madmaddie kup kopertę wysadzaną w środku folią i ją wydrzyj..ja tak zrobiłam... tyle, że w kopercie przyszła moja przesyłka. 😁
płyta przyszła w takiej kopercie! ale chyba wyrzuciłam...
to szkoda..miałabyś fajną zabawę. 😀
mój brat pracował w Saturnie i dostał wieeeeelką rolkę takiej folii na przeprowadzkę. pykaniu nie było końca 😎.
A ja w poniedziałek będę miała prawdopodobnie
TO CUDEŃKO 😍 😜
e tam, nie ma nic nad marone, czy jak mu tam. jedyna moja firmówka 😎.
daliasta spoko, ja mam 3 sprawdziany i testy. 😀
Chingis raczej konia, nie siebie. 😁
jett jej, ale cudne! 😍
Hermes zaraz cie skierujemy do galerii dla szmatocholików. 😎 Ja się tam może znajdę po Aachen. 😁
mils gadaj co kupiłaś dla konia 😜!
a ja bede miala to w poniedzialek 😎 : i na drugim zdj. widzicie czaprak.. co o tym myslicie oplaca sie kupic ?
Chingis ogłowie i kantarek. Ogłowie żadne jakieś super, takie zwykłe na początek. 🙂
Ema ten 1 jaki fajny. 😀
Ema_6, co to to pierwsze? 😍
a taki zwykly ''woilock'' z futerkiem 😀 zamowilam na horze.no 🏇 jak myslicie po ile chodzi taki w polsce ? tutaj : 800kr - 400zl 😵 a z reszta tu macie link ..
http://www.horze.no/Ny-voilock/17636,no_NO,pd.html?dwvar_17636_color=BR&start=2&cgid=saddlepads 😅
Alabamka tanio nie jest. 🙄
Naturalne futro zawsze jest drogie 😉. Ja muszę sobie prędko coś zamówić moja lista składa się z od 5 czapraków, zabawki dla konia do boksu(powoli zaczyna dostawać "depresji" 🤔mutny🙂, i nauszników do niciaka 😵.
mils czasami nawet zwykłe ogłowie jest bardzo dobre 🙂 za swoje mam ponad rok i nic się nie dzieje, nawet nie ma firmy 🙂 tak samo siodło.
Chingis moja koleżanka ma to samo, tylko z innym naczółkiem. Ma ponad 3 lata, nic się z nim nie dzieje. Na początku zafundowała kąpiel w oleju i skóra zrobiła się bardzo fajna. Dlatego się na nie skusiłam. 🙂
Szczerze ja nie mam serca do moich skór 🤣, czyszczę je średnio co 3 tygodnie a raz w miesiącu w weekend biorę wszystko do domu na przegląd (to okres kiedy mama wpada w furię :wysmiewa🙂
A no właśnie jeszcze chciałam kupić naczółek z literkami do wpięcia! 😀
Chingis moja koleżanka taki ma! Tyle jest z tego śmiechu! 😂
Chingis moja koleżanka zamówiła sobie dodatkowe jeszcze, nie tylko z imieniem konia. No i np. raz na trening wpięła "Sexy", a potem ktoś zabrał jej "y". 😁 Druga koleżanka też ma takie, ale tylko z imieniem konia. 😀
Chingis ja mam ogłowie z białymi nitkami i jak je traktowałam olejem to myślałam że mnie coś trafi. Pędzelkiem, żeby tylko nie ubrudzić nitek... Spędziłam nad tym dobre kilka godzin 😁
pippi jej, dobrze, że wzięłam całe czarne. 🙇
A ja mam z czarnymi nitkami 😀 i jestem szczęśliwa. Chciałam żeby miało taki wzór "CH<korona>CH" sam naczółek kosztuje w gnl'u 15 zł a każdy znaczek 7zł. Ale boję się że literki będzie przesłaniała grzywka 🙁.
Mils nieźle! 🤣
Chingis i tak mina trenera była the best! 😂
Ja mam bez żadnych nitek, jedynie mały blink-blink na naczółku. 🙂
Mój trener kiedyś chciał być fajny i wrzasnął na maneżu "Elo ziomek!" do największego sztywniaka w stajni 😁. Mina wszystkich na maneżu-bezcenna 😂.
Chingis trenerzy w ogóle wymiatają. 😀 Jak jeden czasem coś powie... 😂
mils, Moje " 🤔" właśnie miało oznaczać, że drogo 😉
Ale jak na naturalne futroo to umiarkowanie 🙂
Dziewczyny! Zbieram pomysły na film do obejrzenia! 💃
Dodam, że nie lubię trailer-ów i science fiction 😉
edit: I dramaty to widziałam już chyba wszystkie 😁
Alabamka no wiem, ale coś nie kontaktuję dzisiaj. 😡 Co z końskich oglądałaś? Ostatnio na lekcji oglądaliśmy Czarnego Łabędzia. Wytrzymali chłopacy i ja z 2 koleżankami. Reszta dziewczyn piszczała i nie patrzyła. 🤔wirek: Ogólnie film super!
Na Czarnego łabędzia to mnie ciągnie do kina. Dlatego na razie wolę nie oglądać w necie. Jeżeli nie uzbiera się kaska a film już zejdzie to dopiero obejrzę 😀 A końskie? Nie potrafię tak wszystkich filmów zacząć wymieniać bo ich się za dużo wszędzie przewija. Na pewno widziałam flickę, seabiscuita
edit: Nie mówiłam wam jak bardzo, bardzo jestem dumna z mojej mamy 💘
Uwaga, uwaga! Podoba jej się Nickelback ! 💃
Powiedziała, że facet ma świetny głos i chciała słuchać kolejnych, i kolejnych piosenek 💘
pff tam Nickelback
moja babcia powiedziała przy HIM kiedyś: 'zostaw bo ładnie grają' 😎