ostatnia szmata kupiona! nie mam już żadnych marzeń szmatowych [img][[a]]http://i1041.photobucket.com/albums/b413/_kateb/cowolwiek%2022222222222/DSC05161.jpg?t=1299413654[[a]][/img]
ja tam jestem pewna 🤣 . Trochę oberżyna za mną chodzi, ale bez takiego musu. Te nowe kolekcje to dla mnie zupełny bezszał. Ja to w ogóle jak kupuję szmaty, to nie myślę, czy mi do zwierza będzie pasować, sama szmata tak mi się podoba, że biorę. Zresztą ładnemu we wszystkim ładnie 😉 😉 😉
juliadna, jak dla mnie jestes królową szmat - wszystko tak idealnie dobrane kolorystycznie i pięknie razem wygląda, że az żal na konia zakładać 😂 Albo moze po prostu trafiasz w mój gust😉
Alice 😡 miło mi :kwiatek: :kwiatek: to 3 kolekcje które mi się śniły po nocach 😍 do pełni sukcesu brakuje mi tylko brillant petorla dl z petrol/turkis i to wszystko 🙂
Livia, żarówa, żarówa, ale lubię mieć w szafie coś 'świecącego' 😁 a nie same poważne i stonowane kolory. A tak swoją drogą to uświadomiłam się, że moja czaprakowa kolekcja nie wychyla nosa poza szary-niebieski-brąz 👀
korsik z kilka miesięcy temu na ebay-u niemieckiem
olciiik pięknemu we wszystkim pięknie 😁 a kompletos petrolowy fajny 🙂
edit upss Caroline mnie wyprzedziła
edit 2; przenoszę temat z szmatocholików tutaj
Livia, o purplaku wiem. Jest nawet w galerii. Jest też zdjęcie hortensji z owijkami horze, które wydają mi się bardzo podobne do lavendera, ale nie jestem pewna, bo nie miałam ich w ręce. Szukam owijek do hortensji.
juliadna, czekam na zdjęcie w takim razie, jak zrobisz wrzuć do KRM 🙂
zdjęcie owijek horze z hortensją jest moje i są idealnie dobrane kolrystycznie , a owijki lavender do hortensji pasują ni w ząb ni w oko 😉 no purple/levender to zwykły fiolet a hortensja to ciemny fiolet 😉