Małolaty !
Samsung Ch@t 350 <ma tą fajną klawiaturkę 😁 >
LG GM360 Bali <5Mpx 😍 ale nie lubię pisać na dotykowych ;(>
Który ?! bo oferty cenowo i wg podobne .
ew. jjeszcze te:
Samsung Avila (S5230)
Alcatel OT-807
Arroch szukaj, to się na pewno znajdą.
Kurczę, no boję się, co też koleżanka wymyśliła...? 👀
edit: EwuśCa ja tam wolę Samsungi - 1. 😀
Avili nie bierz. Stary model i kiepski telefon komórkowy można rozpoznać po tym że drga jak się dotknie także nie polecam, szybko się psuje. 😉
Ludzie, Jest tu ktoś dobry z NIEMIECKIEGO ? :kwiatek:
Hermes może zapytaj lekarza o dokładne przeanalizowanie i porady. 😉
Kawecan na serio dobra ? 😉
Hermes też mam teoretycznie zakaz na wszystko z powodu kręgosłupa :emota200609316:
Ja zjadłam chyba 5 pączków, jeśli dobrze pamiętam. 😁
Jeśli chodzi o telefony to wyznaję zasadę że albo SE albo Nokia, inne to nie telefony 😁 Psują się itp za to SE są niezawodne i kocham je miłością wielką a sama chciałabym SE Xperia mini PRO 😍 Dotykowy z klawiaturką wysuwaną a do tego takich rozmiarów że jak do kieszeni włożysz i na konia wsiądziesz to nie przeszkadza a zwykle dotykowce to kobyły wielkie zazwyczaj
Ja kocham Nokie ! 😍
Do tej pory miałam same nokie i jedną motorole.
Ja mam Szajsunga Corby i sobie chwalę.
Duży nie jest, w kieszeni na koniu nie przeszkadza. Nie spodziewałam się, że będzie taki wytrzymały - parę razy mi już zleciał z konia na asfalt szybką w dół i żyje. 😉
To masz jakiś niezniszczalny albo słabo testujesz bo moim 4 znajomym Corby testów nie przeszedł 🤣
Nie wiem czy u nas się jakoś inaczej telefony traktuje czy co ale co chwila komuś jakiś telefon się "rozwala" 😡
edit:
+ Mojej polonistce też ostatnio padł 😉
Ja mam Corby Pro 😎 od października i nic mu nie jest 😎
Moja stara motorola spadła z 10 metrów na beton i nic jej nie było. 😎
Ja teraz będzie 4 miesiąc odkąd mam Nokię X6 i jak narazię żyje 😀 Chociaż spadła wieeeele razy ;P
daliasta ja jestem raczej bardzo średnia z niem, ale wal, bo jestem ciekawa, co tam chcesz ;p może chociaż cię nakieruję 🙂
daram, jak cię tu dawno nie było 🙂 Witamy z powrotem 😅
Hermes dziękuję za przywitanie 😉 nie mam ostatnio za bardzo czasu żeby się włóczyć po re-volcie 🙄
daram, ja nie mam na tyle silnej woli żeby tu nie wchodzić :P
Hermes ja nie mam problemu żeby powstrzymać się od wejścia tutaj, ale od wyjścia 😁
Ja sobie chwalę miłością bezgraniczną Samsunga Wave 533. 💘
Na konia mam inną komórkę muzyczną , taką mini-mini SE.
Mojego starego sony eriksona tata wyrzucił przez okno bo leżał w biurze i dzwonił przeszkadzając mu w pracy 😂
Żyje dalej tylko klapka w nim lata i brzydko wygląda, ale nadal go mam jakby mi się zepsuł ten telefon którego teraz używam 😉
Ja sobie coś dotykowego muszę wybrać. 👀 Raz, ze muszę mieć nowy telefon, bo mój już ledwo ciągnie, to dotykowe mi się spodobały i zabieram koleżankom. 😁 Co polecacie?
daram wreszcie jesteś! Cóż, nie dziwię ci się, że czasu brak - koń i jeszcze te wasze testy. Biedni wy. 😉
mils oj biedni my, biedni ;D
ja polecam Nokia 5800 XpressMusic. Mama ma taką i jest zadowolona. Ja jak się nią czasami bawię również jestem z niej zadowolona. Tak jak inne dotykowe telefony mnie wkurzają to ten jest jakiś taki fajny 😉 dodatkowym atutem jest to, że możesz pisać na 2 sposoby: albo na ekranie dotykowym, albo na rozsuwanej klawiaturze 😀
ja dołączam do posiadaczy wave'a 533 😉 Fajny nawet, ale szkoda, że nie reaguje na np ołówek gdy ma się go w piórniku xD tylko trzeba palcem.
5 pączek za mną. 😵 😵
Mi się marzy dotykowy i jeszcze z rozsuwaną dodatkowa klawiaturką. 👀
nobepow dla mnie to plus ponieważ jak masz w kieszeni to się nic nie stanie, a nieraz mojej koleżance LG odebrał się sam. 😉
mils czyli Nokia 5800 XpressMusic ;p
Oddawać mi te telefony ! 😀iabeł:
Jak bym taki chciała w mix'ie albo na abonament to musiałabym płacić kupę forsy przez x lat .. 😵
mils mi też 😜
Mój LG Cookie dzwoni najczęściej do mojej mamy, ale lubi też puszczać muzykę na cały głos na środku chodnika. 😎
nopebow cicho siedź! U mnie jeszcze leży parę... 👀
daram no i Nokia... 💘 Kurczę, czemu tak kusisz, miałam oszczędzać na szmaty, do Aachen! 😁