Miałam plan pójść już dzisiaj do szkoły, ale nie wyszło, mamuśka powiedziała, że mnie w takim stanie z domu nie wypuści 🙄 tak więc ominie mnie kartkówka z geografii, jutro sprawdzian z biologii i odpytywanie ze słówek z francuskiego, nie narzekam, ale szkoda mi opuszczonych matm, bo teraz indukcję matematyczną mamy 😍
Arroch no tak, nie ma to jak ominąć sprawdziany. 😁
Nie wiem, co mam zrobić. Chcę zdać tą odznakę w wakacje, ale nie wiem gdzie. Mama upiera się, że tylko Kierzbuń wchodzi w grę, bo wszędzie indziej to za daleko. 🙄
Frania domyślam się, że Młodzieżowa Rada Miasta. 😉
ja dziś lecę na dni otwarte w szkole, 16-18, 😀
Wróciłam od lekarza....dostałam skierowanie do Warszawy do ortopedy+ badania moczu...
Hermes kurczę, oby nic poważnego ci nie było. :przytul:
Ta odznaka już mi d*** wychodzi. :/
grozi mi 3 z WF-u na koniec 😡
zwolniłam się z 6 lekcji i pojechałam prosto do stajni z nastawieniem na sprzątanie, a tu, proszę - czysto! więc wzięłam konia na lonżę, ale wiatr był okrutny. a za chwilę na angielski 🙄
mils, pochodzę na jakieś rehabilitacje i wsio :P
Jak na razie to się cieszę z zwolnienia z WF 😁
ja zaczynam od poniedziałku ćwiczyć na każdym WF-ie! jak nie wybronię się na 5 to tata mnie chyba zabije 😁
Hermes jak dostaniesz wyniki analizy moczu, to mi je daj.Ja ci powiem co ci jest.
Umiem analizować mocz (patrz biologia) 😁
ale mnie dawno nie było 🙂 nie miałam neta 🤔
wczoraj miałam urodzinki a dziś przyszły do mnie bryczesy od forumowej majeczki 💃
nightmare cała poprzednia strona jest z życzeniami.🙂
- Do jakiego lekarza idzie się ze stawami?
- Do stawonoga. 😂
Umarłam jak to usłyszałam. 🤣
xxflygirlxx
Hahaha..dobre.
A stawonogi to nie takie 'raki' ? 😁
o właśnie odczytałam życzenia :kwiatek: dziękuuuje małolaty 😍 😍
Mi dzisiaj brat opowiedział dowcip. 😎
- Kiedy zbudowali Lidla w Świebodzinie?
- 5 lat przed Chrystusem. 😁
daliasta śmiałyśmy się z tego przez cały angielski. 😁 Stawonogi to stawonogi, ale masz rację, raki to stawonogi. 😎
daliasta, hehe, ja za to po badaniach krwi mogę komuś powiedzieć co mu jest. Doświadczenie 😉
Hermes po badaniach krwi jeszcze chyba nie umiem, bo nie miałam.
Ale po wynikach moczu, mogę mu zrobić analizę. 😎
Ech... Umieram. W następnym tygodniu multum sprawdzianów, za 2 tyg. testy próbne. Już widzę mat-przyr w moim wykonaniu. 😵
mils uwierz lub nie ale gimnazjum jest lajtowe. w liceum będzie sto razy gorzej.
jak powiedziała pippi gimnazjum to była taka kupa, a teraz to coś twardszego 😉
boże zabierzcie mnie z tego przystanku bo zamarzne! Pamiętacie jak ostatnio narzekałam na mojego konia? następnym razem jak będe narzekać to mnie kopnijcie w d! Od jakiegoś czasu jest genialny 😍
mam pytanie do Lenny: czy byłaś może na obozie w Toporzysku w ferie '09? :kwiatek:
madmaddie moim zdaniem gimnazjum było gorsze bo nauczyciele cisnęli ze wszystkich przedmiotów, a w liceum? polski matma i przedmioty rozszerzone bez plastyki, muzyki i tp. głupot a nawet jak juz jest jakiś wok czy cos to wystarczy minimum czyli być na lekcji 😎
Liceum jest milion razy lepsze 🏇
Dziewczyny, jeszcze raz zapytam - Hermes będzie na całości Torwaru, Alabamka też, ktoś jeszcze? Ja się wybieram, ale chyba tylko na sobotę, a boję się, że mi moje towarzystwo nie wypali, bo samemu siedzieć głupio 🤣
Jeżeli ktoś poszukuje ogonka do łażenia to ja bardzo chętnie 😉
W weekend kupuje karnet 🙂
edit:
Jestem z siebie dumna. Dostałam 3 ze spr. z matmy (a w tym roku miałam tylko jedną tróję z matmy- za kartkówkę z rzymskich 🤣 Tak to same 2 :/ ) i 3 ze spr. z fizyki. Dynamika 🙂 A na teście wszyyskie wzory mi wyleciały z głowy...
pandora zgadzam się 😀 w liceum to jest życie... uczysz sie tego co Ci potrzebne do matury, reszta to gotowce, ściągi i jakoś leci. No i wielki plus że chodzisz na lekcje w sumie jak chcesz (chociaż to zależy od wychowawcy jakiego masz, akurat u mnie na to nie zwraca uwagi i jest mu obojętne czy chodzimy na lekcje czy nie) 🙂
Ja bardzo możliwe, że będę mogła jechać na 3 dni. Tata nie zgłasza obiekcji, ale muszą jeszcze przegadać. Najgorsze jest to, że 24 marca mam zebranie. 🤔