Kącik Małolata...:D

Jeżeli ktoś poszukuje ogonka do łażenia to ja bardzo chętnie  😉
W weekend kupuje karnet  🙂

Wiesz, ja w ogóle mam przedziwne wrażenie, że my się widziałyśmy ostatnio 😁
Misskiedis   Jeździj nocą, baw się i krzycz na całe gardło!
02 marca 2011 17:33
Dziewczyny, jeszcze raz zapytam - Hermes będzie na całości Torwaru, Alabamka też, ktoś jeszcze? Ja się wybieram, ale chyba tylko na sobotę, a boję się, że mi moje towarzystwo nie wypali, bo samemu siedzieć głupio 🤣

Ja jadę na całość (poza czwartkiem)
Hermes   Może i mam podły charakter, ale za to dobre serce.
02 marca 2011 17:35
kucyk, ja będę na 3 dni (pt, sob, niedz)
ja niestety będę tylko w niedzielę  🙁
madmaddie   Życie to jednak strata jest
02 marca 2011 17:39
pandora, neśka u mnie cisną na wszystkie przedmioty, muszę być master of everything 😵 tylko angielski mam okropny, piątak bez wysiłku i ani słowa po angielsku na lekcji 🙄
madmaddie, u nas do tej pory też tak z angielskim było, do czasu podziału na grupy. teraz jest hiper-super, świetnie się bawimy  😀
Małolaty , znacie jakieś fajne sklepy internetowe z ciuchami ? Coś typy Top Secret/ Funk'n'Soul ?
02 marca 2011 17:44
ja też mam podział na grupy, ale lekcje to jakaś kpina 🤔 z nudów przepisałam bank funkcji językowych do zeszytu, teraz wzięłam się za teksty piosenek, już nie śpię na lekcji, bo chcę mieć 6 a nie 5

EwuśCa ja tylko rockmetalshop.pl, ale to dla rockmenów i metali, poza tym diablo drogo.
btw. zna ktoś coś tańszego w ten deseń?
daliasta   Szkoda słów.
02 marca 2011 17:46
Najgorsze jest to, że 24 marca mam zebranie. 🤔

U nas wyszli z takiego założenia, że zebrania robią raz na semestr przeważnie i na tym się kończy.
pandora   czaprakomania...XD
02 marca 2011 17:46
[quote author=neśka link=topic=30353.msg921334#msg921334 date=1299086997]
pandora zgadzam się 😀 w liceum to jest życie... uczysz sie tego co Ci potrzebne do matury, reszta to gotowce, ściągi i jakoś leci. No i wielki plus że chodzisz na lekcje w sumie jak chcesz (chociaż to zależy od wychowawcy jakiego masz, akurat u mnie na to nie zwraca uwagi i jest mu obojętne czy chodzimy na lekcje czy nie) 🙂
[/quote]

u mnie ostatnio 3 dziewczyny z klasy dostały ochrzan od wychowawczyni bo siedziały na schodach i czekały podczas gdy reszta klasy uciekła z religii
kocham ją 😁
My mamy średnio co 3 miesiące. I akurat przed Torwarem musi być. 😵
[quote author=Alabamka link=topic=30353.msg921331#msg921331 date=1299086957]
Jeżeli ktoś poszukuje ogonka do łażenia to ja bardzo chętnie  😉
W weekend kupuje karnet  🙂

Wiesz, ja w ogóle mam przedziwne wrażenie, że my się widziałyśmy ostatnio 😁
[/quote]
Na prawdę?  🙂 To ty z Wawy jesteś?
A gdzie mnie widziałaś? 😁
02 marca 2011 18:17
Kucyk, dobrze mi się kojarzy że jeździłaś/jeździsz w Ulmagu w Aleksandrowie? 👀
mils   ig: milen.ju
02 marca 2011 18:18
Ale ja żałuję, ze na Torwar nie jadę. Za rok może uda mi się wpaść i z wami spotkać. 😀
Przypomniało mi się, co robiłyśmy z moją pani Trener, kiedy byłam mała. 😂
To ja się wkopałam  😵 Jutro tłusty czwartek a ja od dziś na diecię  :jogin:
daliasta   Szkoda słów.
02 marca 2011 18:41
Alabamka możesz być od jutra wieczorem.  😉
Też teoretycznie jestem na diecie. Niestety na teorii się kończy. Od poniedziałku. 😎
02 marca 2011 18:42
diety są nie skuteczne, żeby być szczupłym, trzeba się zdrowo odżywiać, ograniczyć tłuszcze itd, stosując diety będziesz raz grubsza raz chudsza i tak w kółko, w rzeczywistości prawie całe życie na diecie. trzeba sobie o zdrowej diecie poczytać. (dieta-sposób odżywiania)
madmaddie, Ja jestem właśnie na "zdrowej" diecie  😉 Nie głodzę się i jem co lubię  ale omijam tłuszcze, i cukry  😉
pandora o kurczę, no to faktycznie dobra z niej agentka🙂 nic tylko z lekcji uciekać 😁
Dokładnie, ja tak samo. Dieta nie znaczy automatycznie odchudzania.
02 marca 2011 18:49
to dobrze🙂 tylko nie zapomnijcie że wszystko jest organizmowi potrzebne, oczywiście w odpowiednich ilościach
osobiście wole wspomnieć  o tym , bo czasami takie głupoty człowiek słyszy...
02 marca 2011 18:50
madmaddie, Ja jestem właśnie na "zdrowej" diecie  😉 Nie głodzę się i jem co lubię  ale omijam tłuszcze, i cukry  😉

Alabamka, u mnie "jem co lubie" i "omijam tłuszcze i cukry" jednocześni to nie wykonalne 😂
Ja też kocham np. goofry, czekoladę itd.  😜
Ale takie warzywka, mięsko ładnie przyprawione i upieczone też lubię  😉
daliasta   Szkoda słów.
02 marca 2011 19:13
Warzywa rządzą ! 😎
No to wam cos powiem 😁 Idę jeść gofry z czekoladą. Przepraszam, ale musiałam 😂
02 marca 2011 19:20
😂 przypomniała mi się stara reklama a' propos warzyw w której ludzie w miejscach publicznych jedli różne warzywa i np. babka siadała na ławeczce obok jakiejś innej laski i się wgryzała w sporej wielkości seler naciowy rozglądając się mniej więcej tak: 👀
daliasta   Szkoda słów.
02 marca 2011 19:22
A ja za to idę zjeść sobie...jogurt.  😎
mils   ig: milen.ju
02 marca 2011 19:26
W tym momencie kocham swoje ciało i sama siebie. 😀
Ja właśnie wcinam płatki na kolację  😉
Florcik, Ja dziś podziękowałam za naleśniki z truskawkami, więc gofry mnie nie ruszają  😎

http://www.photoblog.pl/monsterenergy/ To ktoś z r-v?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się