O, a ja myślałam, że brązowe są całe brązowe, a każde czarne mają brązowe wstawki...
Zatem i ja mam brązowe.
I - odpukać - nadal zero problemów z nimi.
Niestety brązowe są nie całe brązowe. Poszukiwałam całych czarnych ale niestety Euro-Star już nie produkuje 😕
Jeśli chodzi o rozmiarówkę to spory wybór mają w Gidranie
Tak tak, to nie są cale brązowe 🙂 Takie teraz produkują 🙂
Czarnych zostały w sklepach ostatnie sztuki, niestandardowe rozmiary zazwyczaj.
Wczoraj pierwszy raz jeździłam w FP Husky. Do jazdy spoko, najpierw nie mogłam przywyknąć w galopie do nich i wyślizgiwały mi się strzemiona, ale potem było ok, nawet na skokach się lepiej trzymały niż moje zniszczone już czapsy. Jednak mają minus. Gdy zsiadłam z konia i łaziłam przemarzłam okropnie. Może nie aż tak jak w sztybletach, ale gdy ubierałam grubą skarpetkę i te buty myślałam, że nie zmarznę. I muszę wspomnieć, że nie było aż takiego mrozu. Zaledwie -5 i wiem już, że nie sprawdzą się one podczas naszych terenów gdy temp osiąga -20 stopni...
No to szkoda, myslałam, że będę miała brązowe butki pod kolor spodni,kurtki,konia i kasku 😉
W Mustangu zostało 38, w pasi koniku też, ale w związku z tym,że rozmiarówka zanizona to buty będą za male.
zadzwonie jutro do Konstans, a o sklepie Girdan???pierwszy raz słyszę, ale jutro z samego rana się rozeznam co im jeszcze zostało ;-)
W sumie dzisiaj spacerowałam z koniem a potem jexdziłam stępem w zwykłych butach i jakoś nie zamarzłam, więc nie wiem czy jest sens wydawać prawie 300 zł, skoro już "chyba" koniec zimy...
Petit. warto skorzystać z ewentualnych przecen, bo już koniec zimy - i mieć na za rok 🙂
Gdzie najtaniej dostane termobuty HKM elegance :kwiatek:
Myslalam ze znajde taniej 🙁 są w pasi-konik za 129 ale nie mój rozmiar..
kto wystawiał termobuty na volcie? 👀
Mi właśnie wczoraj przyszły elegance z Amigo🙂
Może uda mi się kupic na torwarze?
W tym roku kupiłam HKMy elegance i po ok miesiącu użytkowania zaczęły się rozpadac 🙁 tj podeszwa odklejać i w niektórych miejscach ta "skóra" . Czy ktoś w Was reklamował te buty? Zastanawiam się czy w ogóle jest sens, czy przyjmą mi je do reklamacji.
Dramko naprawdę chcesz te Elegance ? Ja ich nie polecam. NIC nie grzeją, znaczy nie czuję różnicy w ogóle niż bym miała na nogach sztylpy i sztyblety. Przy suwakach coś się spaprało jakieś szwy, porozrywało się , nie wygląda to ciekawie. Sznurówki beznadziejne chociaż to akurat można zmienić. Na nastepną zimę napewno zainwestuje w coś lepszego 🙄
SrokateSzczęście
W tą zime przetestowałam 3 termobuty. I HKM wcale nie są takie zimne, przy wkładce i grubej skarpetce (biore o rozmiar wieksze). Poza tym ładnie leża i są dopasowane do mojej łydki. Za tą cene (150) moge sobie pozwolić po sezonie na wyrzucenie.
Dramka aa spoko myslałam że na dłużej chcesz je mieć, na mnie też super leżą bardzo ładnie dopasowują się do nogi, a właśnie tego szukałam w termobutach żeby nie były takie grube i wielkie ale jednak ja zmarźluch jestem wielki i potrzebuję prawdziwego piecyka w stopach 🤣
Dlatego biore o rozmiar wieksze zeby było miejsce na wkładke i gruba skarpetke 😉
Na padok mam FAIRPLAY
ale jestem fajna! urwałam oba gumko-sznurowadła w Horzakowych termosach 🙁
wrażenia z jazdy w nich mam mocno średnie, nie czuję zbytnio konia. Z wielką ulgą wróciłam do oficerek 🙂
A Ja będę reanimować swoje HKM elegance. Tam gdzie plastik popękał szewc obszyje skórą. 💡
Dramko dajesz mi nadzieje!! ide z moimi HKM do szewca!! 🙂
Zastanawiam się, co by zrobić z moimi ESami na resztę roku. Konserwować jakoś czy po prostu tak zostawić? 👀
Dla tych którzy mają większy rozmiar buta... promocja z Kodiakami 🙂
http://www.amigo-konie.pl/product_info.php?cPath=6_24&products_id=3725Dostałam w prezencie , czekam az dojda 🙂 ciekawe jak się będą sprawowac w siodle ;]
Dramka to, to na pewno. 😉 Jako że aktualnie choruję, a w przyszłym tygodniu u mnie już wiosennie, wzięłam się za jednego buta i już lśni. Tylko teraz ciężko mi się zabrać za drugiego. 🤬
Oddałam dzisiaj, jutro już beda zrobione. koszt 10zł 😎
zabeczka17 ja je mam i szczerze nie polecam
mam pytanie, wiem wiem, że już wiosna za oknem, a ja o zimowych 😂 , ale czy któraś z Was reklamowała yorki calico ?
Chciałam się wstępnie zorientować jak dużą mam szanse na zwrot 😀