Alabamka do mnie też, jeśli można prosić. 🙂
Hermes, dopiero teraz przeczytałam twój podpis. Z tym kopciuszkiem jest doobre 😂
Alabamka, hehe, no muszę powiedzieć, że mi też się podoba :P
Hermes ty, też dopiero teraz zauważyłam! 😡 Oba są świetne! 😀
właśnie przed chwilą wróciłam z kina. byłam na "Czarnym Czwartku". masakra, ciężko mi uwierzyć, że takie rzeczy miały miejsce. że ludzie ludziom...
jednak odniosłam swój mały osobisty sukces, bo udało mi się nie popłakać, jak to zwykle czynię, nawet ludzie szlochający dookoła nie wycisnęli ze mnie łez... 😎
film polecam, naprawdę przejmujący. moim zdaniem nie jest zrobiony wybitnie, ale historia broni się sama.
ankers ja chyba wezmę jednak chusteczki, bo wybieram się niedługo. 🙂
Ja wybieram się na "Salę Samobójców" podobno bardzo fajne. Ciekawi mnie tym bardziej, że to polski film. 🙂
jett, Ja też strasznie chcę iść ale czekam na wiadomość czy idę na 3 dni Torwaru czy nie aby wyskrobać kaskę 😤
jett myślałam, ale ten tytuł jakoś mnie trochę odstrasza, chociaż nie wiem, zwiastuna nie widziałam. 👀
My wybieramy się z klasą. I przy okazji na lodowisko 💃
mils, zwiastun leci nawet w telewizji ;p
jett e tam w telewizji, ja mam życiowe dylematy, a nie telewizję w głowie. 😁
Oglądam "Cofnij Zegar" i muszę powiedzieć, że ta babka mi bardzo przypomina moją osobę 🤣
Szczególnie to zachowanie podczas ćwiczeń 😡
A ja na Trowar chyba nie pojadę, bo szkoda mi kasy, wolę coś kupić dla konia 😉 Ale jeszcze się zastanowię, bo 30 są mojej mamy urodziny i wypadałoby coś jej kupić.
Kup mamie bilet i jedźcie razem 😎
Ja też chce się wybrać na salę samobójców, jakoś mnie zaciekawiło.
Arroch ogólnie to równania i układy równań, wielkości wprost i odwrotnie proporcjonalne, równanie pierwszego stopnia z 2 niewiadomymi, pary licz spełniające 2 równania, układy 2 równań z 2 niewiadomymi, procenty i promile w praktyce- czyli jeden dział u mnie w książce.
Ale ten dział mi jakoś wyjątkowo podszedł, więc mam nadzieję, że jakoś dobrze napiszę.
Aczkolwiek twoja pomoc na sprawdzianie by mi się bardzo przydała. 😉
Nie mogę się ruszać i nie mogę wstać 🤔 i zaraz chyba zejdę z bólu kręgosłupa !
Hermes kręgosłup cię nawala, a ty chcesz jeździć konno 🤬
Pomooooooooooocyyyyyyyyyyyy. Kto jest dobry z chemii organicznej?
Mam zadanko do zrobinienia i nie umiem.
Ramires, no niby ja, ale jestem dopiero w 3 gimnazjum i nie wiem, czy pomogę.
Wrzucilam do "pomocy w zadaniach domowych'. Proosze sprawdz czy to umiesz 😉
no niestety, nie mam pojęcia o co chodzi 🙁.
Ja wybieram się na "Salę Samobójców" podobno bardzo fajne. Ciekawi mnie tym bardziej, że to polski film. 🙂
jedziemy ze szkołą! i nie będę mieć hiszpańskiego... za to zwolnią nas z ostatniej lekcji (zajęcia artystyczne), co w mojej szkole jest totalnie niemożliwe 😲
daram, dzisiaj byłam w stajni i chwilę pobiegałam z Ikarią i na chwilę wsiadłam na oklep na stępa i to chyba był błąd...🙁
Hermes podobno leżenie na twardym pomaga.
Ale dokładnie w jakim odcinku cie boli, czy cały kręgosłup ?
daliasta, zaczyna się od lędźwi a kończy za łopatkami ( bliżej karku).
Małolaty, kto umie matematykę ? 🙇 i pomoże z zadaniem ! 🙇 :kwiatek: