Kącik Małolata...:D

Hermes   Może i mam podły charakter, ale za to dobre serce.
03 marca 2011 16:25
Mam wyniki. Z nerkami wszystko ok, czyli to kręgosłup...jak nie urok to sraczka... 👿 i za pewnemi lekarz zakaże koni...już, bo go posłucham
Hermes, Jeżeli to kręgosłup to ja bym na twoim miejscu posłuchała bo... to jednak kręgosłup. Nie noga, ręka, jakieś ścięgno czy kolano tylko kręgosłup  🙁
03 marca 2011 16:39
Alabamka, poboli, poboli i przestanie tylko niemogęgo tak bardzo nadwyrężać i się garbić.🙂
ja na koncie już 3 pączki, a przed chwilą jeszcze zjadłam mnóstwo 'chrupkich kąsków' - tych takich nugetsów w panierce. Zostały mi jeszcze dwa do zjedzenia  😵
Niedługo idę na noc naukowców tzn taki wieczór z eksperymentami  😉

Hermes oby to nie było nic poważnego  :kwiatek:
niemilek ano bylam, a dlaczego? czyzbysmy sie znaly?  🙂

wychodzi na to że tak!  😀

założyłam się z kolegą, że zjem 16 pączków... na razie mam 1/4  😁
niemiłek, w końcu ktoś zjadł tyle pączków co ja  :emota200609316: Czułam się głupio jak w szkole dziewczyny jadły po 1 pączku i panikowały  😡
mils   ig: milen.ju
03 marca 2011 17:04
Hermes niby tak, ale... Ja jestem tego samego zdania co Alabamka. Zrobisz, co zechcesz, tylko żebyś potem nie żałowała. 😉
niemiłek u mnie w brzuszku gości już 7.  😜
03 marca 2011 17:06
mils, wieem, jeśli będzie to coś baaardzo poważnego to niestety, ale nie będzie wyjścia, ale przy koniach będę i tak spędzać czas tylko mniej aktywnie. 😉

A ja zjadłam zero pączków ;( Tylko faworki 😀
u mnie tylko dwa, ale za to wczoraj na noc zjadłam całą tacę faworków i... nie róbcie tego. boli, oj, jak boli 🙁
za to pączusiów pochłonęłabym jeszcze kilka, ale kasy brak... 🙁
Ja mam na koncie 5!  🤣
03 marca 2011 17:24
No i humor mi siadł. :/ jest już oferta na mój ukochany obóz, a ja nie mogę na niego jechać. 😵
[s]ankers dawaj na PW adres to przylecą moje ulubione pączki  😜 ( mi już niedobrze po tylu pączkach  😡 )[/s]
mils, Jaki obóz?  😀
edit:
Albo nie bo "z wczoraj" już nie będą smakowały tak samo  🙁
03 marca 2011 17:29
Alabamka a taki jeden, w Żarnowie.
Podaj mi str. czy coś co akurat szukam obozu  🙂
03 marca 2011 17:39
Alabamka poszło PW. :kwiatek:
zjadłam łącznie 5, więcej ni dy rydy  🤣
madmaddie   Życie to jednak strata jest
03 marca 2011 17:46
a ja 1,5😉
03 marca 2011 17:59
U mnie już 9. 😵 Chyba koniec, bo jeszcze będę gruba. Chociaż trochę tłuszczyku może by mi się przydało. 😁
mils, mogę oddać trochę tłuszczyku  😎
7 kg może być?
A mnie się pączki skończyły w domu  😤
Tak to nikt już nie mógł (siostra nie chciała) a jak przyszedł tata to on z siostrą zjedli wszystkie  😁
03 marca 2011 18:06
Alabamka mogę ci zabrać... max. 3. 😎
Zawszę coś  🤣
ja zjadłam dzisiaj 7, ale nie pogardziłabym jeszcze 3  😎
daliasta   Szkoda słów.
03 marca 2011 18:13
Ja mam na koncie 2...a jakieś 4 leżą sobie w kuchni i patrzą...  😁

Jest tu ktoś dobry z niemieckiego ?  :kwiatek:
[quote author=niemiłek link=topic=30353.msg922756#msg922756 date=1299174246]
zjadłam łącznie 5, więcej ni dy rydy  🤣
[/quote]

wróć, 6!  🤦

a jutro wsiadam! w końcu  😍
03 marca 2011 18:15
[quote author=niemiłek link=topic=30353.msg922816#msg922816 date=1299176043]
a jutro wsiadam! w końcu  😍
[/quote]
O, przypomniałaś mi o nikczemnym planie koleżanki, którego ciągle nie znam... 👀 I boję się wiedzieć, o co chodzi...
03 marca 2011 18:16
A ja MUSZĘ przejść na dietę, bo po wczorajszym wejściu na wagę...ehem...no ciekawie nie jest SERIO 🤔
żaczkowa   gone with the wind
03 marca 2011 18:21
Hermes, ponoć siodła bezterlicowe są dobre na problemy z kręgosłupem (patrz: ogłoszenia) 😉

Ja zjadłam 3 pączki, w tym jednego, którego dostałam od wychowawczyni na lekcji fizyki :kwiatek: zresztą jak cała klasa 😀iabeł:

Przez mamuśkę mam prze...smarkane w szkole - zamiast napisać test z historii na spokojnie, cały ABC (i na spokojnie korzystać ze ściąg, jak cała klasa 😀iabeł🙂, to będę pytana 😵
powód: z powodu mojej "choroby" (kaszel, katar jak stąd nad morze i 38, 5 stopnia to choroba?) nie puściła mnie w piątek z domu 🤬
03 marca 2011 18:22
żaczkowa potwierdzam twoje słowa - bezterlicówki są na kręgosłup świetne. 😀 A jak się fajnie jeździ... 😅
03 marca 2011 18:31
Ja już chyba wiem co i jak z moim kręgosłupem...ostatnio w ciągu 2/3 tygodni dosyć sporo przytyłam( nie, nie jestem w ciąży 😁 ) + wysiłek na koniach. Dlatego muszę schudnąć i zacząć ćwiczyć regularnie.
Ja zjadłam pączka aż jednego, nawet nie wiem czy był dobry, bo nie czuję smaku  😂 ale ciasto wstawało po ugryzieniu, to raczej dobry znak  🙂

Zgubiłam krople do uszu  👿 używałam ich 4 godziny temu, a teraz nie mam pojęcia gdzie są, a to lekki problem biorąc pod uwagę to, że nie słyszę na prawe ucho  🙄
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się