Wszystko o co chcielibyście, ale wstydzicie się zapytać ;)

ciri uwielbiam Cię! ja jestem ślepa i nie mogłam znaleźć. baaardzo dziękuję.  :kwiatek:  :kwiatek:

EDIT: ale to niestety nie jest ten film.  🙁

nie ma za co 😉 ale jak nie ten? jest jeszcze jakis "Demakijaz" z 2009 w rezyserii samej Sadowskiej? a to ci niespodzianka, nie wiedzialam
Bee.   przewodnicząca chaos serce ma przebite strzałą.
01 marca 2011 14:46
ciri, nie, teoretycznie to ten, ale po ściągnięciu okazało się, że to jakiś fake, amerykański film jest wrzucony. 🙁
czy ktoś widział może film Demakijaż (reż. Maria Sadowska, 2009 rok)? ma ktoś może dostęp do tego filmu, lub wie, gdzie można go obejrzeć/wypożyczyć?

ja ogladalam i mi sie nie podobal 😎

asienka jak ja mam nowy czajnik, a mam srednio co pol roku to nawet nie pomaga wygotowanie wody 2 razy... robie to ok 6 razy, czasem dorzucajac kwasek cytrynowy i dalej wygotowywuje ok 2 razy, zeby posmaku nie bylo 😉
oj, to szkoda 🤔 wpisz google "Demakijaz chomikuj", ten film jest na kilku chomikach, moze na ktoryms bedzie wlasciwy

co to za urządzenie?

nie wyswietlaja sie obrazki, ktore wstawiasz 😉
czy istnieje oprócz aaa logo i logo desing studio, program do tworzenia loga, znaku?
noen   A story of a fighter of our human race
01 marca 2011 20:08
Czy ten bolec od ostrogi nie powinien być skierowany w dół ? Wygląda dość ''drastycznie''.
Czy w przypadku usunięcia danej osoby z moich znajomych na facebooku zostanie ona o tym poinformowana?
ovca   Per aspera donikąd
01 marca 2011 20:20
olek nie 😉
ovca,  :kwiatek:
emade, google wypluło, że to wypiekacz babeczek 😉
jest jakieś ograniczenie w piciu zielonej herbaty?  🙂 Nie szkodzi jeśli pije się ją codziennie? Bardzo ją lubię, ale coś tak mi się obiło o uszy.
Zielona Herbata wypłukuje magnez z organizmu  😉
W małych ilościach nie powinna zaszkodzić ale moja siostra piła w ciągu dnia tylko ją (zero wody, soków itd.) no i miała niedobór.
Czy ten bolec od ostrogi nie powinien być skierowany w dół ? Wygląda dość ''drastycznie''.

Powinien. Ale jak się założy ostrogi "do góry nogami", a nie założy kasku to się wygląda na 100% "Profi"
A to nie są ostrogi łabądki? Bo jeśli tak, to dobrze są założone i bolec powinien być do góry.
Dzionka no weźź, nie znasz się 🙄 to dla lansu tak  🙄

a tak serio: jak dla mnie to też łabądki i są poprawnie założone
ostrogi łabądki?

Stary już jestem, ale o takim patencie nie słyszałem.
02 marca 2011 07:20
strzeszynopitek, dziękuję za odp. :kwiatek:

Dzionka, właśnie się nie znam, i dlatego pytam 😁
Stary już jestem, ale o takim patencie nie słyszałem.

To takie ostrogi wywinięte w "s" przeznaczone dla osób dłuuuugonożnych, które przy długich strzemionach musiałyby podkurczać nogi, żeby sięgnąć boków konia.

W przypadku wyżej zamieszczonego zdjęcia nie widzę sensu zastosowania, ale koniowi krzywdy nie robi(zresztą nawet nie wiem, czy tam są akurat takie. macie sokoli wzrok  🙂😉
02 marca 2011 09:50
Naboo, również dziękuję za wyjaśnienie :kwiatek:
Czy też pojawiła się wam informacja, że "Bez konta Google nie będziesz mieć już możliwości logowania się w YouTube" ???
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
02 marca 2011 13:11
szepcik, tak. I albo założysz konto google albo musisz je usunać. Ja przez to mam problem, bo założyłam i nie czytałam i teraz nie mogę w ogóle oglądać nic na YT, bo o braz mam podzielony na pól.

jest jakieś ograniczenie w piciu zielonej herbaty?  Nie szkodzi jeśli pije się ją codziennie? Bardzo ją lubię, ale coś tak mi się obiło o uszy.
Zielona herbata jest bardzo zdrowa. Tak jak mówi Alabamka wypłukuje magnez i potas, ale to samo robi kawa, herbata, coca cola. Wystarczy jeść owoce, warzywa, witaminy.
ja słyszałam ze zielonej nie można pić do jedzenia, nie pamiętam dlaczego, ale coś chyba z nerkami?
Co to jest?  🤔
Gillian   four letter word
02 marca 2011 20:06
jakiś turbo-kolec?
No ale jak to ma działać?  😲
Nie za bardzo wiedziałąm gdzie to umieścić, więc umieściłam tu..
O cholera, masakra jakaś :/
jeeeezu 🤔
wygląda, jakby ktoś sprzęt wspinaczkowy włożył koniowi do pyska 🙁
Ej, a to nie jest na prąd? To żółte wgląda jak bateria i dalej jakby kabelek od niej idzie... Możliwe to? 🙂
Gillian   four letter word
02 marca 2011 23:17
eeee czy ja jestem ślepa czy ten koń ma wędzidło przywiązane do brody?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się