PSY

Majorka ślicznie suczka wygląda! Niech dalej rośnie zdrowo  :kwiatek: 😀
Blow wstawiam bardzo podobne zdjęcia mojej suni 😉

Labrador Femi i cocker spaniel Figa 🙂

EDIT: Figa w kubraczku zrobionym na drutach przeze mnie i teściową bo biedaczynie zimno było 🙂
Jara nie ma jacków krótkowłosych - sa gładkowłose , szorstkowłose i złamane 😀 .. wiem chodzi Ci o gładkowłosego  😉

Wszystko kwestia gustu 😀

Zaba - szorstkie to jest to 😀

Śliczne są pieski  wszystkich forumowiczów  😅 😍
jett   success is the best revenge
11 marca 2011 18:29
Nowo narodzone Borderki  😅

ale bombowe kluseczki 😀

Gratuluję maluszków i  dużo mleczka dla Nich 😀
Blow ale fajny "puyolek" 🙂 Super, że w końcu dobrze trafił! Mega słodziak i robi podobne miny do mojego 🙂
A mój zwierz dzięki jednej miłej re-voltowiczce trafi w końcu do dobrego kardiologa, który go porządnie przebada i zdiagnozuje - siła rv jest wielka!
AleksandraAlicja   Naturalny pingwin w kowbojkach ;-)
12 marca 2011 07:44
Aaaaaaaaa, mam w domu wampira  😂

Chyba nietoperza  😁
Ja za to mam chyba mieszankę labradora i Shar-pei
Misskiedis   Jeździj nocą, baw się i krzycz na całe gardło!
12 marca 2011 09:54
[quote author=AleksandraAlicja link=topic=32.msg933256#msg933256 date=1299915853]

Chyba nietoperza  😁
[/quote]

Wampiry zmieniają się w nietoperze!
slojma   I was born with a silver spoon!
12 marca 2011 16:42
Praktycznie nie pojawiamy się w tym wątku ale wiernie śledzimy.
Dzisiaj zabrałam ze sobą na spacer aparat więc mamy kilka zdjęć. W powietrzu czuć wiosnę, zwierzaki umorusane i zabłocone ale szczęśliwe.
12 marca 2011 16:48
Jakie fajne sterczące uszyska! 😜

A tak a' propos psów, które nie są psami to ja mam... dzika? Hienę?
12 marca 2011 17:04
Misskiedis- uszyska to ona ma, a Twój faktycznie jak rozszalałe dzikie i zwierzę
12 marca 2011 17:17
Najlepsze jest to, że ten wizerunek zupełnie nie pasuje do jego charakteru 😁 Adar to kompletna przylepa do miziania tylko że jak widzi kogoś obcego to próbuje zwrócić na siebie uwagę szczekając co w połączeniu z jego aparycją podczas biegu daje wrażenie dzikiej bestii 🤣 Jak się do niego wyciągnie rękę to już się nastawia do drapania itp 😎

Dorzucę jeszcze 2 cieplejsze i bardziej statyczne zdjęcia dzika 😁
ojej, slojma, jaka masz piekna sarenke!!! 😜
12 marca 2011 17:39
Misskiedis- zupełnie inny pies to na pewno ten sam dzik 😉
sienka - dziękuję :kwiatek:
12 marca 2011 17:45
Dokładnie ten sam, nie wygląda, co? 😁
Mam mały problem. Suczka, która jest u nas w stajni ma powiękrzonego sutka tak ze 3 razy i chropowatą skóre wkoło niego i nie wiem co to jest. Był weterynarz, ale kazał czekać i obserwować. Szukałam czegoś po internecie, ale nie moge sie doszukać niczego konkretnego.
12 marca 2011 18:26
Misskiedis-wcale nie wygląda, ale zobacz tu moją Neskę też nie jest podobna
BASKIL weterynarz ma za sobą 5,5 roku studiów, praktykę i doświadczenie. Proszę, nie bądź kolejną osobą która bawi się w lekarza. Czasami warto coś sprawdzić, ale nie jeśli był do tego weterynarz. Jak ty byś się czuł/a gdyby ktoś podważał twoją wiedzę i osądy będąc w tej dziedzinie laikiem podczas gdy ty "napociłaś się" by zdobyć potrzebną wiedzę i doświadczenie do wyrażania takich a nie innych opinii?
12 marca 2011 18:35
slojma, można się jej wystraszyć 🤣
Czy znalazłby się ktoś miły i podlinkował mi kilka ogłoszeń sprzedaży jamnika szorstkowłosego bez rodowodu? Babci z tatą wymyślili sobie, że mam znaleść DZISIAJ I KONIEC a internet mi tak muli, że strony mi się nie otwierają :/ I fajnie by było blisko Szczecina.
Frania, czemu bez rodowodu?

Ja dzisiaj byłam na 3godzinnym psim spacerze na Polach Mokotowskich 😀
Psów a psów, szaleństwo 🙂
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
12 marca 2011 22:15
Frania, we Wrocławiu jest do oddania, ale do Ciebie kawał drogi.
My dziś wybraliśmy się na wspaniałą wycieczkę do Tczewa gdzie spotkało się stado psio-fotograficznych oszołomów 😉 Pogoda nam wybitnie dopisała, tereny niekończące się, w rezultacie szlajaliśmy się prawie 7 godzin 😅 Będzie kupa zdjęć więc....chyba znów Was zarzucę 😡

Nie zgodzę się z opinią niepodważania kompetencji weterynarza.5,5 roku studiów to nie wszystko, popaproańców po nich nie brak.Ja bym sprawdziła u innego weta-nikogo to nie zaboli i nie skrzywdzi.Ten pierwszy nawet nie musi o tym wiedzieć.Zresztą...w pryzmacie potencjalnej choroby psa miałabym w nosie czy jakiś weterynarz poczuje się urażony czy nie.
13 marca 2011 09:36
slojma, można się jej wystraszyć 🤣
Hehe groźny psiak z krzywymi ząbkami 😉
A dzisiaj z rana spacer 2 godzinny psy szczęśliwe, a pogoda znowu dopisuje i słońce grzeje od samego rana.
ciri dzięki 🙂

Anaa cena 😉

A co z tego wyrośnie mnie nie obchodzi. Kupię psa, zawiozę go do Kopenhagi i mam spokój  😅
Frania, brawo.

Blow, slojma, zazdroszcze spacerow, ja wlasnie wychodze ale nie ze swoim psem niestety, ja sloneczny spacer ominie...

JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
13 marca 2011 17:58
My dzisiaj na Partynicach miałyśmi mini zlot TTB. Był też wyżeł, boston terier i buldog 😉
Uwaga, dużo fotek 😉

Buldog

by Katja
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się