kujka rewelacyjna! Ja się nie rozpisywałam w wątku, bo nie chciałam się przyznawać, że dotychczas na wszystkie suknie tylko kręciłam nosem 😉 Ale jeśli jeszcze pamiętacie - niedawno brałam ślub cywilny, a teraz powoli szukam sukni na sierpień choć mam z wiadomych względów nieco nadwagi (dla niedomyślnych - suwaczek 😉) Ale kujka trafiłaś super w mój gust, szukaj dalej, może mi pomożesz 😂
Jeśli już zaczęłam pisać to Wam opiszę krótko jakie my mamy pomysły. Ślub odbędzie się tu
www.polna6.pl bo tu pracuję i żyję 😉 Wesele będzie pod namiotem weselnym rozłożonym na ogrodzie przed agroturystyką. Ceremonia odbędzie się w ślicznym, małym kościółku. Jeszcze nie zdecydowaliśmy czy jedziemy bryczką czy konno w każdym razie gości dowiozą z kościoła na wesele bryczki 😉 Bo prawdopodobnie będziemy mieli sporą, wystarczającą ilość powożących i bryczek 🙂 W związku z tym, że razem ze ślubem chrzcimy nasze dziecko raczej my jako para młoda z maluszkiem także będziemy jechać bryczką, ale za to cztero- lub sześciokonną 🙂
Kapele, kucharza, kwiaciarkę i makijażystkę mam już wybranych (moja mama organizuje wesela 😉) więc w sumie nie ma większego stresu poza tym, żeby udało mi się nieco schudnąć, żeby się dobrze czuć na własnym ślubie.