Mils w co się obkupiłaś?? 😜 Mam dylemat czy kupić zwykłą małą piłkę do boksu czy lizawkę likit, tą co zwisa z sufitu? Albo może same wkłady i wtedy je zawiesić na sznurku? Jett zakochałam się w nich 💘, ale ja mam moje mruczki 💘.
[quote author=EwuśCa link=topic=30353.msg932832#msg932832 date=1299871184] Spróbuję oglądnąć, chociaż nie wiem czy się da, bo nie lubię starych filmów .. :/ [/quote] stare filmy są super
dalista, moi rodzice niedawno kupili pralkę, przywieźli ją właśnie opakowaną w folię bąbelkową, pykałam nią chyba z tydzień 😜 (i doprowadzałam do szału rodziców 😁 )
jett, Oddaj jednego bo przyjdę w nocy i ukradnę! 😍 EwuśCa, Ja kocham rozmowę z moją koleżanką. Zawsze wygląda tak: Kol: Hej. Co tam? Ja: Nic, a tam? Kol :Też/też nic 😁
dalista, moi rodzice niedawno kupili pralkę, przywieźli ją właśnie opakowaną w folię bąbelkową, pykałam nią chyba z tydzień 😜 (i doprowadzałam do szału rodziców 😁 )
Moi po zakupie palki (jakiś miesiąc temu) nie dali się pobawić tylko od razu wyrzucili :/ Chyba wiedzieli co by ich czekało 😁