Hoduje ktoś rogi fryzyjskie?
wątek zamknięty
Pacia, Hera wysłana, a kobylisko czeka na pokrycie, aczkolwiek mam wrażenie, że znowu lipa będzie 😁
wątek zamknięty
a ja dzisiaj mam nadzieję na urodzinowego rożka 😀
wątek zamknięty
U mnie na pewno bd bezróg bo wczoraj był rożek 😉
wątek zamknięty
JA tez mam nadzieje na roga.. 😅 przygotowalam 2 klacze 🏇
wątek zamknięty
ja już siedze na howrse i odświeżam by mnie nie wylogowało 😁
wątek zamknięty
U mnie też ostatnio był rożek (z kazirodczego związku 😁 ) więc teraz pewno będzie bezróg 🙄
wątek zamknięty
Wczoraj był rożek, mam nadzieje że dzisiaj też... Jakikolwiek 🤣
Więc...Powodzenia! 🏇
wątek zamknięty
U mnie też ostatnio był rożek (z kazirodczego związku 😁 ) więc teraz pewno będzie bezróg 🙄
A jak ja kryłam córkę ojcem dla lepszego PG to było chyba 6 bezrogów. Zmieniłam ogiera i od razu rożek 😉
wątek zamknięty
a ja się modle żeby były bo według obliczeń będą wiec dałam różdżki 🙂
wątek zamknięty
ja nadal zbieram punkty dorastania i rozwijam hodowlę hanowerów 😎 ale poświęciłam kilka na dzisiejszego rożka. może się w końcu jakieś udane źrebię urodzi 😁
wątek zamknięty
a ja się modle żeby były bo według obliczeń będą wiec dałam różdżki 🙂
Jakich obliczeń? 👀
wątek zamknięty
[quote author=Misskiedis link=topic=1802.msg921300#msg921300 date=1299086201]
A jak ja kryłam córkę ojcem dla lepszego PG to było chyba 6 bezrogów. Zmieniłam ogiera i od razu rożek 😉
[/quote]
Ale ja matke synem przez przypadek pokryłam 😁 Ktoś mi zwinął przygotowane krycie i klikałam cokolwiek coby zdążyć i tak patrze, skądś znam imię ojca źrebaka, chwila... 😂
wątek zamknięty
klaczka pokryta 😀 na razie jeden rożek do krycia więc szybko poszło :P no, to sprawdzamy 😀
wątek zamknięty
u mnie też pokryte 🙂
Alten obserwacja innych klaczy i mniej więcej dawały pierwszego rożka za 4-5 pokryciem 😉
wątek zamknięty
No i cholera znowu synem pokryłam 😵 Chyba napiszę do dziewczyny wystawiającej krycia żeby mi prywatne dawała 🙄
wątek zamknięty
Wszystkie pokryte, bałam się że się nie uda, bo na początku net mi zerwało 😲 Na szczęście jest dobrze, uff! 🙄
wątek zamknięty
Bezrog 😵 a 2 nie wiem bo ma wode a ja punktow nie mam 🙄
wątek zamknięty
podeśle ktoś punkty na kueimu na polskie? 😀 😀 😀 o 18:21:30(sekundy tak około) wchodzę w ten wątek i patrzę czyjś wpis 'zaraz kryjemy!!!' a ja o kur*, przecież mam roga na polskim 😀 no ale udało mi się postarzyć o 8 miesięcy +wybrać inne pokrycie bo to, co chciałam mi zwinęli. ale nie mam punktów na zobaczenie czy róg 🙁
wątek zamknięty
Bay moja rożka dam z multi 😉
wątek zamknięty
Jakoś piszesz ze mną na GG i nie poprosisz tam o krycie ?? 😂
Patrzcie kto ode mnie kupił kobyłkę 358 🤣
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=486988
wątek zamknięty
xxflygirl jaka to rasa? śliczny 😀
kortina :kwiatek: ja też zobaczę czy na lewym nie mam limitu
wątek zamknięty