juliadna, a w ogóle skąd masz tą fotkę? 🙂 Ja generalnie się w błękitach gubię, jest ich za dużo 😉
wątek zamknięty
już wiem ! Napisałam do naszej koleżanki z holandi i napisała ze to ocean co oznacza tylko jedno jest mistrzem w fotografowaniu "złudzonym " 😁
a masz Ci babo placek , zakochałam się w tym kolorze a tu się okazuje to zwyczajny błękit 😵
wątek zamknięty
juliadna, haha, ma dziewczyna talent 😉 To wyglądało od Cobalta po Seagreen, ale nie na Ocean 😁
wątek zamknięty
byłam przekonana ze to może być turqouise albo jakoś smiesznie uchwycony cobalt ale że ocean 👍
wątek zamknięty
Mój nowy nabytek 😍
Teraz mam nowa filozofie, jak kupuje sobie szmatke to też ogierowi marcina i mam czyste sumienie 😁
wątek zamknięty
Dramka, fajny pomysł 😀 Żałuję, że mój chłop nie ma konia 😂
wątek zamknięty
nougat dla dramki, deepblue dla ogra.
Nie wiem co deepblue ma wspolnego z kolorem niebieskim, jest czarny jak wegiel. 😁
wątek zamknięty
Nie wiem co deepblue ma wspolnego z kolorem niebieskim, jest czarny jak wegiel. 😁
No wiesz, w lipcowym południowym słońcu czasem potrafi wyglądać na trochę inny niż czarny 😁 Co nei zmienia faktu, że to jeden z moich ulubionych.
wątek zamknięty
deepblue wygląda na czarny tylko w cottonie, brillant deepblue to cudowny niebieski 🙂
wątek zamknięty
insanity akurat mowa o cottonie..
armara a po zapadnięciu zmroku wszystkie koty stają się lampartami 😁
wątek zamknięty
popieram 🙂 super komplet!
wątek zamknięty
[s]czy jest wśród nas niemieckojęzyczna osoba ? potrzebuję pomocy z 2 zdaniami 🙂[/s]
:kwiatek: :kwiatek:
wątek zamknięty
Dramka ochraniacze są przepiękne, też miałam chrapkę, ale za duże. Wrzucaj jak najszybciej foty kompletu na koniu 😍
wątek zamknięty
pomóżcie 🙂
dla takiego kobyła (letniego) lepiej iceblue(iceblau?) z iceblue/mocca czy niciaka smurf?
wątek zamknięty
oba nie w moim typie ale jeśli już to iceblue 😉
wątek zamknięty
oj tam oj tam, w moim też nie, ale chcę coś niebieskiego 😉
wątek zamknięty
to iceblau jak juz z tych wybierac ;0)
albo sky cottony byly na ebay nowe VS (2 sztuki) a i fango az 4 sztuki 😲
wątek zamknięty
Iceblue albo tak jak napisała Arimona - Sky.
wątek zamknięty
nie chce mi sie sciagac z ebaya, iceblau moge od reki dostac. 😉 tzn w tym momencie. ale nie wiem czy brac blekit po to zeby ot, miec blekit. chociaz z nowej kolekcji tez nie kupie za wiele, bo tylko cottona sand albo beige i derke na wyprzedazach. wiec chyba moge 👀
wątek zamknięty
obiecana lepsza fotka Kaszka w melanżowym szokmolu 😉
wątek zamknięty
Kurcze, zła jestem 👿 Parę godzin mnie nie ma, i co? Poszła Anka Black z ogłoszeń, i to za grosze 👿
wątek zamknięty
Livia ja byłam zainteresowana czekolada, ale też nieaktualne 🙁
wątek zamknięty
Puma, rozumiem ze chcesz mi coś powiedzieć? 🙂 Niedobra ty! 🤬 😉
wątek zamknięty
to bierz ice, on jest swietnej jakosci 🙂
tu rost, nugat, fango i sky
http://shop.ebay.de/reitsport-zunder/m.html?_nkw=eskadron&_sacat=0&_odkw=&_osacat=0&_trksid=p3911.c0.m270.l1313
aaa nowy nugat 😵 i fango...
akurat jak jestem bez kasy 👿
wątek zamknięty
Livia, no tak, czarna Anka jest moja 😉
Jak chcesz mogę Ci ją pożyczyć na sesje, bo daleko do siebie nie mamy 😉
wątek zamknięty
Puma, oo, fajnie 🙂 Pw leci 🙂
wątek zamknięty
Dramka ochraniacze są przepiękne, też miałam chrapkę, ale za duże. Wrzucaj jak najszybciej foty kompletu na koniu 😍
Ochraniacze na zawody a czapraki treningowe..
Zastanawiam się dlaczego tak tanio koniczka sprzedała anky 🤔 jeszcze te kolory 😜
wątek zamknięty