xxagaxx, Twojemu stworowi bardzo ładnie w tych nausznikach, tylko naczółek wali po oczach. W porównaniu z resztą sprzętu ten jest jakiś taki... kiczowaty. 😜 bez obrazy. 😀
no tutaj tak wyszedł bo jest wszystkiego za dużo. Bo normalnie to uważam ze wygląda ślicznie:
dlatego chciałam wam pokazać że niektórym zwierzakom nie do pyska w nausznikach. Zwłaszcza jak konie mają mega wielkie uszy 😀😀 No ale że hala aktualnie żyje własnym życiem, wata i nauszniki są niezbędne 😉
xxagaxx, hehe... Edi w nausznikach wygląda bosko !! Jego uszy wyglądają na jeszcze większe niż są w rzeczywistości. No, ale jak dla mnie popręg i tak jest bardziej intrygujący.
xxagaxx, widziałam je 🙂 ogólnie fajne ale te połączenia kolorystyczne jakoś do mnie nie przemawiają 😉 zastanawiam się z jakiej to kolekcji 👀 nie z najnowszej i nie z poprzedniej z tego co się orientuję.
no myślałam że się wyleczyłam ale dzisiaj byłam u koleżanki, przymierzyłam i padłam bo wyglądał pięknie 🤣 a tu brak kasy bo leci do mnie cotton creme a sand już zamówiony 🏇