Kącik Małolata...:D
SremoGirl witaj i tu. 😀iabeł:
Powinnam w tym momencie uczyć się do biologii, żeby nie zawalić. 😵
Alabamka, to już dawno było. 😉
Polaczek jest boooski 😍
kolejna 1 ze spr. z matmy... 😵 w czwartek wielki spr. z angola.. 😵 Na szczęście w środę nie idę do szkoły 🙄
Jak to dostałaś 1 z matmy? 🤬 nie ładnie, z tych zadań z treścią? 🤬
Nam dzisiaj oddawała z matmy i sprawdziany i kartkówki, nie wiem jak to się dzieje, ale myślałam, że spr. mi super poszedł a tu 4- :/ ale takie głupie błędy zrobiłam, że szok 😵
Wybaczcie, że wyskakuję jak Filip z konopi, ale mam ogłoszenie matrymonialne. 😎 Może ktoś chciałby pójśc na "salę samobójców", ale nie ma z kim, a jutro ma wolny czas? 👀 Wagaruję w Lublinie i hmmm, jak zwykle gdzieś bym wyszła 🙂
Po za tym dawno nie zaglądałam do tego wątku. Za szybko produkujecie, a ja mam co raz ciężej w szkole.
I oczywiście 2 odcinki Bones ? 😅
mimo, że widziałam wszystkie po kilka razy to i tak oglądam 😁
dziś dostałam 5+ ze sprawdzianu z fonetyki, pisałam kartkówkę z chemii i sprawdzian z majcy z układów równań... chyba nie jest źle 😉
[quote author=niemiłek link=topic=30353.msg927596#msg927596 date=1299518314]
pisałam kartkówkę z chemii i sprawdzian z majcy z układów równań... chyba nie jest źle 😉
[/quote]
Ja też to dzisiaj pisałam. 😀
Jasnowata ja niestety odpadam 🙁 mam jutro 8 lekcji od 8, a potem jeszcze angielski, a po wagarować nie mogę, bo poprzedni tydzień chodziłam bardzo w kratkę, bo mnie przeziębienie dorwało 🙁
Jasnowata ja do ciebie mam baaaaardzo daleko. 😉
No, tak raczej myślałam o lubelskich małolatach 😀
Arroch, o Tobie to od razu główka powiedziała "Pewnie będzie miała lekcje do późna" 😁
Właśnie wróciłam od siostry. Nie widziałam jej synka z rok i powiem jedno, że jest cuuudowny 😍 nie chciał mnie wypuścić 💘i tak słodko się śmieje,w sobotę mam go na cały dzień prawdopodobnie ;D
ja niestety też za daleko.. 😉 Chciałabym iść na 'Salę samobójców' do kina, ale nie ma w naszej wiosce. Przejadę się z kumpelami pociągiem do Poznania.
dziewczyny potrzebuje waszych pomysłów dotyczących oszczędzania wody w własnym domu.
Potrzebuję 10, mam 5 :
zakręcać kran podczas mycia zębów, kąpać się pod prysznicem, nie myć naczyń pod bieżącą wodą, używać programów oszczędnych w pralkach i zmywarkach, sprawdzić szczelność kranu i..
Raczej brać prysznic a nie się kąpać.
pomyłka xD 😉
edit: mam 😀 lecę robić plakat.
Arroch, o Tobie to od razu główka powiedziała "Pewnie będzie miała lekcje do późna" 😁
Nie tak do późna - 15.35 ale ang. mam potem do 18 👿
A Ty, jak tam? Już po operacji?
Ja chyba wybiorę się na 'Sale samobójców' do Wrocławia. 😉
A za 5 minut oglądnę sobie Kod da Vinci..po raz wtóry. Nuda.
Arroch, w srode ide do szpitala, a w czwartek na stol. W piatek wracam juz do Pulaw. 🙂
A ja siedzę sobie sama u sąsiadki w mieszkaniu i oglądam Don Chichota 😁
Arroch, w srode ide do szpitala, a w czwartek na stol. W piatek wracam juz do Pulaw. 🙂
Ojoj trzymaj się dzielnie! :przytul: Jak wrócę z "warsztatów językowych" czyli koło przyszłej środy możesz liczyć na sms'a z pytaniem jak tam 😁
Jasnowata, trzymaj się! A co ci się stało ? 😉
Jasnowata, oby wszystko poszło ok! :kwiatek:
denerwują mnie przerwy 😤
Dzieki :kwiatek: Nic mi nie jest. Bede miala operacje zeza 🙂
[quote author=niemiłek link=topic=30353.msg927954#msg927954 date=1299529006]
denerwują mnie przerwy 😤
[/quote]
wyjaśnij
Jasnowata oby wszystko było ok🙂
dzisiaj w Teleexpresie było o Lady G. skorzystałam z okazji i wytknęłam mamie(która ciągle narzeka 'znów to rzępolenie' 'ta cały czas tego Ville ogląda'😉 -ciesz się że takiego czegoś nie słucham. a ona:
-co chodziłabyś w samych majtkach?
(dodam iż pokazywali teledysk :hihi🙂
Co do kina: Był ktoś w cinema parku na 4ech żywiołach? Ja dzisiaj byłam... Słabe muszę przyznać. Myślałam że coś lepszego 🤔
4 żywioły są słabe. Podobał mi się tylko filmik o katastrofie 😉
O wiele bardziej polecam "O człowieku" 😂
Nie ma to jak siedzieć i łapać plemniki latające po całej sali 😎
edit: Ale jakbym miała iść prywatnie to w życiu nie chciałabym za takie coś płacić tyle. Wolałabym iść na normalny film.
Ale u nas w szkole nie umieją wymyślić nic bardziej edukacyjnego 🤔
Dobra małolaty teraz przyuważyłam coś nowego więc gadać mi normalnie jak na spowiedzi. 😁
Miał ktoś do czynienia z Canonem sx30 IS ?
🏇
W łapce ładnie leży tylko nie wiem jak ze zdjęciami.
Czy ktoś słuchał może dziś radiowej trójki przed godziną 7 rano? Tak coś koło 6.35 i później?
Była audycja na temat szkół ponadgimnazjalnych, nie jestem pewna, ponieważ moja rodzinka nie dała się wyciszyć w aucie, więc to były takie "urywki z rozrywki".
A w tej audycji mowa była o tym, że jeżeli stwierdzę, że jestem humanistą to będę miała przedmioty takie jak historia Polski, a (tej okropnej, podstępnej, złośliwej, paskudnej) chemii albo wcale, albo w formie "ciekawych" niezobowiązujących wykładów. Tyle wywnioskowałam z tych "urywków".
Czy jest jakaś pomocna duszyczka, która wie o co chodzi? :kwiatek:
Dodam, że niczego nie znalazłam na stronie internetowej Trójki...
Colt, A udało ci się usłyszeć kiedy miałoby to coś być? 😀
ja myślałam że jestem humanistą ale polski w LO zmienił ten pogląd 😁
Nie idę do szkoły. Nie umiem na historię, właśnie się skapnęłam, że mam przepisaną tylko połowę zadań z fizyki i nie mam zrobionych kart pracy na biologię 😵
Teraz mam 2 wyjścia: idę do konia, albo płacę mandat w zditmie (tak odstałam mandat za brak biletu 🤬 ), przedłużam kartę sportowca i licencję, uczę się tej histori, którą i tak będę musiała zaliczyć i załatwiam milion innych spraw 🤔