A ja myślałam, że tylko mi 😁
Wy też zapomnieliście o tym, że dziś dzień mężczyzny? 😵 (nie ogarniam po co jest dzień chłopaka i dzień mężczyzny...)
Zaraz muszę maszerować coś kupić tacie... A miałam się uczyć 🙄
Nawet nie wiedziałam, że istnieje dzień mężczyzny. 😵
Tosz to dyskryminacja ! 😫
daliasta zawsze możesz zajrzeć do wątku o równouprawnieniu, tam to dopiero dyskusja 😁
obawiam się że mam spaczony światopogląd, dziwne poczucie humoru i skrzywioną psychikę. 😵
madmaddie nie tylko ty.. 😉
spooooko, ja też 😎.
w ogóle jestem dziwna.
dlatego Cię tak lubię 😀
witamy w klubie dziwaków
bez dziwactw życie byłoby nudne
dokładnie. a życie z wariatami ogólnie jest odjechane.
dzisiaj większość sili się na oryginalność, więc oni wszyscy są tacy sami! a my, zupełnie przypadkiem, śmierdzimy innością na kilometr 😎.
Aaaaaa, ja chcę jakąś imprezę!
Miałam iść w sobotę na 18 koleżanki, a....jadę do dziadków na imieniny.
Ale zaraz coś się zorganizuje i będzie melanż 😀
e tam 18, imieniny z ciocią Jadzią lepsze 😎
Hermes, Ja 2 weekendy z rzędu jadę na imieniny rodiznki (babcia i ciocia) 😵
"No zjedz tego kotleta. Kiedyś kotlety jadłaś..." 😵
juhuhu, a w sobotę pogo! lubię od czasu do czasu wziąć udział w takich zabawach dla prostego ludu 😎. bialska publika jest super, a jaką ma kondycję!
żeby w moich okolicach ktoś organizował pogo.
muszę się zadowolić koncertem Jamesa Blunta
James Blunt? ej, on jest fajny! na koncert bym nie poszła, ale jest fajny.
hm. spakuję się do szkoły bo zadanego... nie, nic nie było zadane 😎.
Ja jutro mam świetne lekcje 😁
Geografia, sztuka, wf, religia, matematyka
Idę na 9 i kończę o 13.30 (zwalniają nas z 2 lekcji ) 😀
Ja ;
fizyka
plastyka
biologia
w-f
ja go lubię ale koncert mnie specjalnie nie pociąga.
no ale jak bilet 39zł 😎 ostatecznie można
39 za Jamesa Blunta? ja płaciłam 3 dychy za Punky Reggae Live czy Happysad (tfu!). hm. dziwne. bo to nie jest Polak, nie? 😁
słonko, Oświęcim czyni cuda, trzeba się poświęcać dla pokoju 😎
A ja mam jutro na 8:55 i kończę o 12:35. 😍
W sumie tylko 4 lekcje. 😅
Nareszcie wrócił internet. Czy wiecie co oznacza cały jeden dzień bez internetu? 🤔
Mam wrażenie, że zapomniałam coś na jutro zrobić... Aha, już wiem, miałam przygotować ciekawostki o Holandii. No, trudno. Na poniedziałek to zrobię.
Pani nam dzisiaj oznajmiła, że już więcej w tym roku nie będzie siatki, bo za mało osób przychodzi. 👿
Jutro idę na 18 koleżanki! 💃
ja miałam 3 tyg bez neta, to dopiero hardcore
ciekawostki o Holandii: marihuana legal!
to mówi wszystko, więcej nie trzeba 😎
no i to budownictwo na wodzie etc. bla,bla, bla
Faktycznie hardkor. Ja bym chyba nie wytrzymała. Wczoraj przez jego brak poszłam wcześniej spać, a jak długo śpię to trudniej mi wstać i jestem bardziej niewyspana. Ale już dzisiaj pójdę normalnie spać. 😎
Aaaaa, nie poszłam dzisiaj do szkoły, pokłóciłam się rano z mamą, zabrała mi laptopa, przemeblowałam SAMA i posprzątałam swój pokój, a teraz napier**** mnie kręgosłup, że aż mnie zatyka....
Słyszeliście w YCD, w tle Miley Cyrus i Bibera? 😵
i 30STM 😍
nie wiem jak to możliwe, ale zepsuły mi się 2 lapki w jednym czasie. teraz dysponuję kompem u konia i ebookiem 🙄
a jutro zaciągam przyjaciółkę i wsadzam ją na konia 💘
Jej, nie ma mnie ok. tygodnia i tak mało napisane? 😀 W poniedziałek wreszcie wracam. 🙂
Dzisiaj zrobiłam część końskich zakupów, napisałam spr. z chemii i zrobiłam całą pracę domową. 😎 Weekend zaczyna się bosko!
Ja za to mam cały przyszły tydzień zawalony sprawdzianami. 😵
Życzcie mi dobrej zabawy. 😎
Do jutra. 😅
Aaaaaaaaaaaaaaa Małolaty! Zostałam ciocią!! 💃 W hodowli mojej siostry urodziły się właśnie szczeniaki. Małe Borderki 😍 Chcecie fote? 😜
Pewnie że tak! Głupie pytanie 😁