ogromny + dla breakawayy jako sprzedajacej, paczka wyslana szybko i towar jak na zdjeciach😉
wielki + dla użytkownika majeczka !
Super kontakt, szybka wysyłka i super bryczesy !! :kwiatek:
Nie będę oryginalna: podziękowania dla Dramki!
mega PLUS dla equi.dream za zorganizowanie zamówiena z Hooksa.
Szybko, sprawnie i dokładnie 😀
+ dla Dramki, szybko i profesjonalnie.
duży plus dla Azbuki jako kupującej no i oczywiście dla zen 🙂
Kolejny raz udane zakupy u Baś :kwiatek: Szybko i sprawnie
polecam maliniaq szybko i sprawnie :kwiatek:
Bardzo polecam transakcje z użytkowniczką Fantazja ! Bardzo uczciwa dziewczyna, kontakt świetny i ogółem, wielki plusik za wymianę !! :kwiatek:
Ja również polecam transakcje z użytkowniczką noen, ogromny PLUS i dziękuję za zaufanie :kwiatek:
Ogromy PLUS dla karolciaequilano jako kupującej
...i PLUS dla FANTAZJI jako sprzedającej 🙂 dzięki za cierpliwość :kwiatek:
PLUS dla Precelka 🏇 szybka i bezproblemowa wymiana z dopłatą, zero problemów, ciągły kontakt 😅
PLUS dla xxagaxx jako kupującej. Błyskawiczna wpłata! :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
oraz PLUS dla lockmittel jako sprzedającej :kwiatek:
+ cudna_11
szybko, mimo mojego opóźnienia i heheh zaskoczeniowo 😉
to trochę nudne, ale...
+ dla Zairki jako kupującej swój urodzinowy prezent voltowy 😁 :kwiatek:
Frania otrzymuje dużego + za ekspresową sprzedaż :kwiatek:
Ogromny plus dla okwiat jako kupującej. Bezproblemowo, szybko i sprawnie. :kwiatek:
+ dla equi.dream za zamówienie z hooksa :kwiatek:
plusiki dla użytkowniczek ash i Obiś 🙂
+++ dla noen, zen, zielona33, katija jako kupujących i dla Dynamiciak jako sprzedający!
+ dla Presja jako kupująca, po raz kolejny zero problemów 🙂
Huculska Ostoja :kwiatek:
Z powodu iż starość nie radość, a młodość nie wieczność 😁 zaległe plusy dla:
magda jako kupująca. Transakcja się nam przeciągnęła z powodu naszego lenistwa, lecz wszystko było super! :kwiatek:
Burza za sprzedaż siodła (w stanie idealnie odpowiadającym zdjęciom oraz z miłym liścikiem 😉 ) oraz za wymianę.
POLECAM!
chyba jednak zapomnialam wczesniej wpisac wiec zalegly plus dla lockmittel - kontakt bardzo sympatyczny, odpowiedzi na pytania szczegolowe i wyczerpujace 😉 transakcja naprawde bezproblemowa, a ze dlugo to trwalo to tylko nasza wola taka hehe
+ dla kupujących
Asik
maaaaarii
Zet
Karmelita
wł. Felix-Huston, forever felicis!
100 % POLECAM I DAJE OGROMNY + dla użytkowniczki Pacia ;]
Wymiana sprawna i bez oszustw ;p
Ogromny PLUS dla Zygzak jako kupującej :kwiatek: szybka wpłata i bardzo miły kontakt 🙂
+ minerwy
+ equi.dream
:kwiatek:
po raz kolejny plus dla majeczka - towar zgodny z opisem, co wiecej - jak dla mnie wyglada lepiej niz w opisie 🙂 dziekuje!!!