeżdżalni zrobił...no taką "płaską" chociaż to nie. A dziś ! Taki chętny, że od lekkich łydek zmieniał i to jak szkitami zarzucał. Wiosna działa mi pozytywnie na konia 😀 Chcecie jakieś zdjęcia ? 🤣
[quote author=niemiłek link=topic=30353.msg934030#msg934030 date=1299959634] Egonowa, jak nie lubię siwych w czerwieni, tak Wy wyglądacie pięknie! [/quote]
Dziękujemy :kwiatek: Osobiście też nie lubię koni w czerwieni, ale to mama kupowała komplet 😉 Ja go lubię np. w granatowym i oczojebnym pomarańczowym 😜 A ty masz swoją stajnię ?