Ja właśnie dostałam bilety na sobotę 😅 Będziemy z fin 😎
i też sektor E 🙄
To będzie voltowy sektor 😁
Ja też mam "E", ale nie zamierzam tam siedzieć 😎
Grubas w piątym (a właściwie podczas Torwaru to będzie już szóstym) miesiącu ciąży przybywa:-) - czyli ja. Wszystkie dni. Na skokach będę trochę pracować, cała reszta luz, spotkania ze znajomymi, już się cieszę 🙂
[quote author=Nasturcja-Renata link=topic=43946.msg928282#msg928282 date=1299552310]
Ja też mam "E", ale nie zamierzam tam siedzieć 😎
[/quote]
Hehe, ja też miałam napisane przy zamawianiu że sektor E i też nie mam zamiaru tam siedzieć 😎 Jutro idę na pocztę odebrać karnecik 😅
Hmmm... w potwierdzeniu na mailu mam: " 2 bilety , 150 zł - Karnet 3 dni 25-27.03, Karnet 3 dni 25-27 Ulgowy(dz, ucz, stu, niep), Rząd ., Miejsce . po 90,00 PLN"
A ja sie wybieram w sobote i mam sektor B 😁 Targi 😍
No, to widzę, że w E pół volty będzie... tak, tak, ja oczywiście też 😎
a w czwartek koś się wybiera? bo ja niestety nie mam wyjścia, a miło by było spotkać kogoś i pogadać (-:
będę w czwartek i piatek- co prawda od drugiej strony, ale chetnie sie na przerwach spotkam🙂
Ktoś już wie jak w końcu ma być z Lorenzo? Czy będzie występować tylko w czwartek czy też w inny dzień?
W Świecie Koni było napisane, że będzie tylko w czwartek na gali otwarcia
Wiesz..to co jest oficjalnie to wiem🙂 myślałam, że ktoś ma może jakieś przecieki, że jednak pojawi się w inne dni 😁 Moja mama bardzo chce iść zobaczyć, ale kurcze 100 zł to mało nie jest...
Nie chce mi się zamawiać biletów. Jest szansa że dostane je przy kasach???
😡 no dobra! jutro kupię! 😀
Przyszły karneciki 💃 I niestety sektor E :/ Ale i tak mam zamiar siedzieć w H, albo chociaż tam stać 😁
Narazie mało koni zgłoszonych 🙄
Dramka, gdzie to widzisz? bo ja nie mogę znaleźć! 🤔
A może ktoś mógłby mi poradzić gdzie można przenocować z soboty na niedziele w okolicach Torwaru?Bo ja jako wolontariuszka i niewiem jak sie zorganizować z noclegiem 🙁
Dlaczego mówicie, że w czwartek będzie pusto? Podobno program na czwartek to tylko dwie godziny, od 18 😉
Wiadomo za to co i jak z parkingiem? Taka sama super organizacja jak co roku?
No właśnie, 2 godziny a bilet droższy niż ja płaciłam za 3 dni (ulgowy) 😵
Myślę, że warto to zobaczyć, chociaż faktycznie cena nie jest miła dla kieszeni. Inna sprawa, że nie wiemy ile wynosi wynagrodzenie gwiazdy 😉
No ja nie idę głównie przez cenę, szkoda mi tyle kasy wydać na 2 godziny szoł. Trochę za drogo 😉
Dramka, możesz dać link do listy zgłoszeń ? Gdzieś już ją kiedyś czytałam, a teraz nie mogę znaleźć...
info od zaplecza 😉 wpisowe 400 eur 🙄
Ej, to w końcu bilety są z miejscami czy nie? Jak kupujesz bilet to wybierasz miejsce czy idziesz i siadasz gdzie chcesz jak rok temu?
Ja mam tylko sektor i napis "miejsca nienumerowane" 😉
Ja jednak nie jadę, bo szkoda mi kasy, wolę mamie kupić prezent na urodziny.
Hej kochani 😉
Ja planuję zawitać w któryś dzień na Torwar, tylko najpierw muszę zrobić małe rozeznanie. Mianowicie mam pytanie do Warszawiaków, czy jest gdzieś w miarę blisko Torwaru miejsce gdzie spokojnie będzie można zostawić samochód??
Bardzo chętnie jechałabym pociągiem i miałabym problem z głowy, ale planuję dosyć spore zakupy i nie mam zamiaru tachać tego pociągiem 😉
Szalona😉, pod Torwarem jest parking ale podczas imprezy jest zwykle zapchany. ludzie ustawiaja sie w okolicy, jeszcze nie bylo tak zeby ktos nie znalazl nigdzie miejsca.
z nieoficjalnych info wiem, ze sporo jezdzcow zamiast na Torwar jedzie do Arezzo wiec faktycznie moze nie byc szalu...