Kącik Małolata...:D
kucyk Ja sie wybieram, ale jeszcze nie do konca wiem kiedy bede dokladnie. Na razie zbieram ekipe 😀
Alabamka co to za aparat kupujesz? Tydzien temu zakupilam Nikona d3100 z obiektywem 55-105 i choc nie znam sie jeszcze na fotografii to juz go kocham 💘
niemilek ano bylam, a dlaczego? czyzbysmy sie znaly? 🙂
Lenna, Muszę powiedzieć, że nie do końca wiem o co chodzi bo nie kupuje aparatu 😉
Alabamka o, to cos mi sie pomylilo. Tak to jest jak sie chce ogarnac na szybko ostatnie 5 stron watku 😎
Lenna, możliwe 😉
Ja ponawiam pytanie bo dość pilne:
Czy to ktoś z r-v?
http://www.photoblog.pl/monsterenergy
A mój tata nie każe mi płacić za naprawę aparatu. 💃 I powiedział, że to nie moja wina, cud.
LICEALIŚCI! i może gimnazjaliści... nie pisał ktoś może "Porównania sposobu ujęcia drzewa we fraszce "na lipę" Kochanowskiego i we fragmencie P. Tadeusza"?
Mam to na jutro wyskrobać a nie mam za bardzo czasu ani głowy 🙁
help
Ramires ja Ci niestety nie dam rady pomóc, bo z polskiego ledwo ciągnę na trójach 🙁
Przestałam oddychać nosem i nic nie słyszę na prawe ucho 😵, zamiast szkoły czeka mnie chyba jutro wizyta u lekarza, a do 09.03 muszę wydobrzeć bo wyjeżdżam 🤬
Nie idę jutro do szkoły, nie daję rady chodzić i ogólnie funkcjonować...do stajni też nie pojadę 🙁
Hermesia wspulczuje ! God Bedring! <przytul>
A ja mialam wrzucic zdjecia Imexa i Jessicy , dopiero mi sie przypomnialo 😎
od rana nie było mnie w domu, właśnie wróciłam. Matka była wściekła.
Po szkole poszłam do znajomej do szpitala, bo miała jakąś operację nogi, potem (nawiązując do diety :cool🙂 zjadłam przepyszne pierogi z truskawkami, bitą śmietaną i polewą, następnie do kościoła na spotkanie do bierzmowania. I do kumpeli robić plakat na "Noc naukowców" (znowu nawiązując : zamówiłyśmy pizze z okazji urodzin koleżanki 😎 ) i muszę się jeszcze pouczyć!
ja nie jestem chudzielcem, nie umiem się zdrowo odżywiać, ot co. A przyjemności nie będę sobie odmawiać 😀 będzie ciepło, to w końcu będę biegać i jeździć rowerem 💃 nie mogę się doczekać. 😍
Na prawdę? 🙂 To ty z Wawy jesteś?
A gdzie mnie widziałaś? 😁
Pamiętasz zmarzniętego, owiniętego w milion kurtek bałwana, który grzał ręce nad grzejnikiem w Liderze? Ewentualnie siedział na hali zawinięty w derkę? Tak, obawiam się, że to mogłam być ja 😁 Skojarzyłam Cię po zdjęciach z tematu w Towarzyskich, ale jakoś dużo później 😉
Kucyk, dobrze mi się kojarzy że jeździłaś/jeździsz w Ulmagu w Aleksandrowie? 👀
Jeździłam dosyć długo, czemu pytasz? 🙂
Padam na twarz. Ledwo mówię, a w piątek mam iść na spr. z fizyki. 😵 I... Koleżanka coś knuje i knuje. Nie wiem co, ale raczej z końmi. Może wyjdzie mi to na dobre? 👀
ma moze ktos nr tel do uzytkowniczki kuco? prosze na priv, pilne
[quote author=Alabamka link=topic=30353.msg921408#msg921408 date=1299088876]
Na prawdę? 🙂 To ty z Wawy jesteś?
A gdzie mnie widziałaś? 😁
Pamiętasz zmarzniętego, owiniętego w milion kurtek bałwana, który grzał ręce nad grzejnikiem w Liderze? Ewentualnie siedział na hali zawinięty w derkę? Tak, obawiam się, że to mogłam być ja 😁 Skojarzyłam Cię po zdjęciach z tematu w Towarzyskich, ale jakoś dużo później 😉
[/quote]
Kurka, tyle osób się tak grzeje, że nie bardzo 😡
Ale mam jakieś prześwity, wyślij mi potem na PW jakieś fotki 😉
Postaram się po prostu jakoś Cię spotkać na Torwarze 😉
Miłego dnia w szkole, małolaty! 😀
mils, no właśnie, jakiej szkole?:P 😁
Hermes ta, ja jutro muszę iść. Nie chcę ominąć sprawdzianu z fizyki, bo potem da mi 2 razy trudniejszy. W ogóle, jeśli przeżyję następne 2 tyg. bez szwanku, to jestem miszczem. 😀
mils, ja jutro też chyba idę do szkoły,zależy jakie będą wyniki...a jutro mam sprawdzian z historii,trzeba zrobić ściągi 😅
Ja też jutro chyba idę, ale dopiero na 11, bo nie chce mi się na 7.30 wstawać na polski, a nie mam notatek z całego tygodnia więc jak mnie zapyta będzie cienko... 🙄 tak więc czeka mnie tylko matma, PO, angielski i francuski o ile mnie mamuśka z domu wypuści, a mam nadzieję, że wypuść bo jestem ze znajomymi na sobotę umówiona...
Ach, fizyka, fizyka. 😵 Idę jeść pączkusie. 😁
Z czego masz ten sprawdzian? ;>
Zaczynam się bać...o 14 mam wyniki...
Arroch maszyny proste, praca, moc, energia. 😉
Hermes trzymaj się. 😉
Żeby nie stresować się jakie będą wyniki badań zaczęłam robić....faworki 😁 i wyszły pyyyyyszne 😜 😜
Dzisiaj kolejna 1 z matmy 🤔 a to przez to,że pomyliłam te je**** minusy 👿 Jutro kartkowka z fizyki.. Dzisiaj po szkole chciałam sobie kupić pączka w cukierni.Przychodzę, a tam pusto i pani mówi,że wszystko "wyszło" i nastepna dostawa za godzinę będzie 😵 Mama mi pojedzie po pączki i faworki od babci. I wieczorem idę kupić jakiekolwiek płatki z rurką o której wspomina mi cały czas na gadu Alabamka 🤬 😁
płatki z rurką o której wspomina mi cały czas na gadu Alabamka 🤬 😁
Nie wiem czy są jeszcze te rurki 😁
Jutro będzie o PUNKACH w rozmowach w toku 😜 🏇
edit: A ja dziś 1 z niemca 🤔 Ale powinnam mieć 2 bo miałam wystarczająco punktów ale babka powiedziała, że nie mamy co rozmawiać bo jakbym umiała to bym 5 dostała 🙄
Tak samo z matmy. Miałam tyle samo punktów co koleżanka (podobno miała najwięcej punktów oO) a mam ocenę niżej :/
Są raczej, bo reklama była dzisiaj 😂 też 1 z matmy ?
A nie... bo 3 😎 (moja druga 3 z matmy w tym roku szkolnym 🤣 )
O mamuniu... Dobrze, że tłusty czwartek jest raz w roku. Dziś mam na kącie 4 pączki+ kilka ptasich mleczek 😵
Mnie złe oceny na razie nie prześladują. Ale zaczną, kiedy będą testy próbne klas II, czyli w przyszłym tygodniu. 😵